ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    14. Listopad 2019. 16:10

Drago mi je citati da su svi danasnji pregledi prosli dobro. 
    Grizli tvoja beba je izgleda tvrdoglavija od mene i od tebe zajedno 😂 i imam neki filing da ce se rodit 5-og u mjesecu 😬
    Jaivanpa ovo sto pises po meni nije za nikakvu ekstremnu paniku kakvu su ti ovi tam priustili, a ovo za progutanu plodnu vodu nisam sigurna al msm da je to sve u redu, bude to sve ok 🥰
    Cima bome dobar shopping, dobro si iskoristila mamu, nema kaj 😂 salim se...sve je preslatko ❤️
    Jos sam nesto htjela napisat al trudnicku mozak.... 🤯

Angie1205
    14. Listopad 2019. 16:16

Jaivanpa nadam se da ti ovo pomaze...

lorija
    14. Listopad 2019. 16:20

Hvala vam cure na odgovorima! Znaci moguce je da mi ne mulja. U pitanju je Split ☺ jedan mjesec pregled, drugi cjepivo,i sve tako redanje svaki mjesec po nesto. Pitam jer po meni logicki ide da kad je pregled tad je i cjepivo. Samo sam bila sumnjicava.
    Grizli super za pregled!!! Cijelo vrijeme citajuci tvoje izvjesce vrebala sam kad cu naletit na spol i na kraju opet nista.  Ma to je curica,decki ponosno pokazuju alatku 😁

Aristea
    14. Listopad 2019. 16:28

Angie1205

Jaivanpanadam se da ti ovo pomaze…

Dada, znam.ma vjv se samo nagutao vode i izbacit ce

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    14. Listopad 2019. 16:34

Jaivanpa

Angie1205

Jaivanpanadam se da ti ovo pomaze…

Dada, znam.ma vjv se samo nagutao vode i izbacit ce

Pa to onda nije neka panika, samo ti relax, sad si u sigurnim rukama 😊

14. Listopad 2019. 16:37

Grizli,  odi sto prije na 4d. Vidim da smo u istim tjednima, a nama je u srijedu na pregledu malac okrenuo ledja i ni trc ni mrc. Nis nije dao. Dva pregleda prije se toliko meskoljio da smo sve vidjeli  u 4d, posnimili i pofotkali. Sad kako su veci nemaju vise prostora za micanje i pokazivanje pa uzalud 4d ako nije okrenut. A jedla sam i slatko prije da bude zivahan, pa nista ovaj put.

14. Listopad 2019. 16:42

Mrgud, ako ti nitko nije odgovorio, ja sam danas u LIdlu bila po spavacicu...karirana plava flanel kosulja, dugih rukava i do koljena. Eto tak izgleda. Nije rastezljiva nimalo, ali gumbici su skroz do dole. Bas dugacka kosulja.

C1M4
    14. Listopad 2019. 16:43

Lorija koliko ja znam, koliko sam cula, isto se ide svakih mjesec dana😊

14. Listopad 2019. 16:53

Pa kad sam se vec raspisala, da se pohvalim da smo jucer u Bubamari na Jankomiru kupili ova kolica:
    https://www.bubamara.in/djecja-oprema/kolica/kompleti/freeon-djecja-kolica-trio-shine/616223830064561622   
    Mrak su!   3u1,cvrsta ,stabilna  gume velike, na napuhavanje i sa amortizerima za one koji vole po prirodi i neravnijim terenima, dodatak za nogice zimski, dodatak za kisu i torba. Mi smo kupili zadnja ovakva, ali imaju jos jedna jedina sa crnom konstrukcijom i tamno zelenim sjenilom, isto prekrasna. Sa njihovim kuponom od 15% ,a dat ce vam ga na blagajni, ispadnu 2100kn.

14. Listopad 2019. 17:14

Ova spavscica/pidzama iz lidla je meni malo ispod guze pa sam uzela i donji dio i sad mi je kao pidzama... nema sanse da bi nosila toliko kratku spavacicu. Nego, vidjela sam u Lidlu i lijepe bodice od organskog pamuka u neutralnim bojama (bež,smeđe). I htjela sam uzet onu neku dugu majicu koja izgleda kao za trudnice no ja to nisam nasla 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.