Jutro curee....sretno na pregledima! Grizli brz oporavak zelim tvojoj sestri! 🤗
Ja sam jutros isla vaditi krv za OGTT, kod nas kad dosjes s uputnicom odmah vade...nema narucivanja, ali izvadili su mi to jutros, popila sam tu tekucinu i kazu dodjite za 2 sata. Nadam se da ce to biti ok i da necu morati ponavljati jer znam da se uglavnom vadi ponovo za sat, pa opet za 2. Sad lezim doma, oko pola 10 nazada pa pravac u mekic na dorucak 🤣
L 💛
Jutro cure, sretno svima na pregledima!
P.S.; u H&m online je akcija ako uspijete još šta ulovit!
Angie sretno haha, teta nije malu poslala u skolu jer kao sve skole "strajkaju", na kraju zapravo ima nastavu i njena skola radi😂 ali nista, ostavila ju je doma sad xd
Cure, sretno vam svima na pregledima😁
Da cula Angie,doktorirala...procitala sto pedeset savjeta koji upale dva puta,a treci corak... mi ju saljemo u kut,tako ih salju i u vrticu da se hlade, ali npr kad je tata na mene dreknuo,nestala bi u misju rupu, ona meni odgovara- Necu u kut! onda je odnesemo tamo, krene dramit i urlat i za minutu "ja hocu svojoj maaaaaaami oploooooosti necu vise nikad". Naravno da nista ne nauci iz toga. Ignoriramo je,samo se jače dere. Probala sam s metodama "ne smijes pustiti dijete na miru jer se bori sa svojim emocijama pa ispada da ga ostavljas", nula bodova. Pa ju grli,umiruj, nula bodova. Vici, ignoriraj,isto nista... ajde kad bude jedna situacija u danu,al u zadnjih par dana prije,poslije vrtića i prije spavanja. Pitam tete kakvo je stanje u vrticu,one u cudu,kao tako se tu ne ponasa. ?? Ovo ljeto smo povezali vise scena sa slatkisima odnosno sto je vise secera dobila,to je vise scena. Jucer su jeli kolac u vrticu i ja sam joj dala neku prirodnu lizaljku,ne moze bit od toga.
Pises u proslom vremenu pa ima nade da ta faza ode😏😂
Jutro cure..nikakva noc iza mene bila uglavnom budna mali jucer povracao opet nis od vrtica vise je doma nego tamo a ja sam premorena ... beba se jucer nije javljao nesto pa me navecer izudarao ma uuf
Grzli seka ce to odradit bit ce sve ok :)
Lavice moja draga dobrodosla u svijet temper tantruma svojevoljnosti i tvrdoglavosti. Krene sa oko 2 2 i pol i traje a kazu do 4 u najboljem slucaju. Faza ne i ne zelim je trajala ravno 8 mj ja sam se ubit htjela ubit to je bilo uzas za njega hendlat, sada kad krene vristat i nikom zivom poznatog razloga dode mi da ja pobjegnem vristeci ali se smanjuje i sve vise suraduje tako da ima nade. Oni sada vec puno kuze kuze sto mi kazemo i to im se uglavnom bas i ne svida jer mi radimo granice postavljamo pravila drugo oni su si u glavi i veliki i hoce sve sami ali i mali i trebaju nas i tu su si u konfliktu kojeg nit znaju rjesit nit objasnit prilikom cega dolazi do kratkog spoja i krene urlanje odnosno temper tantrum. Emocije su im vrlo izrazene ali nemaju kapaciteta da ih prepoznaju odrade i obrade a kamoli da se sami smire tu trebaju nas a ne zele nas ali i zele nas i opet krati spoj .. tesko je ostat smiren mogla bih ti romane napisat sad ali oni u tom vristanju nas ne cuju ni ne vide ali bitno je biti tu uz njih zagrliti kad sve prode i koliko toliko objasniti i da je ljutnja u redu i tuga u redu i sve ce to proci (i sebe tjesim)
Cima sve skole rade ali se nastava ne odvija po programu nego imaju organizirano “cuvanje” djece koja dodju. Mi smo odlucili da podrzavamo prosvjetu i nejdemo u skolu. Baka nam je uciteljica, teta nam je profa, tako da stojimo iza njih da dobiju sto traze 🤞
A i glupo mi sad odvest djecu u skolu i za dva sata da me zovu da dodjem po njih...a nit bi imali gableca jer ni kuhinje skolske ne rade...
A sve skole su otvorene jer neka djeca jednostavno nemaju kamo kad mama i tata odu na posao. Mah....mogli su taj strajk odmah spojit s vikendom i bok 😂
DeeDee, miksam tebe i DeeSB pa nisam bila 100% koja je samozaposlena 😁 kod nas je isto ko i kod DeeSB,u domu zdravlja, dodjes,izvade i to je to.. drzim fige da nije neka procedura.
Jutro cure. Najprije da vam čestitam na trudnoćama i sretno 😊🍀. Radila sam prošli tjedan kombinirani probir, ultrazvučno je sve u redu, nuhalni nabor je 1,2 ali nalazi krvi nisu. Biokemijski nalaz mi je za Down veći od graničnog 1:98, ali ovaj sveukupni je 1:533. Radila sam i Harmony jučer tako da u ponedjeljak očekujem rezultate. Znam da je kombinirani samo statistika,ali zabrinutost je ipak tu. Da li je nekoj od vas biokemijski nalaz došao loš, a da je na kraju sve bilo u redu
DeeDee bas mi je zao sto te tako vozaju i bas ne znam je li vise tuzno ili zalosno jer ne znam tko ce meni reci da mi nece raditi OGTT ako je moja gin to napisala na uputnicu i trazila, a ne obican secer xd i smijesno mi je da oni odlucuju kada da dodes jer sve do sada koje znam da su isle u ovaj dom zdravlja u zgu gdje ja idem, samo su ih pitale sestre jel imaju 2 sata vremena za taj test i to je to, nema ni najave ni narucivanja🤔🙄
A i ja nas zamjenim kad čitam komentare, kao, ma kad sam to napisala 😂😂😂
Mislila sam da je i kod nas, tj. ginekolog mi nije spominjao dva odlaska, zato sam i ostala kao tuka. Javim oko 12..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji