Jutro cure, sretno ako neka ima pregled danas. Iva kazem ja, sve je to po P.S i za 4 tjedna eto nama malca tvoga na temu 🤗🙈💙
Jaivanpa cudi me da nisi prije reagirala, obzorim na pozadinu i na to da ti je mama čini mi se dr (ako sam ze zanjenila sa nekim izvini) da nije reagirala, urgirala itd. Vjerujem da će te primiti u Petrovu i da je sve ok, manje vise si u finim tjednima, a ne znam u kakvim si uvjetima onda zaista ako za bebu 32 tjedna plus nemaju uvjete??? Ne brini ti bit će to sve ok i sa tobom i sa tvojom bebom samo malo jos pažnje doktora do kraja. 🌸

jaivanpa ti s uputnicom za recimo pregled u bolnici mozes ici u koju god bolnicu zelis, obicno ne rade probleme. Isto je s hitnom... makar nisam sigurna za hospitalizaciju dal ce te htjeti uzet. No pokusaj. Isto tako ne kuzim ovo s uvijetima. Poznanica je igrom slucaja rodila prerano u maloj bolnici na moru i bebu su odmah prevezli u Split gdje imaju uvijete jer je bila nedonosce. Isto sam nedavno citala da su iz Vz bebu rodenu u 24. tjednu odmah prevezli na Rebro i beba prezivjela. A iz Petrove ide nedonoscat isto na Rebro, tako je od frendice malena.
Nasty ne brini zbog 7 secera, pa nije to visoko. Nakon jela je to normalno kod zdravih ljudi i takav secer ne moze stetiti bebici. Drugo bi bilo da imas 11.
Ne kuzim gdje bi toliko mala bolnica bila da ne mogu u zg prevest nedonosce 🤔 Za Vz, Zabok, Čakovec sam sigurna da spasavaju nedonoscad.
Bolnica je u malom gradu Bj...sestra me na to upozorila i znam slučaj u obitelji prosle godine gdje je bilo Boze pomozi... mislim da bez obzira na uputnicu i sve ozbiljnost situacije bi po mom misljenju trebala zahtjevaji hospitalizaciju bez pardona. Glupo mi je da se ceka uputnica za hospitalizaciju i da je taj papir bitniji od onoga sto se dogada. Joj e vise neznam sto pricam...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ona je meni samo natuknula nemamo uvjete i to je njen topli savjet ako me i čopi da idem u Zg. Sad ti znaj. Nece ti sigurno sve reći ali dovoljno da baci bubicu u uho

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
A dobro sestre svašta kažu No razumijem tvoju zabrinutost, makar ja i kad sam živjela u Zg nikad nisam išla na Petrovu zbog gin problema (a bilo ih je) jer sam čula da tamo ima krasnih doktora no i malo čudnih pa isto nikad ne znaš na koga naletis. No znam da na Petrovu šalju visokorizične trudnoće iz manjih gradova. Ti si sad vec u tjednima kad i da se beba rodi nije baš toliki palčić. I puno manje bebe se rode i budu ok.
Ja bi na tvom mjestu tražila razgovor s doktorom u bolnici u kojoj si sad i tražila objašnjenje i oko koločine plodne vode i direktno bi pitala jel mogu zbrinuti bebu ako se ranije rodi. Imaš pravo na informaciju. Bez da direktno pitaš nitko ti neće ništa reći, tako je manje-više nažalost svugdje.
A dobro sestre svašta kažuNo razumijem tvoju zabrinutost, makar ja i kad sam živjela u Zg nikad nisam išla na Petrovu zbog gin problema (a bilo ih je) jer sam čula da tamo ima krasnih doktora no i malo čudnih pa isto nikad ne znaš na koga naletis. No znam da na Petrovu šalju visokorizične trudnoće iz manjih gradova. Ti si sad vec u tjednima kad i da se beba rodi nije baš toliki palčić. I puno manje bebe se rode i budu ok.
Ja bi na tvom mjestu tražila razgovor s doktorom u bolnici u kojoj si sad i tražila objašnjenje i oko koločine plodne vode i direktno bi pitala jel mogu zbrinuti bebu ako se ranije rodi. Imaš pravo na informaciju. Bez da direktno pitaš nitko ti neće ništa reći, tako je manje-više nažalost svugdje.
Najgore od svega pitam i kazu a moraš ostati, moramo pratiti vodu i to je sve .

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jedan ti kaze kolicina plodne vode je prema granici da bude visak, drugi ti kaze kaze visak je plodne vode, treci nije to ništa dokle god beba je u skladu sa tjednima. Jedan kaze mozes doma u jutarnjoj smjeni, drugi u popodnevnoj a ne nemozes doma. Problem je kaj je njih oko sedam i svaki prica svoje

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke! Prezivila dan jucer jedva. Koji tempo, iako mi je to prije trudnoce bio uobicajeni jucer mi je bio overdose svega. Nisam zapamtila koja je sta me pitala vezano za pregled. Uglavnom nisu se sjetili javiti jer su mislili da samo dolazim po injekcije a to moze svaka gin kao im potpisat, a ne da odluci dal prekida terapiju ili nastavlja. Putne troskove hvala bonu mi nadoknaduju i to s pratnjom pa ajde bar to si pokrijem, a za posao srecom pa ne moram zicat slobodne dane i sestra mi oslobodila termin ujutro jer kasnije ne mogu. Bilo je i toj sestri neugodno, al sad sta je tu je. Doktorica je bila ljubazna al no comments na sve skupa. Sve u svemu bitno da znam da je beba dobro i da plodna voda je ok. Neznam ni koliko je cervix ni ništa. Sumnjam da ce me ova u pon opet gledat na uzv, al planiram i tako za 2-3 tjedna na 4D.
Jaivanpa drago mi da si se javila i pametno sto ides iz bolnice di ne znas sto je zapravo istina. Iskreno drzim fige da u Petrovoj bude sve na svom mjestu i da se dobro zavrsi.
Vidila sam da je bilo svega kod ostalih cura pa da sad ne nabrajam sve pojedinacno svima zelim samo da imamo bezbrizan dan!
Inace mi stigli i do Arene rezervirat si kolica u Magic baby za 3.nedjelju da imamo 20%. Platili akontaciju 200 kn, ostalo ce sogorica se udostojit doc platit taj dan a kolica ce nam doc doma na adresu.

Dobro jutro!
Jaivanpa drago mi je da si nam se konacno javila! Kaj se tice prijema u drugu bolnicu. Ti samo odes na hitnu u Petrovu, Merkur, Sv.Duh, nikakve uputnice ti ne trebaju. Budes otvorena i kazes da su te u toj bolnici samo izmaltrali i da sve sto zelis je briga za svoju bebu. Nece te istjerat van sigurno. Ako je za hospitalizaciju moraju te primit, ako nije ides doma...al bar ces znat na cemu si i koje je stvarno stanje. I nema to veze s adresom. Meni je na svim papirima pisalo Sisak a rodila u Petrovoj 2010. Sretno draga i ne daj se zaje🤬
Iva msm da dr malo pretjeruje (kao sto sam jucer vec komentirala tezinu) kad kaze da si “mala” a beba velika....u tvojim tj 2200 nije tolko preogromno. Moja L se u 36.tj rodila sa 2060, sva minijaturna...aj sad znaj 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji