Jedan ti kaze kolicina plodne vode je prema granici da bude visak, drugi ti kaze kaze visak je plodne vode, treci nije to ništa dokle god beba je u skladu sa tjednima. Jedan kaze mozes doma u jutarnjoj smjeni, drugi u popodnevnoj a ne nemozes doma. Problem je kaj je njih oko sedam i svaki prica svoje
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke! Prezivila dan jucer jedva. Koji tempo, iako mi je to prije trudnoce bio uobicajeni jucer mi je bio overdose svega. Nisam zapamtila koja je sta me pitala vezano za pregled. Uglavnom nisu se sjetili javiti jer su mislili da samo dolazim po injekcije a to moze svaka gin kao im potpisat, a ne da odluci dal prekida terapiju ili nastavlja. Putne troskove hvala bonu mi nadoknaduju i to s pratnjom pa ajde bar to si pokrijem, a za posao srecom pa ne moram zicat slobodne dane i sestra mi oslobodila termin ujutro jer kasnije ne mogu. Bilo je i toj sestri neugodno, al sad sta je tu je. Doktorica je bila ljubazna al no comments na sve skupa. Sve u svemu bitno da znam da je beba dobro i da plodna voda je ok. Neznam ni koliko je cervix ni ništa. Sumnjam da ce me ova u pon opet gledat na uzv, al planiram i tako za 2-3 tjedna na 4D.
Jaivanpa drago mi da si se javila i pametno sto ides iz bolnice di ne znas sto je zapravo istina. Iskreno drzim fige da u Petrovoj bude sve na svom mjestu i da se dobro zavrsi.
Vidila sam da je bilo svega kod ostalih cura pa da sad ne nabrajam sve pojedinacno svima zelim samo da imamo bezbrizan dan!
Inace mi stigli i do Arene rezervirat si kolica u Magic baby za 3.nedjelju da imamo 20%. Platili akontaciju 200 kn, ostalo ce sogorica se udostojit doc platit taj dan a kolica ce nam doc doma na adresu.
Dobro jutro!
Jaivanpa drago mi je da si nam se konacno javila! Kaj se tice prijema u drugu bolnicu. Ti samo odes na hitnu u Petrovu, Merkur, Sv.Duh, nikakve uputnice ti ne trebaju. Budes otvorena i kazes da su te u toj bolnici samo izmaltrali i da sve sto zelis je briga za svoju bebu. Nece te istjerat van sigurno. Ako je za hospitalizaciju moraju te primit, ako nije ides doma...al bar ces znat na cemu si i koje je stvarno stanje. I nema to veze s adresom. Meni je na svim papirima pisalo Sisak a rodila u Petrovoj 2010. Sretno draga i ne daj se zaje🤬
Iva msm da dr malo pretjeruje (kao sto sam jucer vec komentirala tezinu) kad kaze da si “mala” a beba velika....u tvojim tj 2200 nije tolko preogromno. Moja L se u 36.tj rodila sa 2060, sva minijaturna...aj sad znaj 😊
Jutro cure,Jaivanpa drago mi je što si se javila
Žao mi je zbog tvoje situacije ali još malo i bebica će ti biti u naručju ne trebaš se stresirat dogurala si do velikih tjedana mazi svoj trbuscic i još malo i bebica će biti uz tebe
Jaivanpa tolko mi je drago da indobro i napokon se javila. Taman sam ti htjela napisati sto i Angie da nema veze i da nisi iz zagreba,hospitalizirali bi te. Moja kolegica je u Osijeku prosla nazalost kalvariju s prvim djetetom i dijete je preminulo, i bez problema su jenu Petrovoj hospitalizirali od 32.tt do carskog. E sad sto se tice loptanja s incormacijama,pripremi se na to u gotovo svakoj bolnici, svi subpametni i cesto proturjecni al zna se naci neka stalozena glava. A ne znam sto se vi cure cudite stp iz prigradskih bolnica nemaju uvjete, pa Petrova je jedina specijalizirana klinika za zenske bolesti i porode te Rebro ima ko zna kakve skupe aparate. Mislim da je nerealno ocekivati da Opce bolnice duzbHrvatske imaju tu vrstu opremljenosti. Naravno da ce svaka bolnica prevesti nedonosce ali ja osobno bi radje lezala tamo na mjestu gdje su vece sanse da ne dovodim u rizik bebu (ako vec mogu unaprijed reagirati) samim trasportom. Iva odlično za pregled i sto si zadovoljna tretmanom! Sto se tice velicine bebe isto kao Angie(danas te kopiram naveliko🤣) mislim da pretjeruju,to su normalne mjere jos ako uzmemo da uzv ubtim tjednima radi odstupanje (meni su pred porod rekli da beba ima 3400 +/- 500gr i imala je 3200) u korelaciji da si ti mala, eto frendica mi ima 54 kg, mrsavica da nemoze bit veća, rodila malu od 4300 potpuno prirodno.. jedino ako ti je mjerio kosti zdjelice pa napravio procjenu da beba tesko moze proci...tako da se tog ne bojis!
Hvala cure! Ma meni je pun kufer da ja neznam sto je istina od svega. Neznam jel se oni samnom zajebavaju da oprostite ili šta??? Kuzis luda sam. Ja nisam krava niti nosim telice da se tako ponasaju. Ni krava to zaslužila nije, a kamoli trudna zena...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Lavice i ja tebe volim! 🥰
😂😂😂😂
Ak je netko “mali” onda sam to ja...Cima ce vam potvrditi 🤪
Mozda nije za neku usporedbu jer je to bilo prije 50+ godina al moja pokojna baka je rodila skroz prirodno moju tetu koja je imala okruglo 5kg 😬
Prosli vikend bili kod mene i samo mi je ponavljala “ne do ti Bog ovakvog zla ko sto sam ja bila” 😂😂😂😂
Jaivanpa ako sam dobro shvatila ti si jos uvijek u Petrovoj ili...?
Nitko ne zasluzuje manjak info a osobito ne trudnica, em smo ovako nabrijane hormonima, jos se igraju s tvojim zivcima...sterala bi ja njih u rodni kraj, daj ti meni moje papire i aj bok.
jedna kaze da joj je sestra imala mrtvu bebu u trbuhu i to se nije skuzilo na redovnom pregledi zamislii.. nisu znali kako ju poroditi kao i htjeli su cekati jos kao 5 dana. Pa kaj je to za psihu zene ..ako laze ona, lazem i ja... A to je bio kraj trudnoce...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke! Hvala bogu jaivanpa da si nam se javila! Zabrinutost je bila velika.. Ja mislim da si pametno odlucila da odes na Petrovu i probas tamo. Ako nis, bit ces mirnija i bar ces znat da si napravila sve sto mozes, da se vise ne sekiras! I zelim tebi i bebici svu srecu i da ti naprave sve kontrole vezano na ovo prije kaj si imala, da se vidi sve i osim te plodne vode. I tjedni su lijepi vec, tak da navijamo za vas!
Kaj se uvjeta za porod tice, ja idem u Zabok, al to je ipak puno blize do Zg, za 15min autocestom si tamo plus do bolnice, za svaki slucaj cak da i treba.. al da sam u bolnici sa jos slabijim uvjetima isto bi radije eliminirala transport faktor i isla pravac Zagreb!
Sortiraj odgovore
Najstariji