ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    09. Listopad 2019. 21:22

Naravno kindrebet i kolica imam😂😂

Omerta
    09. Listopad 2019. 21:54

Grizli, bas zeznuta situacija, drzim fige da operacija od sister prodje uredno i da se brzo oporavi! Moja mladja sestra je jos ko beba vadila slijepo crijevo, al u sklopu neke druge operacije. Bar se ne sjeca tog.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LoBi
    09. Listopad 2019. 22:07

lorija

Premedena robica 😍😍😍 vidim svi smo nabrijani na iste boje vecinom ☺ Krajnje je vrijeme da krenem i ja pomalo kupovati. 😉
    Lobi super za pregled,kojji si tt?
    Zoe drzi se! Na pragu si poroda,al nastoj da jos malo izgurate 😊
    Jos sam nesto htjela napisati i zaboravila 🙈 eto

Sutra sam tocno 23 tt🤗
    Bas sam bila nervozna jer me dosta bolilo zadnjih dana, i trbuh i leđa pa sam samu sebe isprepadala da mozda imam vec trudove ranije i da nesto nije dobro, jucer sam jedva dosla s treninga do stana koliko me bolilo vukla sam noge po milimetar cestom doslovno , ali mislim da je to sve bilo zbog probave, jako me zatvorilo bas, danas je dobro, jos kad je on potvrdio da je dobro osjecala sam se 10 kila laksa. Bas mi je dug taj period 6 tjedana od pregleda do pregleda, onda jos svasta procitam pa valjda si pocnem umisljati i dam si 101 dijagnozu 🙈 😂

• Kengurica
    09. Listopad 2019. 22:11

Mozda nekome pomogne.

LoBi
    09. Listopad 2019. 22:12

Bas su vam super stvarcice za bebace😍 ja jos nista nemam, po cijele dane gledam, ali se za nista ne mogu odluciti 🙈 mislim da sam odlucila koje cu jaje uzeti i komodu😂 ostalo jos nista 😂
    Kupila sam ustvari nekih 5 bodija u c&a za nekih 60 kn, 2 kapice u pepcu, 2 majcice, rukavice za grebanje (mislila sam sa su to carape 😂😂🙈) i neki set 3 carapice u hm-u. I baka mi je javila da mi je neka njena susjeda kupila  cipelice za malecku kad je cula da sam trudna 😂🤗
    Nekako sam cekala da ovaj pregled prode i da vidim da je dobro sve mislim da sad mogu pocet narucivati😁😁

• Kengurica
    09. Listopad 2019. 22:14

Grizli vidjela da je seka na operaciji pa sam se prepala da se tumor vratio i isla listati unazad i vidim da nije. Drzite se svejedno i nadam se da ce sve biti dobro.

• AnnA
    09. Listopad 2019. 22:24

Goga jako mi je drago zbog tebe. Samo ponavljam sto su cure rekle, paaaaaazi se. 
    Zoe i Red sreeeetno
    Grizli jako mi je zao zbog seke. Nadam se sa ce sve biti u najboljem redu. 
    Ja danas obavila pregled. Malac je ok. Ima 600 grama. Posteljica mi je dosta nisko ali kaze da vjeruje kako ce se dignuti. Nisam ni otvorena ni uloziva. 
    Ogtt. Prvo i trece mjerenje mi ok. Drugo je blago poviseno (10.2) i stavila me na dijetu. Kao nece me slat u bolnicu ali dijeta treba. I dosta kila sam dobila (6 kg). Znam da nije bas malo ali nisam mislila ni da je puno. 

Sto se tice bocica. Ja bas neki dan kumila tomme tippee anticolic. I meni je frendica preporucila neke stvari naruciti preko aliexpressa. Da su njezine frendice dosta hvalile elektricnu izdajalicu npr. A sve je provjereno. Znaci ne moze biti nesto tipa stetno, jer sve to mora imati certifikate za nase trziste

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 23:05

Ja ni ne razmišljam o izdajalici jer kao  nece mi ni trebati 🙈, a  ako bude lako odem i kupim. Grizli predpostavila sam od prilike  za dob , i kao što sam ti rekla već najbolje u tom slučaju djetetu  objasniti situaciju  kakva je, tako ce je najbolje prihvatiti i sazvakati. ...Bar koliko se ja sjecam  meni je kad sam operirala s.c najgore bio taj bol do operacije, prvi dan malo losije nakon anestezije, sutra sam vec  jela i 7 dan bila kuci... tako da ne brini se puno. Malo je tesko  pod hormonima i svime al probaj se voditi onom mojom da znam da će ni briga pomoći, dozvolila  bih si da umirem  od brige, ovako  imam izbor da mislim  poz. I neg ... Pa ako vec mogu  da biram  odabracu on  što mi služi  i biti maximalno pozitivna. Pokusaj 🤷‍♀️❤

Lavica27
    09. Listopad 2019. 23:10

Kengurica, korisna brošura,osim onog dijela s oblekicom (nisam skuzila ovaj dio hlacice ili strample i slicno..
    LoBi tu smo po tjednima,isto raznorazni bolovi i brige, jedca cekam pregled u petak,drago mi je da je tvoj dobro prosao! 
    Eleonoris super,to isti broj ili svega po malo?
    Anna ma sta bi 6kg sa 23tt bilo puno? Glupost! malo pripazi zbog nalaza i bit ce sve ok. Sto se tice aliexpressa,nisam shvatila da li si mislila samo izdajalicu ili izdajalicu i bočice. Ovo nazalost da imaju certifikate za nase trziste ne stoji, nije da se uvoze ovdje na veliko pa preprodaju, ja nisam osobno za neprovjerenu plastiku s kojom ce beba biti u doticaju,ali to sam ja...Inace sve o svasta narucujem s alija,ali s tim sam oprezna.

Nasty
    09. Listopad 2019. 23:34

Grizli žao mi je zbog tvoje sestre i što si sad pod takvim stresom. Super si objasnila malcu. Držim fige na najjače da sve bude u najboljem redu i da se što prije opustite.
    Ja bila gledat Jokera- nije za trudnuce nimalo..
    Izdajalicu ću dobit od prijateljice koja je nije kotistila za slučaj da mi bude trebala, njoj nije poslužila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.