ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    12. Listopad 2019. 22:56

Jaivanpa slažem se s Gogom. Moraš se opustiti i razmišljat pozitivno i da će sve biti ok kao što i hoće. Bit će sve u najboljem redu. U dobrim si rukama. Testirat će te na leukocitnu esterazu, nisam čula da je to nešto puno opasno. Antibiotik je trebao djelovat. 

12. Listopad 2019. 23:13

U bolnici je covjek okruzen samo bolesnim ljudima i ne treba ssmo lose razmisljati. Treba vjerovati doktorima i biti pozitivan.

miapia
    12. Listopad 2019. 23:34

Cure, ja kako lezim danas cijeli dan, samo mi se gluposti motaju po glavi.. nije to za mene, ali prezivjeti cemo.. htjela sam vas pitati jel koja od vas ovako kasno pila duphaston tablete.. buduci da je to hormon progesteron, znate li ima li i na koji nacin utjecaj na bebu, buduci da nosim decka, a ovo je zenski hormon... znam da sam mozda zakomplicirama. I ne opterećujem se time, samo me zanimaju iskustva.

miapia
    12. Listopad 2019. 23:35

Na kasno mislim 25 tjedan trudnoce..

Nasty
    12. Listopad 2019. 23:42

Miapia ja sampila duphastone prvo do 13-14tt, zatim su mi ponovno uveli u 23- 24tt zbog pervencije od otvaranja i preuranjenog poroda. Još pijem 3x1.
    A gle nisam razmišljala o tome, na svoju ruku ne bi prekidala. S razlogom su nam ih pripisalu. 

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 00:38

Miapia prijateljica je pila duphastone cijelu trudnocu, vodio ju super gin, rodila u terminu zdravog decka. I uostalom ako te to bas muci i decki imaju progesteron kao i mi testosteron od tih malih doza njemu nece biti nista to je za tvoju zastitu. 
    Jaivanpa slusaj ti nasu Gogu zena zna znanje odradila lavovski bolnicu i evo uziva kuci a prognoze nisu bile bas neke, smiri se mazi bebu u visokim si tjednima beba ima kila super nisi ni u trudovima ni otvorena a evo u leukicite se ne kuzin ali budu poviseni u trudnoci toliko znam. Za dobrobit bebe moras se i ti malo smiriti i otpustiti sav taj stres. Sve se tu neceg bojimo i borimo sa necim ali bas nis korisno nemamo od tog da panicarimo i mucimo same sebe, naravno da se pojadas naravno ali i zbog bebe i zbog sebe polako i vedre misli fokusiraj se na udarce na svoju bebu i jos tih nekoliko tjedana koliko vas dijeli da budete skupa. 
    Svima vam zelim mirnu i prospavanu noc 😴😴😴

13. Listopad 2019. 06:31

miapia ja sam na utogestanima od pocetka trudnoce a isto nosim dečka. Postoje neke kontroverze oko toga no milioni žena širom svijeta su rodile zdravu djecu uz dodatke progesterona u trudnoci tako da ne brini 🙃 A i nasa ga posteljica sama proizvodi. Što misliš da bi dečki bili feminizirani? Prije od estrogena.... 🤣 

13. Listopad 2019. 06:34

I da progesteron u kasnijim tjednima sprecava omeksavanje i otvaranje cervixa tako da ima pozitivne strane tako da ja ga ne bi nikako prekidala.

Lavica27
    13. Listopad 2019. 07:02

Ja sad s 10 upitnika iznad glave,kakve veze ima progesteron u tabletama i nošenje decka? Mislim nisam te struke samo znam sto progesteron "radi" deckima.  

Lavica27
    13. Listopad 2019. 07:03

*ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.