ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Listopad 2019. 10:28

Grizli meni su jednom noge naotekle nakon visesatne šetnje a i bila je vručina. To je normalno... Sad kad vise nije toliko vruce ne oticem. Nije normalno da to otekne jako da ne mozes savit prste i sl. Mene su svi plasili da necu moci obuc svoje cipele i da cu trebat broj vece no zasad sam ok... tko zna kako ce biti do kraja 😉

Gogaa_V
    13. Listopad 2019. 10:29

Jutro  cure , ja jos  nisam  primjetila naoticanje  ni ruku ni nogu za sad. Nadam se što duze  tome .🙈 lorija Za prsten probaj onaj trik  za koncem i uljem negdje ima na netu ili youtoube.

Angie1205
    13. Listopad 2019. 10:41

Dobro jutro ekipica! Nadam se da svi uzivate u vikendu! 
    Dobro da ste spomenule prsten ranije, sad ga krenula skinut pa nejde, onda sam nasapunala carlijem i jedva ga skinula, sad je evo na lancicu 😬
    U 1.trudnoci sam isto tak zaboravila na njega dok nisam naotekla ko balon pa je bilo drz ne daj al sam ga uspjela i tad skinuti. Sad nejde na prst dok ne rodim. 
    A ovo za obucu, meni je takodjer u 1.trudnoci noga buknula za jedan broj...al je to oticanje bilo kao u nekoj normali, samo sam se razjacala...jel 😂

kl1v
    13. Listopad 2019. 10:48

Mare i ja se nadam da ca necu rezati. Cijelo jutro gledam trikove kako ga skinuti.
    Losa ja sam isto skuzila da kad pijem manje vode mi se cesce stvdnjava. 
    Sad pijem pre mamama  jer ima i omegu i mg s kalcijem i d3. Kaže dr da je to dobro za kosti, zube nokte i kosu..

Grizli
    13. Listopad 2019. 10:51

Losa meni su sad u petak natekle al cijeli dan sam bila u cipelama presjedila u autu ili stojecki noge stalno dole, a inace mi znaju oticati u voznji posebno dugoj pa sam nekad morala za duza putovanja posebmo avionom i stezne carape nositi. Za sad nisam primjetila to al evo u petak navecer su mi bas bile nateceni listovi, stipala ne. I jucer ujutro osjetila sam po riflama. Danas vec bolje. Mozda je i jer nisam magnezij pila 3 dana?? Ne znam dal on sto pomaze za oticanje. 

kl1v
    13. Listopad 2019. 11:06

Grizli ako ne uspijem danas sutra to rijesiti, ici cu kod zlatara. 

MaRe
    13. Listopad 2019. 11:36

Iva ok ti je...moj se stalno tako vrti.

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 12:24

Iva jel osjetis tlak ili ga tek tako kontroliras? Jer ako nije previsok da ti bubnja u usima lupa srca ili bas osjetis pad da ti se vrti i da ti slabina mislim da se ne trebas opterecivati. Meni je u prvoj bio 90/50 cijelu trudnocu znala me sestra na pregledu pitat jel meni opcenito dobro. Sada mi nije nesto bas visi 100/65 nes pomaka al aj. Uopce mi se jos i sa tim neda zamarat dok ne vidim bas da mi oscilira da ga osjetim. 
    Otekle su mi bile noge tj gleznjevi dok su bile bas one vrucine sada vise ne. Prstenje nosim jer ga skinut ne mogu ni zarucnicki ni vjencani odkad sam ih stavila. Nisam otekla u prvoj pa vjerujem da necu ni sad. Cipele nosim isti br i prije i sad nema razlike. Mislim da ima to veze sa unosom soli al mozda je i to do gena neznam...

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 12:38

iva4

Sarita na kontroli sam imala na granici tlak pa sad do 25.10 moram svaki dan pratit kak se krece i reko je doktor ako jedan dan bude visi odma u bolnicu jer i dosta naoticem pa da me imaju tamo pod kontrolom posto sam u visokim tjednima

Na granici za visoki tlak? A ok ako je tako def je sa razlogom plus oticanje. Dobro draga izgurat ces i to ko i sve do sada 🤞

Grizli
    13. Listopad 2019. 13:05

Iva a koliko je to bio taj na granici bas me zanima. Meni je zadnja 2 mj oko 100-110/70-80, ranije nije bio ni 100. Samo na jednoj kontroli mi izmjerili prvo 130/80 al sam dosla sva zapihana uzbrdo je za penjat se a taman jela i popila kavu prije. Pa mi sestra mjerila nakon nekih pola sata i bio ond 110/80 i rekla ko sve ok. Pa me bas zanima sto je nama granicno? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI