Mali mi ima oko 2kg. Jel to oke? Kao za 32t i 4dana

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa neka si ti sada na sigurnom 🥰
To ti je ok kilaza svakako za te tjedne. Drzim ti 🤞da izgurate sto duze!

Nego...mi bili u Hrv.Kostajnici na kestenijadi...kestena probala nisam 😂
Jela hot dog, fritule itd. al od kestena ni k....uopce me ne privlace, cak mi smrduckaju peceni. Fino se prosetali, gledali vitezove, cure uzivale i evo sad dosli doma, vec se pizza pece 😬

Grizli hvala puno!
Jaivanpa super da su te odmah hospitalizirali i da se nece ovaj puta prepucavati preko tebe i bebonje🥰🍀 Mislim da je ok kilaža za te tjedne. I s obzirom da si Rh negativna, potrebna je kontrola indirektnog antiglobulinskog testa koji se ponavlja i u 8.mjesecu trudnoce.
Losa dobro kaj si to ti i kaj se kuzis u to, te pazis na prehranu i unos UH, ali netko kome je to sve strano...🤔

Iva suosjecam...prepone ubijaju, kao da me peku 😕
A malac je u voznji nemoguc, kako god sjela cim auto krene on ima akcije 🙈

Grizli hvala puno!Jaivanpa super da su te odmah hospitalizirali i da se nece ovaj puta prepucavati preko tebe i bebonje🥰🍀 Mislim da je ok kilaža za te tjedne. I s obzirom da si Rh negativna, potrebna je kontrolaindirektnog antiglobulinskog testa koji se ponavlja i u 8.mjesecu trudnoce.
Losadobro kaj si to ti i kaj se kuzis u to, te pazis na prehranu i unos UH, ali netko kome je to sve strano…🤔
Meni nikad radena kontrola toga...toliko o njima

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Thinkpink nista!
Ako koju zanima stranica Emporium danas ima do 60% popusta na jakne, skafandere, odjelca za klince.
Angie hehehe kod mene bas suprotno. Cim sjednemo i krenemo s autom umiri se. Osjetim samo kao da se ljulja unutra nakon duze voznje, al nista neugodno. Bas me zanima kakvi ce onda biti u autu kad se rode. 😳

Rekla sam...malac il ce uzivat u voznji il me ceka dreka svaki put u autu 🙄
Cut ce se 😂

Moja jos ne reagira na auto 😄😄
Taman kad sam se danas htjela pohvaliti kako mi je super zadnjih 7-10dana, evo ga, uhvati me trbuh 🙄
Toliko se napuhao, i sva sam neka naduta da ne znam sta je...bili smo u Zagorju na rostilju, lijepo na svjezem zraku 🤩 nisam nista specijalno previse pojela.
Sada sam doma pod dekicom, popila magnezij i cekam da se opusti ovo cudo.
Jaivanpa drago mi je da si u Petrovoj pod njihovim nadzorom.
Moj isto pocne nabijati u voznji. Svako jutro kad idem na posao, on odmah pocne svoje akrobacije 🤔 I ja se pitam jel mu se svida ili ne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji