ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    13. Listopad 2019. 10:00

Cure glupo pitanje, al naravno da nisam stigla obavit bipu 🙈 jel vikend akcija traje i nedjeljom il samo do subote?

Grizli
    13. Listopad 2019. 10:05

Jutro zenice! Napokon moooj krevet nocas sanjala sam ga proslu noc. 
    Za progesteron smao da napisem to nije zenski hormon on ima vecu ulogu kod zena zasto se smatra zenskim, al muski ga imaju isto koliko i mi u prvom dijelu ciklusa. Nama nakon ovulacije raste to je jedina razlika. Inace progesteron ima izmedju ostalog i funkciju regulacije secera i krvi. I sprijecava prijevremeni porod tako da lad god u trudnoci nam ga daju dobro ga daju prednosti su svakako vece nego stete s njime.
    Za prstenje koje se ne moze skinut jer su prsti natekli najbolje otici kod zlatara koji onda odreze prsten i odmah ga spoji kad ga skinete. Moja sestra je tako morama 3 jer nije znala da ce jako otec tokom zracenja pa je rijesila to an taj nacin. I ne skuzi se da su rezani pa spajani. Opasno je da ostanu na prstima jer mogu odlabiti cirkulaciju u tom prstu. Meni ironicno pada burma sa lijeve ruke pa ga znam staviti na desnu posto su mi na njoj deblji prsti. 
    Al sam primjetila da mi noge oteknu malo kad duže stojim. Pretpostavljam da je to za ocekivati u visim tjednima? 

Lunica
    13. Listopad 2019. 10:26

Jutro cure..☺☺ zelim vam mirnu i odmornu nedjelju...mene jucer krpali bh ali ne znam vise ih jednostavno ne dozivljavam ozbiljno..cini mi se da minje dosta visoko beba ili stoji na zadak..gore iznad pupka mi je tvdo i punije nekakko nego ispod pupka bas me zanima sutra na pregledu u kakvom je polozaju..heheh..
    sinoc mi je prija rodila...dosla je toliko preplasena i nije htjela suradjivati da su joj bez pitanja sibnuli epiduralnu i rekli da je nece boliti da se ne boji...nakon tri sata je rodila..ne znam detalje ali eto moguce je dobiti epidiral i navecer..ne samo kad su anesteziolozi u jutarnjoj..iako su meni tako rekli..kao da navecer nisu bas dostupni

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

13. Listopad 2019. 10:28

Grizli meni su jednom noge naotekle nakon visesatne šetnje a i bila je vručina. To je normalno... Sad kad vise nije toliko vruce ne oticem. Nije normalno da to otekne jako da ne mozes savit prste i sl. Mene su svi plasili da necu moci obuc svoje cipele i da cu trebat broj vece no zasad sam ok... tko zna kako ce biti do kraja 😉

Gogaa_V
    13. Listopad 2019. 10:29

Jutro  cure , ja jos  nisam  primjetila naoticanje  ni ruku ni nogu za sad. Nadam se što duze  tome .🙈 lorija Za prsten probaj onaj trik  za koncem i uljem negdje ima na netu ili youtoube.

Angie1205
    13. Listopad 2019. 10:41

Dobro jutro ekipica! Nadam se da svi uzivate u vikendu! 
    Dobro da ste spomenule prsten ranije, sad ga krenula skinut pa nejde, onda sam nasapunala carlijem i jedva ga skinula, sad je evo na lancicu 😬
    U 1.trudnoci sam isto tak zaboravila na njega dok nisam naotekla ko balon pa je bilo drz ne daj al sam ga uspjela i tad skinuti. Sad nejde na prst dok ne rodim. 
    A ovo za obucu, meni je takodjer u 1.trudnoci noga buknula za jedan broj...al je to oticanje bilo kao u nekoj normali, samo sam se razjacala...jel 😂

kl1v
    13. Listopad 2019. 10:48

Mare i ja se nadam da ca necu rezati. Cijelo jutro gledam trikove kako ga skinuti.
    Losa ja sam isto skuzila da kad pijem manje vode mi se cesce stvdnjava. 
    Sad pijem pre mamama  jer ima i omegu i mg s kalcijem i d3. Kaže dr da je to dobro za kosti, zube nokte i kosu..

Grizli
    13. Listopad 2019. 10:51

Losa meni su sad u petak natekle al cijeli dan sam bila u cipelama presjedila u autu ili stojecki noge stalno dole, a inace mi znaju oticati u voznji posebno dugoj pa sam nekad morala za duza putovanja posebmo avionom i stezne carape nositi. Za sad nisam primjetila to al evo u petak navecer su mi bas bile nateceni listovi, stipala ne. I jucer ujutro osjetila sam po riflama. Danas vec bolje. Mozda je i jer nisam magnezij pila 3 dana?? Ne znam dal on sto pomaze za oticanje. 

kl1v
    13. Listopad 2019. 11:06

Grizli ako ne uspijem danas sutra to rijesiti, ici cu kod zlatara. 

MaRe
    13. Listopad 2019. 11:36

Iva ok ti je...moj se stalno tako vrti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.