ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2019. 10:50

Mislim da vecina opcina/gradova trazi da budes neko vrijem

12. Listopad 2019. 10:53

Kako sam polupost poslsla :-)
    Ugl. treba biti prijavljen na jednom mjestu neko vrijeme da se dobije potpora. No npr. moj muz ima prebivaliste kod svojih a boraviste u kuci gdje zivimo jer ne zeli promjenit adresu prije isteka valjanosti osobne. Bas je mustra... 

Gogaa_V
    12. Listopad 2019. 10:58

Cure izvinite  na možda malo glupom  pitanju ali više sto imate problema sa povisenim šećerom jel imate kakve simptome kad se povisi ili to znate samo nakon provjere na aparatu? 
    Nisam radila ogtt, a obicni  iz krvi  predpostavljam da od svih primanja  u bolnicu netko jednom jeste. X puta  mi se desilo  da mi padne šećer  i to  znam kakav  je osjecaj,  ali sad imam neke  senzacije pa cisto da vidim  da li da pripisem visem seceru  ako ima sipmtoma  pa da odem  ranije na testiranje prije pregleda  gdje planiram  to spomenuti.

Nasty
    12. Listopad 2019. 11:07

Losa hvala ti na info, malo me panika bila ulovila jer mi se bliži profil u bolnici.. A jutros ni je na tašte bio 5,1  super se spustio s obzirom da je bio 7 a kod nene to sporo ide.. inače sam držala nekako ispod 4,9..na tašte. A dobro je, bit će što bude.. Gladovat ću malo više danas, sutra i u ponedjeljak.. 
    Jaivanpa slažem se s curama. Otiđi pomalo do petrove na hitnu, pokaži sve papire i oni će ti obaviti sve preglede i zaključiti jesi li za hospitalizaciju ili ne i vjerujem da ćeš imat bolji tretman i neko stručnije mišljenje. Grozno je to kako su te tamo tretirali, imaš puno pravo tražiti bolje uvjete. Sretno i javi što se događa.. 

Nasty
    12. Listopad 2019. 11:14

U vezi potpore, mislim da je dovoljno da jedan roditelj neko duže vrijeme ima prebivalište na mjestu gdje se meli dobiti potpora. Mi također na dvi različite adrese u dva grada imamo prebivalište do isteka osobne, a muž mi ima na zajedničkoj adresi boravište. Nisam se još raspitivala detaljno. Mislim da ću uzet sve vezano uz potporu u Splitu jer sam ja tu već dugo prijavljena, tu ćemo živit i tu će dijete imat pedijatra, ići u vrtić itd.. 

C1M4
    12. Listopad 2019. 11:17

Meni cak i nije zbog te potpore vec ono, tipa da ne bude kasnije problem zbog vrtica, djecjeg doplatka recimo i sta ja znam, tako tih stvari🙄 hvala vam puno na svim informacijama😁

C1M4
    12. Listopad 2019. 11:21

Ali da, kad ste vec tu potporu spomenule, moj grad daje 2000kn jednokratno pa znate li kako se prijaviti za to, kada i gdje?

C1M4
    12. Listopad 2019. 11:23

I nesto sam citala sa i HZZO daje jednokratnu pomoc oko 2300kn, sad ne znam jel to stvarno tako ili?

Točkica37
    12. Listopad 2019. 11:24

Gogaa_V

Cure izvinite na možda malo glupom pitanju ali više sto imate problema sa povisenim šećerom jel imate kakve simptome kad se povisi ili to znate samo nakon provjere na aparatu?
    Nisam radila ogtt, a obicni iz krvi predpostavljam da od svih primanja u bolnicu netko jednom jeste. X puta mi se desilo da mi padne šećer i to znam kakav je osjecaj, ali sad imam neke senzacije pa cisto da vidim da li da pripisem visem seceru ako ima sipmtoma pa da odem ranije na testiranje prije pregleda gdje planiram to spomenuti.

Ja znam samo kad provjerim aparaticem. Zadnjih 3 dana mi je navecer bas slabo i isla mjeriti ali nije bilo iznad 6 tako da nije od secera nego vjerovatno od tlaka 90/60. Probaj uzet aparatic ako ti ima tko posuditi pa mjerkaj koji dan

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    12. Listopad 2019. 11:25

C1M4

I nesto sam citala sa i HZZO daje jednokratnu pomoc oko 2300kn, sad ne znam jel to stvarno tako ili?

Da da. To svi dobiju od drzave. Ali pomoc og grada , konkretno zgb moze se dobiti samo ako seu oboie PRIJAVLJENI u zg. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI