Bas to sto Lavica kaže...prvo vidjet dal ces imat kaj izdojit, mozda ce ti bebonja uspjet sve izvuci... Ja sam isto za elektricne, nekak su mi brze i elegantnije, dok s rucnom neki put pumpas u prazno pogotovo ako je posuđena, vec koristena i onaj vakum otisao...super mi je i Medela i Avent električna. Neke ljekarne znaju imati akcije, pa se znaju naci za pristojnu i ne nabrijanu cijenu...Kad vec spominjemo Medelu, obavezno njihov Purelan kremu za bradavice, ragade fakat brzo zacijele.
Iva nije to iza bolnice nego tocno na pocetku ulice preko puta crkve. Krv se vadi od pola 8.
Cure puno hvala za savjete o izdajalicama. Onda definitivno necu kupovat unaprijed
Iva ja baš dns bila tamo vaditi krv za to... To ti je Petrova 3 i krv vade od pola 8 do 11h :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Cure hvala na smirivanju mene i savjetima. Malac ima 9 godina i jako je inteligentan pa s njim nema okolisanja. Prolazi si sa mamom sve operacije i bolesti od svoje 5 godine tako da je svjestan puno toga sto za svoju dob ne bi ni morao biti. Zna da je mami bilo nocas slabo, objasnila sam mu kao i svaki put do sada bas ja da mama mora na operaciju i sto je s njom, jer moj sogor je jako izgubljen kad sestre nema, panicar i ne snalazi se uopce. Tako da trenutno cekam da sogor javi kad zavrsi operacija. Sva sam na 101 brizi, valjda jos vise sad od svih tih hormona. Inace na svaku op sam joj ja bila pratnja i ja sam bila ta koja je kontaktirala doktore baz zato sto sogor jadnik kad je zavrsila na carskom se onesvjestio i mi smo satima bili bez informacija i jos u brizi za svih njih. Tako da nemamo pojma sad sto se tamo dogadja jer sestra nije dala da ja dodjem u bolnicu sta je i logicno al ovo me vise izudjuje. Malca mm zabavlja cak pregovaraju da slazu komodu sada za bebu jer mu je to bas fora. Rekla sam nek rade sta hoce. Uglavnom na iglama sam, imam osjecaj da me sve gusi i ne mogu si pomoć pa pokusavam se tehnike opustanja.
Uglavnom da malo maknem misli meni ce izdajalicu aventovu elektricnu posuditi muzeva sestricna tako da mi je to rijeseno ako treba imam ako ne treba super jer ne moram kupovat.
Iva ja sam ti dobila onaj papiric na kojem piše da po nalaz mogu doći najranije u ponedjeljak...i moram donijeti i taj papiric i zdravstvenu za preuzimanje nalaza
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Moje iskustvo s izdajalicama- kupila sam Aventovu, na kraju nije korištena nijednom. Preporučam pričekati pa vidjeti da li postoji uopće potreba.
Bočicu sam sada kupila jednu, isključivo radi ev. potrebe nadoknade vode radi grijanja i tak, ne radi davanja zamjene. Sve se to stigne naknadno.
Ja sam isto dobila savijet ne kupovati izdajalicu, da cu vidjet dal cu trebat.
Cure...ja sam zaboravila kako je bilo s prvom, jel moguce da je vec poceo stucati? Jutros i sad navecer dolje ritmicno poskakivanje trbuha po par minuta...mislim si nemoze biti nista drugo🤔
Bokić!
Evo da vam se i ja malo javim.Nadam se da ste sve dobro! Da vam bebice napreduju.
Ponekad pročitam što pišete..više ni ne mogu biti u toku.
Čitam stvari koje imate i kupujete za bebu..😇
Ja imam već sve..osim madraca za kindač.
Moj popis : 10 bodija,10 benkica,10 stramplica,10 carapica,2 veste,skafander,10 kapica,7 tajca,10 majca,7 slinceka,3 flasice,4 dude varalice,jastuk za bebe,posteljine,dva velika rucnika,5 mala rucnika,toplomjer,krema za guzu,prašak za pupak,samponi,10 tetra pelena,patkice za kupanje,kadica za kupanje,skarice za nokte,inhalator,cesalj za tjemenicu,obican cesalj..valjda sam sve nabrojala.
A pošto kod mene u familiji ima puno male dječice još nas čeka stvari i stvari😊😇😀
Što se tiće mene..ja se uredno debljam,beba također😁..sve je u najboljem redu..hvala dragom bogu.
Želim vam laku noć i da mi sve lijepo izgurate trudnoću bez nekih komplikacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji