ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    14. Listopad 2019. 12:30

Hvala na korisnim informacijama. Mislim da cu otici do west gate-a na taj sajam ak su stvarno takvi popusti. Hvatam taj ergobaby i chicco hranilicu 😊
    Anna meni su rekli za fetalnu ehokardiografiju da nije nikad kasno, bitno je samo da se prije rodenja vidi da li ima slucajno neka srcana mama da se moze reagirati odmah nakon poroda.

flower
    14. Listopad 2019. 12:34

Lavice hvala na info :)...ali meni su sada sa posla dali potvrdu o plaći od zadnjih 6 mj prije nego sto sam išla na komplikacije, tako da je to zapravo ista potvrda koju sam dobila i prije komplikacija samo su mene tražili da opet donesem originale :/... 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• AnnA
    14. Listopad 2019. 12:35

Red uh, sad sam vec mirnija. Hvala ti.
    Koju chicco hranilicu kupujes?
    Westgate ce ovaj vikend imati nocni shopping. Ne znam jel tada imaju kakve popuste. Jedino sam vidjela da babycenter ima nekakvu rasprodaju.
    Btw i ja sam htjela ergobaby i kazu kumovi oni ce nam kupiti nosiljku. I mene je sad malo ajmo reci strah koju ce kupiti. Hoce li ona biti dobra, ergonomska itd. Radje bih takvu stvar sama kupila

C1M4
    14. Listopad 2019. 12:44

Ma ne, nemas razloga za paniku, kako sam rekla, srce se uvijek moze pogledati samo je meni bilo cudno jer kao eto da neka idem prije 24. tjedna😊 Kako je Red napisala, bitno je samo da ako i je nesto da se vidi ranije da se mozda na porodu odmah reagirati😁

C1M4
    14. Listopad 2019. 12:47

Vi vec kupujete hranilicu😳 ja ju nemam u planu kupiti dok se mali ne rodi haha, mislim da mi se ne isplati sada ju uzima jer kada ce tek ici u nju, a i samo ce mi zauzimati mjesto bzvz🤔

• AnnA
    14. Listopad 2019. 12:55

Ja mislim uzeti onu u koju beba moze od rodjenja. Kao lezaljka plus hranilica. Mislim da i Red pikira na tu chiccovu

Točkica37
    14. Listopad 2019. 13:01

C1M4

Vi vec kupujete hranilicu😳 ja ju nemam u planu kupiti dok se mali ne rodi haha, mislim da mi se ne isplati sada ju uzima jer kada ce tek ici u nju, a i samo ce mi zauzimati mjesto bzvz🤔

Ne treba ti jos dugo.sve dok se beba ne posjedne kak treba dakle najmanje 6 mj...polako, sve se stigne.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    14. Listopad 2019. 13:09

Cure..
    Mi danas idemo u ostatak nabave za bebacicu, i vidim da bubamara ima u knjižici dosta ok popusta pa me zanima kako to funkcionira...
    Zadnji put kad sam se uclanila u njihov klub, nisu imali trudnicki paketa, pa je rekla žena nekad da navratim po taj paket...
    E sad, jel se u paketu dobije knjižica sa popustima ili ona dođe doma? 

Žao bi mi bilo propustiti jer vidim da ima na madrace 15% popusta, pa zašto ne iskoristiti...

Znam da ste već pisale o tome, al stvarno ne mogu pronaći u trazilici😫

• lucille9
    14. Listopad 2019. 13:24

Ena10, popusti su u paketu- piše istek  u 9mj. za kupone no rekli su da se na to ne obaziremo.

Mikio, mene interesiraju ta gnjezda, ima ih različitih veličina i čine mi se praktična. Čitala sam malo recenzije te na kraju odustala. Al za ovo u krevetu mi se čini super.

DeeDee
    14. Listopad 2019. 13:27

Evo dočekala nalaze.
    Sve super, bar koliko se ja kuzim 😀
    Što se tiče ogtt-a,
    Nataste 4.8. - referentni <5.1
    60 minuta 8.7 - referentni <10
    120 minuta 6.2 - referentni <8.5

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.