Dobro jutro svima i sretno dns ako ima pregleda.
Iva ni oni ne znaju kako ce dok do toga ne dođe..ma da ako se ne varam ti si spominjala aritmiju ili nešto pa možda zbog toga planiraju carski..u svakom slučaju beban ce stici al imas još vremena :)
Jaivanpa baš mi drago da si se javila i u svakom slučaju bolje ti je da izadješ i odes za Zg...bez obzira na adresu primit ce te..imam dosta rodbine na tom području i sad ove što su rodile su sve isle za Zg iako spadaju pod Bj ili Koprivnicu..jedna je jedva stigla do Zg kad su je uhvatili trudovi.
Sto žena 200 sisa,tak i ti doktori..svaki svoje trubi a ti znaj koga slušati xD
Držim ti fige da sve dobro prođe i da saznas konkretne informacije.
Tako je, Iva ako je Angie to mogla koja je stvarno ful mala i mrsava, moci ces i ti😜😁
Sad ste me sjetile vezano za porod, recimo ja po prebivalistu spadam pod Sisak, tj. tamo bi trebala roditi jel.. Ja planiram ici u Vinogradsku i znam da ne bi trebalo biti nikakvog problema jer znam X zena koje su rodile tako po Zagrebu, ali me zanima jel ima kakva posebna procedura da se treba nesto prije ici potpisati tamo ili nesto?🤔 Doduse, porod je hitan slucaj i morajucte primiti kako god, ali tipa kada se krene na CTG i to, to cu morati ici tamo pa ne znam jel ista drukcije zbog moje adrese ili samo dodem tamo sa uputnicom? Ako ste skuzile sta pitam xd
Takoder, pitanje vezano za adresu, ne znam ima li koja od vas takav slucaj😊 mm i ja imamo razlicito prebivaliste vec smo samo prijavili boraviste posto smo na stanu jel, znate li kako to ide kad se beba rodi? Na ciju adresu ide i ima li kakve razlike ako nismo svi na istom prebivalistu? Boraviste bi bilo na nasoj adresi jel😊
Jaivanpaako sam dobro shvatila ti si jos uvijek u Petrovoj ili…?
Nitko ne zasluzuje manjak info a osobito ne trudnica, em smo ovako nabrijane hormonima, jos se igraju s tvojim zivcima…sterala bi ja njih u rodni kraj, daj ti meni moje papire i aj bok.
Nene, u Bj bolnici....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zamislite kazem mu ssd u viziti oprecna misljenja su i ja odo . On kaže dada slaze se . Nist nije rekao neee, ni slucajno! A glavno da jučer dezurni i sestra kazu e nece te on sigurno pustiti
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke
Jaivanpa svakako odi u drugu bolnicu i primit ce ze sigurno. Ti si stvarno vec u super tjednima i ne mogu uopce vjerovat da ti itko moze govorit te lose primjere i samo te strasit 🙄🤬
rodit se moze u kojoj god bolnici zelis. Jedino ako zoves hitnu onda te voze po adresi gdje spadas (meni je frendica prosle godine imala vanmaternicnu, zvali hitnu i onda su ju vozili u najblizu bolnicu)
Cima i kod nas je tako..različita prebivališta a isto boravište..nisam se još o tome raspitivala a i svejedno mi 😂 Ili će ići na boravište ili prebivalište oca,ma da mi je nekako logično da se prijavi na boravište jer smo sve prebacili na adresu boravista osim osobne.
Mare ma meni je isto svejedno haha, samo mi je bitno da ne bude neki problem s tim zbog papira ili nesto xd mi smo se dogovorili da ce ici na moje prebivaliste, ali zajednicko boraviste s tim da ako bi bilo kakvih problema onda bi eventualno i on stavio moje prebivaliste, ali nam se ne mijenja bas osobna ako ne moramo xd znam da imam jos vremena za to, ali bi htjeli rijesiti to sto prije ako moramo nesto xd ne znam gdje se to treba i pitati? nista ne znam😳
Cure provjerite si samo po pitanju prebivalista/boravista jel igra ulogu za novcanu naknadu koju daje pojedini grad za rodjenje djeteta. Neki daju pare samo ako roditelj ima prebivaliste u tom gradu odredjeno vrijeme, pa se mozda ne isplati prije rodjenja djeteta mijenjat prebivaliste. Kako za koji grad..
Znam cure koje su svojedobno u Vz iz Zg isle roditi no onda su isle i na ctg i te kontrole prije u vz i nitko nije radio problema. U Petrovoj sigurno imaju najvise iskustva s kompliciranim trudnocama te ce oni znsti sto treba.
Za pare trebas prebivalište ali i boravište u istom mjestu ...za Os je npr min 9 mjeseci..a i dobije se 1000kn pa mi nije neki gubitak što sam tu tek 2 mj 😁
Cima ne vjerujem da ce nam biti nekih problema jer sta s onima di roditelji nisu skupa...dijete ide tam di ga prijavis isto kao i za oca..tko ga prijavi njegovo 😁
Al saznat cemo to vec ak nista drugo budem pitala u matičnom dok se budem isla za vjenčanje prijaviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji