Rekla sam...malac il ce uzivat u voznji il me ceka dreka svaki put u autu 🙄
Cut ce se 😂
Moja jos ne reagira na auto 😄😄
Taman kad sam se danas htjela pohvaliti kako mi je super zadnjih 7-10dana, evo ga, uhvati me trbuh 🙄
Toliko se napuhao, i sva sam neka naduta da ne znam sta je...bili smo u Zagorju na rostilju, lijepo na svjezem zraku 🤩 nisam nista specijalno previse pojela.
Sada sam doma pod dekicom, popila magnezij i cekam da se opusti ovo cudo.
Jaivanpa drago mi je da si u Petrovoj pod njihovim nadzorom.
Moj isto pocne nabijati u voznji. Svako jutro kad idem na posao, on odmah pocne svoje akrobacije 🤔 I ja se pitam jel mu se svida ili ne
Jaivanpa super vijesti! Dakle plodna voda uopće nije problem, a težina bebe je skroz ok za te tjedne. Javljaj dalje što kažu..
Voznja - prvi je lupao koliko god bi voznje trajale i to svaki put - obozava se vozit obozavao se vozit ko beba samo tad je spavao voli i sada nikad problema u autu uvijek kazemo najbolji je u autu. Malac sada miruje u voznji. Zakljucit cu da isto voli voznju samo to izrazava na drugi nacin 😂
Jaivanpa potpisujem rijeci cura do sada a tezina je super sad se fino i psihicki opusti sve ce biti u redu 🤗🤗
Ma kao to je jos dobro. Oni ce sad kao pratiti jer bi trebao opadati.. kaze problem je ako si mj dana pred termin a hrpu vode imas....vjv cekaju kompletne sve nalaze i onds ce ce govoriti konkrentije
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure, koji detergent za dječju robicu koristite? Čula sam da je dječja Nila dobra. Idem taman do bipe kupit..
Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?
Ajme ni ja to ne kužim.. Al čini mi se da se vršak prsta odnosi na jagodicu, a članak na zglob prsta, al možda izmišljam.. Al sve u svemu to ti je dobro i ja sam uloživa za vršak prsta.
Sortiraj odgovore
Najstariji