Stvarno evo ne znam, nisam na to tako gledala, meni je bilo bitno samo da je sve u redu haha, ja sam ju pitala sto to znaci cisto jer sam se prepala da to znaci otvorenost ili nesto lose😊 http://www.poliklinika-harni.hr/33-tjedan-trudnoce.aspx tu je evo malo bolje objasnjeno😊
S tim kilama uvijek svi plaše no to sve ovisi od zene do zene. Netko dobi vise prije netko kasnije.
Inace, moram se pohvalit da sam obavila iznanadni super shoping. Isla sam iz SLO s kolegicom sa satanka i ona morala na wc pa smo stale prije granice u nekom malom shoping centru. Ja usla u Kik a kad tamo, vreca za spavanje 8.5 EUR, medo odjelce 4.5 EUR, hrpa trenirki za 4 EUR te bodici po 2 EUR. Skafanderic 15 EUR. Uglavnom nakupovala sam dvije pune vreće i sve zajedno platila 50 EUR. Mislim da sad imam sve sta se odjece tice za prvih par mjeseci 😀
S tim kilama uvijek svi plaše no to sve ovisi od zene do zene. Netko dobi vise prije netko kasnije.
Inace, moram se pohvalit da sam obavila iznanadni super shoping. Isla sam iz SLO s kolegicom sa satanka i ona morala na wc pa smo stale prije granice u nekom malom shoping centru. Ja usla u Kik a kad tamo, vreca za spavanje 8.5 EUR, medo odjelce 4.5 EUR, hrpa trenirki za 4 EUR te bodici po 2 EUR. Skafanderic 15 EUR. Uglavnom nakupovala sam dvije pune vreće i sve zajedno platila 50 EUR. Mislim da sad imam sve sta se odjece tice za prvih par mjeseci 😀
Super, ja sam isto obratila pozornost na kik i baš te stvarcice koje ti spominjes. Mislim da su kvalitetne I da će služiti bar onoliko koliko budu trebale, ako ne i duže. Ima baš svega za bebice u Kiku i nije skupo, a oni sve brzo prerastu
Procitala zadnjih 10ak stranica, pa da prokomentiram ono sto sam zapamtila.. za skidanje gaca u babinjacama, nama, odnosno bar meni kod prvog poroda 2014-e na Sv.Duhu nisu gledali, bar koliko se sjecam. Nosila sam spavacicu i one mrezaste gace sa uloskom.
Pisale ste i i dvogodisnjacima, pa nije ni cudo da ih zovu "terrible two"! 😁 Iako moze to ici i do terrible 18, haha..
Fotkanje nakon poroda.. imam i ja par fotki odma kako su mi je stavili na prsa. Bas se raznjezim uvijek.. U tom trenu, a i poslje na izlasku iz bolnice mi je stvarno najmanja briga bila kako izgledam. Bitno da smo nas dve bile ok!
Brisevi; odradila i to pod obavezno jer sam u prvoj trudnoci imala i ljecila ureaplazmu sa nekih 17tjedana, sva sreca sve ok bilo.. a ovaj put negativno sve osim onog streptokoka koji moram ponoviti pred kraj. Tako da moja preporuka, unatoc urednoj papi, trazite i sve briseve obavezno.
Sto se tice kila, digitalna vaga doma pokazuje da sam 5 kila u plusu. Eh sad vidjet cemo na pregledu sljedeci tjedan. Mislim da cu ici u utorak ili cetvrtak.
Danas pokupila nalaze iz Petrove..sve uredno, odnosno negativno. Ona "antitijela" valjda opet ponavljam sa 6 i 8mj.
Miran i bezbrizan vikend svima, laku noc!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hej! Nisam se javljala jer je toliko toga bilo, od glupe bolnice, selidbe i opet glupe bolnice. Stalno me zajebavaju sa plodnom vodom, ona nije nist značajno pala. Svaki doktor u viziti trubi svoje, to je okej, to nije okej. Psihicki sam izmorena i neznam sto bi rekla. Imam afi 23cm 19.9., a jučer 10.10 22 cm.. ja sam iskreno cure poludjela i odlučila otici za petrovu hitno. Potpisati suglasnost da idem na svoju odgovornost jer mi nitko nista ne zeli reci i svaki ima svoje mišljenje. U jednoj viziti te pustaju, u drugoj nedaju doma. U jednoj drama, u drugoj ne...pa vise mi je dojadilo....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa otisla si iz ili u Petrovu. Danima ne stignem sve popratiti.
Hej! Nisam se javljala jer je toliko toga bilo, od glupe bolnice, selidbe i opet glupe bolnice. Stalno me zajebavaju sa plodnom vodom, ona nije nist značajno pala. Svaki doktor u viziti trubi svoje, to je okej, to nije okej. Psihicki sam izmorena i neznam sto bi rekla. Imam afi 23cm 19.9., a jučer 10.10 22 cm.. ja sam iskreno cure poludjela i odlučila otici za petrovu hitno. Potpisati suglasnost da idem na svoju odgovornost jer mi nitko nista ne zeli reci i svaki ima svoje mišljenje. U jednoj viziti te pustaju, u drugoj nedaju doma. U jednoj drama, u drugoj ne…pa vise mi je dojadilo….
Drago mi je da si se javila, ali ne razumijem također...otišla si iz Petrove ili u Petrovu?
Iva vijesti sa pregleda???
Iva ma msni svako malo govore tek kile idu, a ja od 27.tt do 34tt kilu dobila, a od 23.-27. 3-4kg tako da ta dinamika nema veze s nikakvim kalkulacijama.
Cure u zaostatku sam opet.. To nije teško kolilo natiskate stranica u jednom danu..
Iva, drago mi je da je sve super s bebicom i da je po mjerama već napredna. Za carski se ne zamaraj.. Što god bude imat će pozitivan ishod sigurna sam..
Jaivanpa drago mu je da si se javila. Cire već danima pitaju za tebe. Nisam baš razumila sve, ideš iz bolnice u drugu bolnicu? Držim fige da se situacija smiri i da odahneš malo. Vjerujem da si pod ogromnim stresom..
Ja ne mogu baš spavati, danas sam imala stresan dan i šećer mi je navečer skočio na 7. najviše izmjeren do sada.. A u ponedjeljak moram na profil.. Kasnije sam popila limunadu i izmjerila pa je pao na 6,5. Nije povezano s hranom jer manje više jedem slično svaki dan.. Dakle čisti stres..obiteljski problemiž E pa neću više to sebi dozvolit nema šanse.. Jedina dobra stvar danas je da smo danas mm i ja bili na vježbama disanja. I bilo je bap lipo i poučno. Idući tjedan nastavljam sa tečajem..
Laku noć cure i sanjajte nešto lijepo..
Sortiraj odgovore
Najstariji