C1M4, Losa evo zvala sam sogi, ona je prosle godine to prosla u istom domu zdravlja. Sad se jos gluplje osjećam jer se nisam raspitala al stvarno sam mislila da je svagdje isto. Dakle, imali su pred par godina frku jer su trudnici koja inače ima ful visok šećer (očito ne službeno dijabetes) dali da popije glukozu i ružno je završilo. Od tad nikad ne daju napamet dok ne provjere kakav je taj prvi, eto. Kaže ona da ce mi ako je sve ok rec da dođem sutra
[/url
Jutro curke! Zelim uredne kontrole i nalaze
Grizli drago mi je da je operacija dobro prosla, a seka ti je pravi heroj i zelim joj brzi oporavak. A ni ti ni necak niste nista manje od tog, pravi borci.❤❤❤
Evo me cure! Ctg uredan, bebica uredna, zatvorena, cvrsta, dužina nakon opterecenja i šetnje ista 2.89/2.95. puštena sam kuci uz mogućnost minimalnih aktivnosti po stanu i lagane kratke setnje (22 kontrola) ako dodje do promjene odnosno skracenja do iduće kontrole da se javim opet za hospitalizaciju, za sada stabilna! Sad i dr kaze da vise nije ni on siguran da li je kod mene dužina jednostvano takva. (Od pocetka je ta dužina uz minimalna odstupanja par mm gore/dole, i kad je mojoj gin jednom povjereno da izmjeri ck kao kontorolni pregled napisala je 4cm, i sad ne mogu to ignorirati, a sumljaju da ustvari to nije bilo dobro napisano i izmjereno. (Nikad nije bio te duzine)). Ali osto tako ne mogu ni zanemariti to sto je napisala... Brisevi cisti nema bakterije, urin ok, krvna slika ok, željezo pod kontrolom. Eto izvinite na detaljisanju i dosadjivanju 🙈
Sad se pakiram kuci i pomalo do kontrole. 🙈❤
DeeDee to bi mi bio jedini logican razlog onda, da.. ali nadam se da ce te zvati sti prije😊
Goga super za nalaze, sretan povratak kuci i sad sve 4 u zrak!😉😎
Meni je dosao nalaz urina, poviseni su leukociti u sedimentu, trebaju biti kao 0-2, meni su 15 i nekakva leukocitna esteraza(valjda sam dobro napisala), treba kao biti <10, meni je 35🤔😪 rekla je gin nazvati me oko 11 i 15
Sobro jutro cure, oprostite sto upadam, treba mi savjet. Jutros kad sam se digla naglo je iscurila tekucina dole, bas sam bila mokra. Kakva su vasa iskustva? Jel se nekoj od vas to dogadjalo? Bas me strah da nije mozda plodna voda. Poslala sam dr poruku sad cekam odgovor.
Skoljka ne znam je li i kod tebe slucaj, ali ja stvarno cesto znam imati prozirni vodenasti iscjedak.. recimo imala sam ga 3 dana i reko necu ici doktoru, ionako imam pregled i na pregledu bila zatvorena i sve u redu, ali ja osjetim i maloga kako se mice stalno pa mi je opet lakse malo da se ne splasim tog iscjetka.. mislim da je to normalno, ali eto, bolje da si poslala doktoru poruku pa ces vidjeti sto on kaze😊😊
Uh Cima bit ce da je neka upala. Nadam se da bude brzo bolje.
Lucille hvala za napomenu na hm rasprodaji,curi brojevi oflaze, medo odjelce je 12.99€ tako da navalite. Za cure ima vise nego za decke 😏
Lorija ja to kazem u kut, salju ih sa drugi stol na hlađenje pa kad shvate gdje su pogrjesili da se vrate. Ja nemam nista protiv toga inace bi bila anarhija. Ignorirat skrgut zubi mogu al nemogu ignorirat da se namjerno odbija obuci ili dati obuci za vrtic/van kuce jer mora krenuti. Sad kad razmisljam kao da stalno trazi priliku da dobije reakciju na svoj potez. Angie ma u sve ju ukljucujemo,bila je s nama na anomaly scanu,stalno crta brata, serafila mu je s tatom kinderbet,planiramo i nastaviti to sudjelovanje. Bit ce bolje😁
Lavice jel i tvoja curka trazila da bratu izmjere pisu na anomaly-u? Moje jesu 🙈
I profa se naravno primila posla i isla mjeriti i pisu 😂😂
Cima nadam se da nije nista strasno 🤞
Goga bravo za odlazak doma ali molim te...polakoooo!! 😘
Skoljka sve nas vecinom prati iscjedak obilniji nego inace, nekad vise, nekad manje ali ako mislis da nesto nije kako treba radije odi do gina. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji