ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Listopad 2019. 15:49

MaRe

Angie i Redsad mi moj zvuči maleno haha al dobro mislim da je i od Annike približno ko moj pa je to valjda za 26 tjedana tu negdje jer je dr rekla da odgovara mjerama, itak sad brzo rastu :) Vidjet ćemo kad krenu svi stizati koliko će na kraju biti. Iskreno se nadam manjim bebama jer treba lubenice izbacit van hahaha

ma to je mare samo procjena. ne brigaj ništa. ja ti recimo nisam neka velika a ni muž isto. Za kćer se više ni ne sjećam ali za sina su mi dva dr-a. jedan koji radi privatno i drugi u bolnici rekli da će mali biti oko 3100- bio je 3600 pri rođenju. Kćer je bila 3250. Ja sam dobila po 12 kg u obje trudnoće. Sad kako vidim svaki put da malo manje mjeri na uzv-u, trudim se više ležati na lijevom boku, pazim da mi je svaki obrok hranjiv i to je to.

[iimg]

annika
    11. Listopad 2019. 15:53

i da, ta mala od 3250 je sa 3 mjeseca bila 7300, sa 5 mjeseci 9900- samo na mom mlijeku. a ovaj mali je bio i ostao žgoljavko

[iimg]

• Nita9999
    11. Listopad 2019. 15:53

DeeSB

Hvala cure…kod nas u domu zdravlja bude samo 2 vadjenja, a u lab u bolnici 3…a dr mi je dao uputnicu za dom zdravlja. Valjda zna kako rade hehehe al i da me sas posalje ponoviti lakse mi je kad znam da je ovo ok.
    E da, nadam da ste imale dobre preglede…nisam bas stigla sve upratiti jer sam trazila haljinu za svatove i tek sad sam nasla…jedva…a veceras su svatovi 🙈

gdje si nasla haljinu ako mogu znati?? 
    treba i meni... iz istog smo grada 😀

miapia
    11. Listopad 2019. 15:54

Hvala cure jos jednom.. i da.. rekao je mirovanje tjedam dana strogo, a onda se mogu malo, al samo malo opustiti..to me je sokiralo, jer aam ja inace na 1000 strana i nema odmora, bez obzira sto sam na komplikacijama zbog tlaka.. ali ovaj pogled danas sam bas ozbiljno shvatila, tako da se bacam na citanje knjiga i serije pa da budemo sto duze zajedno.. i znam da je nekidan bilo spominjanje oko kilaze, ja sam dobila 5 kg od pocetka (danas je 24+2) iako sam imala viska 10 prije trudnoce, s ovim sam bas zadovoljna.. ne znam kako vi napredujete s kilazom?

DeeDee
    11. Listopad 2019. 16:14

Mia ful mi je drago da je bila lazna uzbuna, sad prihvati "priliku" i laganini ;)
    Ja sam dobila samo kilu do sad al sam generalno u višku realnih 15kg tako da smo i ja i gin prezadovoljni. Beba prosli tjedan na pregledu imala 650g.

[/url

miapia
    11. Listopad 2019. 16:19

DeeDee pa to je odlicno, bravo!! Naravno da je najbitnije da je djete zdravo, ali ja koja imam viska, ne zelim si sad jos 20 kg..ako me razumijes..

DeeDee
    11. Listopad 2019. 16:24

Razumijem te skroz, ja sam ostala trudna s 85kg na visinu od 173cm i samo molila svemir da ne predem 99kg kao psiholosku granicu.
    A mislim, Bože moj, šta bude, bude, bitno da se bebica razvija kako treba i da je i s njom i samnom sve ok, ali da bi voljela ostat dvoznamenkasta, bi 😀
    Ja apsolutno (za sad) nisam gladna u trudnoći i apsolutno nista si ne branim ali definitivno jedem puno manje - inače imam problem sa psihološkim jedenjem, čim sam nervozna, a to je često, bijeg u frižider tako da sam se u trudnoći dosta sredila po tom pitanju, nekako spontano..

[/url

miapia
    11. Listopad 2019. 16:32

Onda se kuzimo. Ja sam ostala sa 80 na 170, to je sve tu negdje.. i tocno znam o cemu pricas.. ni ja si nista ne branim, a nisam ni pregladna, ali cu sad malo pripaziti do kraja.. samo neka su nama bebice velike i zdravre, ostalo cemo lako

C1M4
    11. Listopad 2019. 16:39

Ja sam isto ostala trudna sa oko 10kg viska s tim da gin nije nista komentirala vec je sad gledala kilazu da sam dobila 5kg i kaze da je zadovoljna i da pazim sta jedem kao i do sad jer nakon 30. tjedna pocinju "prave" kile dolazit😅

Lavica27
    11. Listopad 2019. 17:13

Joj meni se smraci kad krene to zastrasivanje "od tog i tog tjedna krece debljanje" kao da smo sve iste i isto dobivamo. Mene su isto strasili oa sam dobila od 30.-39.tt tri kile. 
    Ja imam tetre od prve, na wg sajmu kupljene,bijele su odlicne,mekane i danas a sarene (na tocke) uzasno grube nakon nekoliko pranja (Mali anđeo stand).
    Miapia super da je lazna uzbuna! Nego meni je zapelo ovo cerviks 1 clanak🤔 Koja ti je duzina cerviksa? Mislim naravno najbitnije da je unutarnje usce zatvoreno! Samo polako ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.