Jaivanpa super vijesti! Dakle plodna voda uopće nije problem, a težina bebe je skroz ok za te tjedne. Javljaj dalje što kažu..

Voznja - prvi je lupao koliko god bi voznje trajale i to svaki put - obozava se vozit obozavao se vozit ko beba samo tad je spavao voli i sada nikad problema u autu uvijek kazemo najbolji je u autu. Malac sada miruje u voznji. Zakljucit cu da isto voli voznju samo to izrazava na drugi nacin 😂
Jaivanpa potpisujem rijeci cura do sada a tezina je super sad se fino i psihicki opusti sve ce biti u redu 🤗🤗
Ma kao to je jos dobro. Oni ce sad kao pratiti jer bi trebao opadati.. kaze problem je ako si mj dana pred termin a hrpu vode imas....vjv cekaju kompletne sve nalaze i onds ce ce govoriti konkrentije

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure, koji detergent za dječju robicu koristite? Čula sam da je dječja Nila dobra. Idem taman do bipe kupit..

Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?
Ajme ni ja to ne kužim.. Al čini mi se da se vršak prsta odnosi na jagodicu, a članak na zglob prsta, al možda izmišljam.. Al sve u svemu to ti je dobro i ja sam uloživa za vršak prsta.

Sarita ja se nekako stalno nadam da je mirnoća bebe u vožnji znak da ce uzivati, dok na trajektu sa mislila da ce mi sve izubijat iznutra od nemira i agresivnih udaraca. Nadam se da ce stvarno voliti se voziti jer mi smo puno u autu.
Jaivanpa koliko sam svoju gin shvatila vrsak prsta je uredan nalaz, a vrh prsta, prst isl jos uvijek se smatra da nije uredan u mojom tjednima, al kako odmice trudnoca rekla je da moze i ulozivost za vrh ili prst postat uredan nalaz. Mozda najbolje da njih pitaš dal je to uredan nalaz.

Pitam vas jer su mi u bj rekli uloziva si za vrsak prsta a ovdje za pol clanka prsta, a ja se u to kuzim znate kako. S mnogim pojmovima ne baratam kad se nisam susretala...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
O tom smo jucer ili danas raspravljale. Mnogi ginekolozi ne vole vaginalno pregledavat vec samo raditi cervikometriju kao jedinu relevantnu pretragu( duzina cerviksa, oblik T/U/Y te zatvorenost unutarnjeg usca) jer je vaginalni pregled i da li je vrh ili vrsak prsta subjektivan pojam tj nekome s debljim prstima je to vrh prsta,nekoj zeni s tankim prstima je pola clanka. Dakle po meni za tvoje tjedne nije kritican ni da je clanak (prst ima tri clanka/pregiba, vrh prsta bi po meni bilo pola clanka) jer si 32+4. Pola clanka ili vrh prsta je potejto-potato,mozda grjesim al u visokim tjednima si, cerviks je u ocito dobrom stanju a ionako tamo lezis tako da...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji