ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    12. Listopad 2019. 18:03

Rekla sam...malac il ce uzivat u voznji il me ceka dreka svaki put u autu 🙄
    Cut ce se 😂

Damnarexx 🌺
    12. Listopad 2019. 18:40

Moja jos ne reagira na auto 😄😄
    Taman kad sam se danas htjela pohvaliti kako mi je super zadnjih 7-10dana, evo ga, uhvati me trbuh 🙄
    Toliko se napuhao, i sva sam neka naduta da ne znam sta je...bili smo u Zagorju na rostilju, lijepo na svjezem zraku 🤩 nisam nista specijalno previse pojela. 
    Sada sam doma pod dekicom, popila magnezij i cekam da se opusti ovo cudo.

• Tonkica1
    12. Listopad 2019. 18:53

Jaivanpa drago mi je da si u Petrovoj pod njihovim nadzorom. 
    Moj isto pocne nabijati u voznji. Svako jutro kad idem na posao, on odmah pocne svoje akrobacije 🤔 I ja se pitam jel mu se svida ili ne

Nasty
    12. Listopad 2019. 19:28

Jaivanpa super vijesti! Dakle plodna voda uopće nije problem, a težina bebe je skroz ok za te tjedne. Javljaj dalje što kažu.. 

• Sarita15
    12. Listopad 2019. 19:28

Voznja - prvi je lupao koliko god bi voznje trajale i to svaki put - obozava se vozit obozavao se vozit ko beba samo tad je spavao voli i sada nikad problema u autu uvijek kazemo najbolji je u autu. Malac sada miruje u voznji. Zakljucit cu da isto voli voznju samo to izrazava na drugi nacin 😂

• Sarita15
    12. Listopad 2019. 19:31

Jaivanpa potpisujem rijeci cura do sada a tezina je super sad se fino i psihicki opusti sve ce biti u redu 🤗🤗

Aristea
    12. Listopad 2019. 20:01

Ma kao to je jos dobro. Oni ce sad kao pratiti jer bi trebao opadati.. kaze problem je ako si mj dana pred termin a hrpu vode imas....vjv cekaju kompletne sve nalaze i onds ce ce govoriti konkrentije

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Listopad 2019. 20:03

Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    12. Listopad 2019. 20:10

Cure, koji detergent za dječju robicu koristite? Čula sam da je dječja Nila dobra. Idem taman do bipe kupit.. 

Nasty
    12. Listopad 2019. 20:13

Jaivanpa

Ja iskreno nemam pojma jel isto kad ti kazu uloziva si za vrsak prsta i uloziva si za pola clanka prsta?

Ajme ni ja to ne kužim.. Al čini mi se da se vršak prsta odnosi na jagodicu, a članak na zglob prsta, al možda izmišljam.. Al sve u svemu to ti je dobro  i ja sam uloživa za vršak prsta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.