ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    12. Listopad 2019. 15:56

Hej cure! Ostavili me u Petrovoj na promatranju. Pitali su me jel zbog krvne grupe nula negativ jel su radili nekakvu kontrolu.. titraji nesto neznam. Prvi put cujem za to....i kao kolicina plodne je normalna za te tjedne i da ce se tek u iducim tjednima vidjeti jel sve okej ...jel je visak kao? A sad nije ...vadili su mi krv, urin uzeli, rekli da sam otvorena za pola clanka prsta. sram me pitat al neznam koliko je to. U Bj su mi rekli vrsak prsta u cetvrtak.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

12. Listopad 2019. 16:13

Da ne bi bilo zabune, ja nisam isla na ogtt no svaki dan si sama kontroliram secer jer imam genetsku predispoziciju i moze me svaki cas opalit GD 😀 Tako da ja preventivno pazim na unos UH i kontroliram secer svakodnevno, csk i vise nego netko s dijagnozom GD-a... mislim da ja na ogtt-u ne bi dobila nikakvu dodatnu informaciju.  Da ga prodem jos bi se opustila, ovako sam na oprezu 😉 ja opcenito jedem po opustenom lchf-u gdje mi je reduciran unos UH, vise nego na dijeti koju daju za GD. Svijesna sam da sve cure nisu takve pa je potreban ogtt.

Grizli
    12. Listopad 2019. 16:15

Thinkpink u Arena centru svaku 3.nedjelju i ponedjeljak u magic baby imaju 20% popusta na kolica koja god hoces nevezano za druge akcije. Bitno je da se plati sa master ili maestro karticom jedan od ta dva dana i da imaju na skladistu toga. Znaci cak i da nemaju tamo povuku iz bilo koje trgovine. To je neka akcija koju ima arena centar samo u dogovoru sa master i maestro pa je rekla zena da svaka trgovina ima neku akciju koja onda vrijedi. Oni imaju tu. Moze se ponaprijed platiti akontacija 200 kn da rezerviraju, jer ako nemaju na stanju skladista dostupna niti jedna nije moguce kupiti ih. Nama su ponudili i da nam dostave jer besplatno dostavljaju narudzbe vece od 1000kn.
    Jaivanpa eto nek si ti tamo na promatranju. Bas me zanima sto ce na krjau Petrova reci

Aristea
    12. Listopad 2019. 16:39

Mali mi ima oko 2kg. Jel to oke? Kao za 32t i 4dana

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    12. Listopad 2019. 17:04

Jaivanpa neka si ti sada na sigurnom 🥰
    To ti je ok kilaza svakako za te tjedne. Drzim ti 🤞da izgurate sto duze! 

Angie1205
    12. Listopad 2019. 17:06

Nego...mi bili u Hrv.Kostajnici na kestenijadi...kestena probala nisam 😂
    Jela hot dog, fritule itd. al od kestena ni k....uopce me ne privlace, cak mi smrduckaju peceni. Fino se prosetali, gledali vitezove, cure uzivale i evo sad dosli doma, vec se pizza pece 😬

• thinkpink1
    12. Listopad 2019. 17:07

Grizli hvala puno!
    Jaivanpa super da su te odmah hospitalizirali i da se nece ovaj puta prepucavati preko tebe i bebonje🥰🍀 Mislim da je ok kilaža za te tjedne. I s obzirom da si Rh negativna, potrebna je kontrola indirektnog antiglobulinskog testa koji se ponavlja i u 8.mjesecu trudnoce.
    Losa dobro kaj si to ti i kaj se kuzis u to, te pazis na prehranu i unos UH, ali netko kome je to sve strano...🤔

Angie1205
    12. Listopad 2019. 17:30

Iva suosjecam...prepone ubijaju, kao da me peku 😕
    A malac je u voznji nemoguc, kako god sjela cim auto krene on ima akcije 🙈

Aristea
    12. Listopad 2019. 17:36

thinkpink1

Grizli hvala puno!Jaivanpa super da su te odmah hospitalizirali i da se nece ovaj puta prepucavati preko tebe i bebonje🥰🍀 Mislim da je ok kilaža za te tjedne. I s obzirom da si Rh negativna, potrebna je kontrolaindirektnog antiglobulinskog testa koji se ponavlja i u 8.mjesecu trudnoce.
    Losadobro kaj si to ti i kaj se kuzis u to, te pazis na prehranu i unos UH, ali netko kome je to sve strano…🤔

Meni nikad radena kontrola toga...toliko o njima

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    12. Listopad 2019. 17:40

Thinkpink nista!
    Ako koju zanima stranica Emporium danas ima do 60% popusta na jakne, skafandere, odjelca za klince.
    Angie hehehe kod mene bas suprotno. Cim sjednemo i krenemo s autom umiri se. Osjetim samo kao da se ljulja unutra nakon duze voznje, al nista neugodno. Bas me zanima kakvi ce onda biti u autu kad se rode. 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.