Cure sretno danas🌸
Omerta vec su sve rekle.. i definitivno mi je za oko najvise zapeo Gogin kom jer je to ono sto i ja mislim. Ugl zbog sebe sredi to❤
U prvoj trudnoci je meni tlak poceo skakat cim sam usla u 9 mj i jos sam baas natekla. A par dana prije termina mi je skocio do 150 i tad me ostavilo u bolnici i odma su mi rekli da cu van tek kad rodim jer se s tim ne smiju igrat.
Sex nam nikad nije bio problem😂 tako da svaka cast vama koje vec mjesecima cekate. Razimijem razloge i bebe su def bitnije, ali sigurno nije lako 😅😅😅
I mi smo ovaj vikend napokon odradili i zadnje vjencanje 🎉(za ovu godinu😂) jos jucer cili dan imali druzenja nekakva. Danas mi je kauc najbolji frend uz magnezij naravno😅🙈

Cima cestitke na urednim nalazima. Sad se bas onako u potpunosti mozes opustiti.
Ja idem 15.11 na ehokardiogram ali na rebro.

Mikio evo sad mi sogorica kaže da ona nije ništa zaokruzila, jer kao i zdravstvo ti mora izdati pisano riješenje koje nosiš poslodavcu jer i njima to treba....a za potvrdu o plaći meni su rekli da im treba ponovno nova i preslika tekućeg.... A ovo drugo da, to je ako si sam uplacujes....
Ali i ako treba nešto zaokružiti lako kod njih to napravim 😆

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Anna hvala ti i drzim fige da i tebi sve prode bez problema😇 kako to da su te tako kasno narucili, meni su rekli da se to radi kao izmedu 18. i 24. tjedna i na rebru sam dobila tek u 26. tjednu termin pa kao da odem onda na srebrnjak😊 mislim dobro, moze se vidjeti srce i kasnije naravno, ali ja sam dobila savjet kao ic sad jer se uglavnom sad radi, ne znam stvarno zasto xd

Mikio evo sad mi sogorica kaže da ona nije ništa zaokruzila, jer kao i zdravstvo ti mora izdati pisano riješenje koje nosiš poslodavcu jer i njima to treba….a za potvrdu o plaći meni su rekli da im treba ponovno nova i preslika tekućeg…. A ovo drugo da, to je ako si sam uplacujes….
Ali i ako treba nešto zaokružiti lako kod njih to napravim 😆
Nista ne zaokruzujes,samo sve popunis. A potvrda o placi ne treba ako si prije toga bila na komplikacijama jer bi to tebi na stetu islo. Racuna se prosjek 6 mjeseci tvojih redovnih placa koje ti firma isplacuje a ne umanjeni prosjek zbog naknada od hzzo-a. Ili su ove moje u hzzo uber sposobne jer ja ne znam tko daje takve polu-informacije...
Iva evo ja sam 99% tako, jer niti tvojoj firmi niti hzzo-u ne znaci "zatvaranje"komplikacija usred tekućeg mjeseca. Krajem mjeseca dobijes 4 doznake (2 za komplikacije 2za porodiljni,po jedna od svakog u hzzo i poslodavcu) i predas ih kao i ove-firmi sto prije a hzzo-u do 5.u mjesececu.

Cima pa da ti budem iskrena ne znam. Ginekolog u ginekosu mi je rekao da nije hitno. I kad sam se narucivala putem maila napisala sam zasto me doktor salje i bla bla i nisu mi nista rekli da je to kasno. Sad se evo malo brinem hoce li to biti prekasno jer tada cu biti tocno 29 tjedana

U ginekosu sam bila na anomalyu sa 19 tjedana i tada mi je preporucio ehok zbog cijele te moje situacije. Iako je njemo na ultrazvuku pokazalo da je sve ok. I sad me evo bas panika hvata. Pa mogli su mi reci da je to prekasno pa bih isla privatno

Hvala na korisnim informacijama. Mislim da cu otici do west gate-a na taj sajam ak su stvarno takvi popusti. Hvatam taj ergobaby i chicco hranilicu 😊
Anna meni su rekli za fetalnu ehokardiografiju da nije nikad kasno, bitno je samo da se prije rodenja vidi da li ima slucajno neka srcana mama da se moze reagirati odmah nakon poroda.
Lavice hvala na info :)...ali meni su sada sa posla dali potvrdu o plaći od zadnjih 6 mj prije nego sto sam išla na komplikacije, tako da je to zapravo ista potvrda koju sam dobila i prije komplikacija samo su mene tražili da opet donesem originale :/...

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Red uh, sad sam vec mirnija. Hvala ti.
Koju chicco hranilicu kupujes?
Westgate ce ovaj vikend imati nocni shopping. Ne znam jel tada imaju kakve popuste. Jedino sam vidjela da babycenter ima nekakvu rasprodaju.
Btw i ja sam htjela ergobaby i kazu kumovi oni ce nam kupiti nosiljku. I mene je sad malo ajmo reci strah koju ce kupiti. Hoce li ona biti dobra, ergonomska itd. Radje bih takvu stvar sama kupila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji