Hvala cure…kod nas u domu zdravlja bude samo 2 vadjenja, a u lab u bolnici 3…a dr mi je dao uputnicu za dom zdravlja. Valjda zna kako rade hehehe al i da me sas posalje ponoviti lakse mi je kad znam da je ovo ok.
E da, nadam da ste imale dobre preglede…nisam bas stigla sve upratiti jer sam trazila haljinu za svatove i tek sad sam nasla…jedva…a veceras su svatovi 🙈
gdje si nasla haljinu ako mogu znati??
treba i meni… iz istog smo grada 😀
Oo pa ima nas jos iz SB 😁😁 U Kaosu sam kupila (bilo je cak par koje su mi bile ok), u coloseumu nisam nista nasla da mi se svidja i da mogu zakopcati 😂
L 💛
Hvala cure…kod nas u domu zdravlja bude samo 2 vadjenja, a u lab u bolnici 3…a dr mi je dao uputnicu za dom zdravlja. Valjda zna kako rade hehehe al i da me sas posalje ponoviti lakse mi je kad znam da je ovo ok.
E da, nadam da ste imale dobre preglede…nisam bas stigla sve upratiti jer sam trazila haljinu za svatove i tek sad sam nasla…jedva…a veceras su svatovi 🙈
gdje si nasla haljinu ako mogu znati??
treba i meni… iz istog smo grada 😀
Oo pa ima nas jos iz SB 😁😁 U Kaosu sam kupila (bilo je cak par koje su mi bile ok), u coloseumu nisam nista nasla da mi se svidja i da mogu zakopcati 😂
ima, ima, nego sta 😀
ajde bas cu morati pogledati. hvala ti
Ovo cerviks jedan clanak je duzina cerviksa, jedan clanak prsta je ako se ne varam 3cm😊
Grizli Lavice drago mi je da su bebe dobro i da lijepo napreduju ali ovo za spol pa odgovor 'neznam sto bi vam rekla' jel ona dr i sta i da ne vidi beba ne pokazuje moze se to i tako rec, super da ides u pon opet i nadam se da ces dobit vise informacija, a Lavice dobro pa je gin na mjestu kad je sestra vec tako nikakva. Neznam nis o tim bakterijama da te utjesim do ovog foruma nisam nikad ni cula za vecinu beatija sa kojima se borite. U prvoj T sam bila u tolikom blazenom neznanju ajmeee koji mirni dani. Sad na sve trzam i brinem.
Mia ajde dobro da nije plodna voda sad fino miruj uzivaj da sve bude i kod tebe ok. Dobro je da si isla.
Jos sam nesto htjela rec al pobjeze misao joooj 🙈 🙈 a sve procitam i onda smislim lijepo odgovor i do kraja posta zaboravim pol pa uuzaaaas
Lavica27 iskreno nisam sigurna koliko je to točno, to je stari doktor, pa mozda je zato taj izraz. Ja sam ga samo 2 puta pitala jel sve ok, kaze on da, nema nikakve naznake da ce se nešto zakomplicirati uskoro. A stvarno je stručnjak. Tako da mu potpuno vjerujem da je to sve kako treba biti. Ako neka cura zna što točno znači, neka nam piše, ako ne, pitam ga ja iducći put. stvarno se nisam ni sjetila to pitati kad mi je rekao da je sve ok.
Ma ne mislila sam da ti je u nalazu napisao. Cima sta se ne izrazava duljina cerviksa u mm a ulozivost do UU i clancima/prstima?
Iskreno Sarita mislim da bolje zive ove u blazenom neznanju...
Lavice to je "starinska" metoda oznacavanja duljine kojom se i dalje neki od ginekologa koriste, a kod recimo ulozivosti bi pisalo npr. cerviks 1 clanak, uloziva za vrsak prsta, znaci duljina cerviksa je tih 3cm, a ulozivost je za taj vrsak prsta.. valjda ces skuziti posto ja nisam bas nesto u objasnjavanju haha😅
Iva ma nemas brige sigurno, to ovisi od zene do zene, a ako pazis na prehranu nemas brige, kasnije ce tu biti i kile zbog bebe😁
Nemojte se tolko kilama opterecivati cure...ja sam sa prvom dobila okruglo 20kg pa je sve nestalo u roku 3 mj, bas sve dobiveno.
E ne znam Cima ako se taj gin u 21 vijeku sluzi tim izrazima i ne opise u nalazu šta mi jeste za slučaj necega , davno je trebao u mirovinu ... bar u nalazu treba da piše strucni naziv i detaljno opisano. Iva javi nam se odmah, mada si ti ko zmajica nema sta da fali 🤗 sto se tice kg od početka sam dobila 7kg, a startala sam sa 51. I samo mi stomak taste 🙈
Pa kazem da blazeno neznanje.
Nisam bas sigurna za tu "ozbiljnu" kilazu nakon 30og tt 🤔 recimo nit mi pasalo jest jer me stiskalo nisam ni mogla puno ni sve jer zgaravica ubija nisam mogla navecer jer bi povracala nocu. Ja sve sto sam dobila sam dobila izmedu 23 i 30tt a ovo "ozbiljno" je bilo svega 2,5 kg u 7 tjedana i to samo beba rasla a meni su govorili da mi je i lice i sve otislo u trbuh. Kakvo mi je sada stanje sve ce se ponoviti jer sve manje jedem i vec biram sto cu i kada jer zgaravica. Tako da ne brinite u tim tjednima se beba puni samo umjereno i lagano
Sortiraj odgovore
Najstariji