Idem iz jedne manje bolnice u iz Petrovu jer danima lezim i nitko nista ne govori. Danas potpisujem na vlastitu odgovornost i idem na hitno u Petrovu. Ionako sam se preselila blizu Sesveta i sad mi ne mogu nista .Netko u tome vidi problem netko ne. Plodna voda opala samo za cm...stalno me ispituju jel osjecas trudove, vide na ctgu da imam nesto i govorim ne ne ne ne i na tome ostane. Nakon toga mi sestra govori ti da i prije rodis mi nemamo uvjete da beba preživi ako je rodena prije 36 tjedna. Ja sam se tu smrzla....i jos kao ajde dosao je nalaz holtera pustit ce me i oni opet o plodnoj vodi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni nema smisla ležati u bolnici u kojoj ce svaki drugi doktor meni govoriti da je nesto problem, pa na sljedećoj viziti njegov kolega pobiti to i reci ma nije, vidim ja tebi po trbuhu da nemas plodne vode viska. Na kraju taj isti mi kaze ne mozes doma zbog viska plodne vode. Drugo kad sam stigla u bolnicu imala sam urinoinfekt i pila cefalexine jer imam jaku upalu leukocitnu esterazu. Nakon antibiotika nitko ne trazi mokracu i provjerava jel to prošlo. Neznam jel to normalno al meni osobno se čini da ne.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ne, lezim u jednoj maloj bolnici ne u Zagrebu .Nadam se da ce me u Petrovoj na hitnoj htjet primiti jer sad imam adresu ... Prvo imala sam laparaskopiju i vadila jajnik i jajovod u 2 mj, drugo imam sinusnu tahikardiju, trece neznam koji vrag je na kraju s plodnom vodom. Ja se nadam da su to dovoljni razlozi i pozadina da netko nesto ucini po tom pitanju u Petrovoj i primi me jer ovo drage moje nema nikakvog smisla. Meni je prvo dijete i nije mi svejedno da netko skrtari na tocnim i provjerenim informacijama.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure, sretno ako neka ima pregled danas. Iva kazem ja, sve je to po P.S i za 4 tjedna eto nama malca tvoga na temu 🤗🙈💙
Jaivanpa cudi me da nisi prije reagirala, obzorim na pozadinu i na to da ti je mama čini mi se dr (ako sam ze zanjenila sa nekim izvini) da nije reagirala, urgirala itd. Vjerujem da će te primiti u Petrovu i da je sve ok, manje vise si u finim tjednima, a ne znam u kakvim si uvjetima onda zaista ako za bebu 32 tjedna plus nemaju uvjete??? Ne brini ti bit će to sve ok i sa tobom i sa tvojom bebom samo malo jos pažnje doktora do kraja. 🌸
jaivanpa ti s uputnicom za recimo pregled u bolnici mozes ici u koju god bolnicu zelis, obicno ne rade probleme. Isto je s hitnom... makar nisam sigurna za hospitalizaciju dal ce te htjeti uzet. No pokusaj. Isto tako ne kuzim ovo s uvijetima. Poznanica je igrom slucaja rodila prerano u maloj bolnici na moru i bebu su odmah prevezli u Split gdje imaju uvijete jer je bila nedonosce. Isto sam nedavno citala da su iz Vz bebu rodenu u 24. tjednu odmah prevezli na Rebro i beba prezivjela. A iz Petrove ide nedonoscat isto na Rebro, tako je od frendice malena.
Nasty ne brini zbog 7 secera, pa nije to visoko. Nakon jela je to normalno kod zdravih ljudi i takav secer ne moze stetiti bebici. Drugo bi bilo da imas 11.
Ne kuzim gdje bi toliko mala bolnica bila da ne mogu u zg prevest nedonosce 🤔 Za Vz, Zabok, Čakovec sam sigurna da spasavaju nedonoscad.
Bolnica je u malom gradu Bj...sestra me na to upozorila i znam slučaj u obitelji prosle godine gdje je bilo Boze pomozi... mislim da bez obzira na uputnicu i sve ozbiljnost situacije bi po mom misljenju trebala zahtjevaji hospitalizaciju bez pardona. Glupo mi je da se ceka uputnica za hospitalizaciju i da je taj papir bitniji od onoga sto se dogada. Joj e vise neznam sto pricam...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ona je meni samo natuknula nemamo uvjete i to je njen topli savjet ako me i čopi da idem u Zg. Sad ti znaj. Nece ti sigurno sve reći ali dovoljno da baci bubicu u uho
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
A dobro sestre svašta kažu No razumijem tvoju zabrinutost, makar ja i kad sam živjela u Zg nikad nisam išla na Petrovu zbog gin problema (a bilo ih je) jer sam čula da tamo ima krasnih doktora no i malo čudnih pa isto nikad ne znaš na koga naletis. No znam da na Petrovu šalju visokorizične trudnoće iz manjih gradova. Ti si sad vec u tjednima kad i da se beba rodi nije baš toliki palčić. I puno manje bebe se rode i budu ok.
Ja bi na tvom mjestu tražila razgovor s doktorom u bolnici u kojoj si sad i tražila objašnjenje i oko koločine plodne vode i direktno bi pitala jel mogu zbrinuti bebu ako se ranije rodi. Imaš pravo na informaciju. Bez da direktno pitaš nitko ti neće ništa reći, tako je manje-više nažalost svugdje.
A dobro sestre svašta kažuNo razumijem tvoju zabrinutost, makar ja i kad sam živjela u Zg nikad nisam išla na Petrovu zbog gin problema (a bilo ih je) jer sam čula da tamo ima krasnih doktora no i malo čudnih pa isto nikad ne znaš na koga naletis. No znam da na Petrovu šalju visokorizične trudnoće iz manjih gradova. Ti si sad vec u tjednima kad i da se beba rodi nije baš toliki palčić. I puno manje bebe se rode i budu ok.
Ja bi na tvom mjestu tražila razgovor s doktorom u bolnici u kojoj si sad i tražila objašnjenje i oko koločine plodne vode i direktno bi pitala jel mogu zbrinuti bebu ako se ranije rodi. Imaš pravo na informaciju. Bez da direktno pitaš nitko ti neće ništa reći, tako je manje-više nažalost svugdje.
Najgore od svega pitam i kazu a moraš ostati, moramo pratiti vodu i to je sve .
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji