Jutro! Cima prijavis bebu gdje hoces. Moj je bio na mojoj staroj adresi dok se imovinski odnosi sa kucim nisu rjesili. Muz je bio na adresi svojih roditelja. Jedino si gledaj da ti je tamo gdje planiras dobit novcanu potporu.
Ic rodit mozete ici bilo kamo u drzavi su tijeci moje gin kad sam ju pitala za Zg i francuski carski rez. Nitko vas nece potjerat u maticnu bolnicu. Drugo ljudi danas za vecinu stvari traze drugo trecr deseto misljenje ako im se hoce tako idu iz grada u grad pa cak i u inozemstvo ne objasnjavajuci se nikome tako i ti Jaivanpa nisi se duzna njima opravdavat zasto ides niti kuda ppgotovo nakon tako aljkavog i nikakvog tretmana. Papiri i idi gdje god ti smatras da ces dobiti odgovarajucu njegu i odgovore. Sretno zeno draga!
Svi zelim lijepi vikend
E da Iva cestitke za tvog borca koji raste i prkosi svima i svemu!
Da mi smo tako spusili pomoc od grada za oboje jer je muz bio prijavljen u Vukovaru. Konacno smo se prijavili na istoj adresi tako da cu dobiti ovaj put i od grada lovu. A jos sam cula da cu i od firme dobiti i od sindikata i od zivotnog osiguranja. Koje blazenstvo biti zaposlen konacno heheh
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jaivanpa bolje ti odi negdje gdje ce valjda znat sto s tobom. Iskreno i za krave koje nose telece se veterinari nekad bolje brinu jer je to seljaku lova, a i njemu. A da ne govorim o kucnim ljubimcima kad su u pitanju. No nema veze vazno da vi budete dobro.
Iva aaajme za 4tt! Wow vjerujem da uzbudjenje raste.
Apropo poroda velike bebe mene je mama rodila prirodno sa 5050 grama i 59 cm.
Kako sam polupost poslsla :-)
Ugl. treba biti prijavljen na jednom mjestu neko vrijeme da se dobije potpora. No npr. moj muz ima prebivaliste kod svojih a boraviste u kuci gdje zivimo jer ne zeli promjenit adresu prije isteka valjanosti osobne. Bas je mustra...
Cure izvinite na možda malo glupom pitanju ali više sto imate problema sa povisenim šećerom jel imate kakve simptome kad se povisi ili to znate samo nakon provjere na aparatu?
Nisam radila ogtt, a obicni iz krvi predpostavljam da od svih primanja u bolnicu netko jednom jeste. X puta mi se desilo da mi padne šećer i to znam kakav je osjecaj, ali sad imam neke senzacije pa cisto da vidim da li da pripisem visem seceru ako ima sipmtoma pa da odem ranije na testiranje prije pregleda gdje planiram to spomenuti.
Losa hvala ti na info, malo me panika bila ulovila jer mi se bliži profil u bolnici.. A jutros ni je na tašte bio 5,1 super se spustio s obzirom da je bio 7 a kod nene to sporo ide.. inače sam držala nekako ispod 4,9..na tašte. A dobro je, bit će što bude.. Gladovat ću malo više danas, sutra i u ponedjeljak..
Jaivanpa slažem se s curama. Otiđi pomalo do petrove na hitnu, pokaži sve papire i oni će ti obaviti sve preglede i zaključiti jesi li za hospitalizaciju ili ne i vjerujem da ćeš imat bolji tretman i neko stručnije mišljenje. Grozno je to kako su te tamo tretirali, imaš puno pravo tražiti bolje uvjete. Sretno i javi što se događa..
U vezi potpore, mislim da je dovoljno da jedan roditelj neko duže vrijeme ima prebivalište na mjestu gdje se meli dobiti potpora. Mi također na dvi različite adrese u dva grada imamo prebivalište do isteka osobne, a muž mi ima na zajedničkoj adresi boravište. Nisam se još raspitivala detaljno. Mislim da ću uzet sve vezano uz potporu u Splitu jer sam ja tu već dugo prijavljena, tu ćemo živit i tu će dijete imat pedijatra, ići u vrtić itd..
Meni cak i nije zbog te potpore vec ono, tipa da ne bude kasnije problem zbog vrtica, djecjeg doplatka recimo i sta ja znam, tako tih stvari🙄 hvala vam puno na svim informacijama😁
Ali da, kad ste vec tu potporu spomenule, moj grad daje 2000kn jednokratno pa znate li kako se prijaviti za to, kada i gdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji