ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    13. Listopad 2019. 12:24

Iva jel osjetis tlak ili ga tek tako kontroliras? Jer ako nije previsok da ti bubnja u usima lupa srca ili bas osjetis pad da ti se vrti i da ti slabina mislim da se ne trebas opterecivati. Meni je u prvoj bio 90/50 cijelu trudnocu znala me sestra na pregledu pitat jel meni opcenito dobro. Sada mi nije nesto bas visi 100/65 nes pomaka al aj. Uopce mi se jos i sa tim neda zamarat dok ne vidim bas da mi oscilira da ga osjetim. 
    Otekle su mi bile noge tj gleznjevi dok su bile bas one vrucine sada vise ne. Prstenje nosim jer ga skinut ne mogu ni zarucnicki ni vjencani odkad sam ih stavila. Nisam otekla u prvoj pa vjerujem da necu ni sad. Cipele nosim isti br i prije i sad nema razlike. Mislim da ima to veze sa unosom soli al mozda je i to do gena neznam...

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 12:38

iva4

Sarita na kontroli sam imala na granici tlak pa sad do 25.10 moram svaki dan pratit kak se krece i reko je doktor ako jedan dan bude visi odma u bolnicu jer i dosta naoticem pa da me imaju tamo pod kontrolom posto sam u visokim tjednima

Na granici za visoki tlak? A ok ako je tako def je sa razlogom plus oticanje. Dobro draga izgurat ces i to ko i sve do sada 🤞

Grizli
    13. Listopad 2019. 13:05

Iva a koliko je to bio taj na granici bas me zanima. Meni je zadnja 2 mj oko 100-110/70-80, ranije nije bio ni 100. Samo na jednoj kontroli mi izmjerili prvo 130/80 al sam dosla sva zapihana uzbrdo je za penjat se a taman jela i popila kavu prije. Pa mi sestra mjerila nakon nekih pola sata i bio ond 110/80 i rekla ko sve ok. Pa me bas zanima sto je nama granicno? 

Lavica27
    13. Listopad 2019. 13:07

Iva4 po meni bi ti to s tlakom trebala malo ozbiljnije shvatiti od dnevnog mjerenja tlaka. Doktor ti kaze na kontroli da ce te ostavit u bolnjci ako ti bude imalo visi tlak a ti iza tog odes u mekic. Nemam ja nis protiv mekica,da se mene pita spavala bi tamo i znam da se ne hranis tako svaki dan,al mene su u bolnici od kad su me zadrzali do indukcije drzali na neslanoj dijeti (gotovo neposoljeno, uglavnom kuhano sa smanjenim UH,nisu mi iz doma smjeli nositi hranu)jer sam imala u trudnickoj ambulanti 125/ 90 tlak a moj regularni je niski (90/50-60max) i to se smatralo kao preveliki skok. Moja tezina je bila 75kila i bebina uredna za te tjedne,nisam naoticala. Cudi me da ti nije dao naputke pogotovo jer si rekla ili je vidio da naotices,al mislim da bi svakako trebala stroze pripaziti na prehranu..pa ako unatoc i tome naotices i kile idu gore kao i tlak, onda mi je jasna hospitalizacija.

Točkica37
    13. Listopad 2019. 13:11

Lavice sto ti je gin rekao da li smijete imati odnose? Meni rekao da da ali smanjit.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    13. Listopad 2019. 13:12

Iva ja bi na tvom mjestu def na ovu dijetu kaj je Lavica rekla s obzirom da oticabje i tlak nisu dobra kombinacija.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    13. Listopad 2019. 13:13

Tockice draga susa vec punih 20ak tjedana😂... prvo sam prokrvarila s 4 tjedna pa sam bila na strogom mirovanju tri tjedna i kao zabranjeni odnosi, kad se to smirilo nisam ni htjela pitati sta sad i ubrzo je bilo to s cerviksom pa je rekao da bolje ne.
     Sta da ti kazem...snalazimo se🙈

DeeDee
    13. Listopad 2019. 13:47

Nije me bilo malo vise od 24 sata, kao da me nije dva tjedna 😅
    Jaivanpa drago mi je da si se javila i da si napokon pod kvalitetnim nadzorom, vec su nas sve prale paranoje, bit cete ti i beba super ❤
    Drugo nisam nis zapamtila naravno..jesam,  Ivin tlak i 4 tjedna do termina :O
    Za tlak nemam pojma, meni na zadnjem pregledu bio izrazito visok al sam se zapuhala jer sam kasnila i ne kuzim zašto mi ga nisu ponovno mjerili kad sam ss smirila. Inače mi je normalan s tendencijom niskog i u trudnoći nizak..nadam se da ćeš to riješit samo s prehranom. Btw kako su ta 4 tjedna brzo, uvijek se sjetim one kravetine koja te isprepadala na početku.

Lavice i Tockice ja nemam nikakvih zabrana pa se više ne sjecam sta je to 😬😂
    Ne mogu i ne mogu..užas. U teoriji mi kao fali ali uopće nemam potrebu, ne kuzim ni sama..

[/url

Točkica37
    13. Listopad 2019. 13:59

Dee dee to valjda i od trudnoce do trudnoce ovisi, ja sa prvim sam bila luda, svasta mi je padalo na un sto me inace ne privlaci( al nismo smjeli imati odnose) s drugim pak ko neka frigidna uzas, ni u primisli i onda kad sam rodila dobrih god dana nisam imala zelju. I sad u ovoj opet imam ful zelju al nemrem se opustit bas tak da nismo bas aktivni hahahah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    13. Listopad 2019. 14:06

Uuu Iva to je bas visoko tebi onda tlak išao. Mislim da to onda i je razlog zasto tices obicno kad imaju tlak trudnice oteknu. Drzim fige da ti ne skace vise. Kakav ti je ovih dana?
    Odnosi sta je to ono??? Uglavnom kod nas isto nista, 0 bodova jos od transfera embrija prije 23 tjedna. Nemam volje niti mi pase. Probali samo jednom al mi ne pase i gotovo sva sreca pa mm ne forsira, a mislim da i on ima neku blokadu u glavi mozda zato je hladan oko toga. Zna se zezat kako bebu nismo napravili sexom zato nam ni ne pase sad sex. ☺️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.