Iva moja sućut.. drži se.💕
Sretno svima danas na pregledima..
Mene neka nesanica uhvatila, već sat vremena se okrećem po krevetu, i ne bi oka sklopila! 😥
PREGLEDI
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
15.10.- Tonkica1
15.10.- Nasty
17.10.- sofio9
17.10.- ena10
18.10.- Lala27
18.10.- C1M4
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
21.10.- PetraB
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
22.10.- Grizli
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
24.10.- Zarica
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
25.10.- iva4
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
04.11.- C1M4
04.11.- Lavica27
07.11.- Tonkica1
08.11.- Angelly
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
Dobro jutro ekipica! Sretni svima na danasnjim pregledima! 🥰
Pokocila sam se na kaucu, bas sam blentava 🙈
Jutro! Evo i mene budne od uzbudjenja i nervoze 😊
Bila sam i u 3h al od gladi kao iz inata.
Iva moja sucut!
Zoe drago mi je da si se javila i da si dobro 😊 sad polako dan po dan,uz forum vrijeme brze prolazi,samo vidi koliko nas je na listi 😂😂 ne moze bit dosadno.
Cestitke na dobrim pregledima jucer,vidim da sam pola propustila! 😊
I potpisujem Lavicin post,slazem se definitivno za jaje koje se vadi iz auta iz istih razloga koje sam pisala i ja prije jer smo imali tu temu 😉 poslije kad beba bude veca onda izinjavati s nekim drugim.
I da, sretno naaam danas 🌸🌸🌸🌸🌸 petardo!
Dobro jutro i sretno petorki danas
Iva moja sućut 🙏
Sad kad sam vidjela slike za ovu masažu više mi na razvlačenje sliči nego na masažu 😒
Sad za vikend je jedna poznanica rodila bebicu od 2,5kg i patila se s njome više od 12 sati jer se nije htjela spustit dolje..eto a ja sam uvijek mislila da male bebe samo izlete xD Jedino mi čudno kako je tako mala beba a u terminu je 🤔
Jutro cure, ja ne mogu da sp od uzbuđenje, ovako pred svaki pregled kako li će tek bit kad se krenem poradjat 😄
Meni je ta masaža privlačna al nešto sumnjam da ću ja to znat pravilno radit znači od 33tt se kreće sa masažom ili ?
Jutro! U te masaže međice ja baš i ne vjerujem, dal ćemo popucati ovisi o našoj genetici. Činjenica jest da je veći postotak žena koje popucaju kod prvog poroda, kasnije rijeđe. Npr ja se od pocetka mažem uljima i kremama da ne dobijem strije pa sam ih svejedno dobila. Cijeli zivot masiram raznoraznim anticelulitnim kremama i uvijek ga imam... Tako da se ja ne mislim maltretirati s ovom neugodnom masažom međice. I ako popucam zaeasti ću. Možda uzmem ovu kremu da mi tokom poroda stave.
Jutro cure. Sretno svim danas na pregledima
Hvala za info za lidlovu spavacicu. Ja ipak nisam stigla jucer do lidla. Budem danas ako ih jos bude.
I lavice hvala za info o platnim listama. Sredinom 11.mj ce mi pocet porodiljni pa stignem sve jos i u firmi ispitat
Iva moja sucut
Mi jucer popodne bili kod kumova koji imaju blizance od 1 god 3 mj. Mm iso kumu nesto pomoc. Ugl ja ne pamtim kad sam se zadnji put tako umorila. Dosli doma oko 10 i ja pala ko pokosena u krevet 🙈 ugl apsolutmo skidam kapu i divim se svim ljudima s blizancima. Nije mi to prvi put da smo bili kod njih al nekak kad su manji jos ih i mozes ostavit na koju min u vrticu il nes, al ova sad faza, puzanje pa dizanje, hranjenje i presvlacenje svako malo, jos su to djeca od 10 kila. Totalni respekt 🙈😁🤘
Dal se i vama dogodi kad ustanete da probudite bebu?Bas sam ovaj tjedan primjetila da bude mir i čim ustanem preko noći na wc gotovo,budi se i on 🤗 ili dok se okrecem s jedne na drugu stranu.
Baš kažem dragom dosad je to bilo nježno skakljanje i dodiri a sad vec postaje mali alien 😂😂 al nikako ga snimiti,kao da zna,odmah se umiri ili dok mm stavi ruku,nebi se pomjerio nema šanse...čim ju makne odmah nastavlja dalje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji