Tockica hvala na pitanju, za sad je ok osim sto ju malo sve boli nakon operacije, al proci ce. Sta bi ona rekla rez gore dolje nista novoga za nju.
Cima onda najbolje izvadi samo urin pa vidi ako je sta gin ce te uputit dalje. Sretno.
Sretno danas curkama na pregledima.
PREGLEDI
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
11.10.- iva4
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
15.10.- Tonkica1
15.10.- Nasty
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
04.11.- C1M4
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
13.11.- LoBi
Jutro cure. Sretno danas! 🌸
Oh i ja kasnim jer sam bila budna od 3h do 5h,grozno! Pa sam si dala maloprije vremena da odspavam kratko!
Grizli drago mi je da je seka dobro i brz oporavak joj zelim!! 🌸
Lobi draga sta to treniras? Upao mi trening u ocii 😂
Sinoc smo ja i muz bili u vrticu,malo se igrali na tepihu s drugim roditeljima,bez djece uglavnom 😊
Upoznavali se izvlaceci ribice zatim crtali i ukrasavali mape,bas lijepo iskustvo bilo!! ☺ ne znam jel to ima u nas,nije mi nitko spominjao da se organizira Vecer roditelja?!
Dobro jutro! Prvo...sretno svima na pregledima danas! 🥰
Grizli zao mi je radi seke al znas i sama da se izborila i sa gorim sra🤬ima pa vjerujem da ce i sa ovim. A malac je vec prilicno velik i nema mu smisla lagati, dobro si ti to izhendlala 😉
Neznam kako je kod vas al kod nas pada kisa, i tako ce biti cijeli dan...a skole nema....i vec vidim da ce mi danas rogovi izrast 😂😂
curke, evo nesto predivno...
i taman danas procitam kad mi je noc bila bas grozna 😪
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/dirljivo-pismo-nero-ene-bebe-draga-mama-jedva-te-cekam-upoznati-ali-zelim-da-znas-10157
Cure kako ste vi radile ogtt? Ja se jutros nazivcirala.. Došla tamo u 7, kao sve cu riješit, uzela si slobodan dan, računam da mi neće bit najbolje nakon. Kao, idem na zdravstveno raspitat se detalje oko komplikacija i doma odmorit pa s kompa radit sta imam. Ali ne, izvadili mi krv nataste i poslali me doma. Moram zvat u podne da mi kažu koji dan cu doć vadit, mislim ne kuzim. Kao da mi je 3 minute posla organizirat se, nac zamjenu i ne znam sta sve ne. Baš nisam zadovoljna. Sad evo doruckujem živčano i idem radit. I jos mi se bebica jako slabo javlja jucer i danas :(
[/url
DeeDee a sta su ti rekli zašto ti nisu izvadili za ogtt?
Ne znam da li znas ali imas pravo na onaj slobodan dan za prenatalni pregled jednom mjesecno... ja se pak brinem jer se jucer prepreprevise javljao i prejako da me muci da li mu je ok, malo mi slici lupanje na "pusti me van!!!"🙈 Nikad zadovoljne...
Sove ja sam prisilna sova od 5.45., vristala je da hoce drugu pidjamu u polusnu. Ja je presvucem i nema spavanja... pa krene dramit oko nekih banalnih sitnica i ja se pitam sta krivo radimo...do dvije godine predivno dijete a sad... kaos. Odlicna i odjednom je prebaci,samo govori ne,ja cu, pa krene vristat, plazit jezik i ostale vrtićke fore a sta je najbolje kad dreknemo nema straha... utjesite me da to svi prolaze u toj dobi😭 Pa onda oblacenje za vrtic se obavezno posvadjamo..znam da sam nervoznija otkad sam trudna al vidim da je i muz lud a ne soraju ga hormoni. Neko dan smo imali prvu situaciju vristanja u ducanu,da je bar nesto htjela nego ni sama nije znala zasto vrišti. Ja ne zelim popustat ubtakvim situacijama makar se osramotila 50 puta al ono,imam filing da bi vukovi bolje odgajali u ovoj dobi. Sorry cure, zadavila sam al sam bas pod dojmom i neispavana...
Grizli drzite se😘
Jutro cure ja nisam nikako spavala doslovno
Grizli nas dvoje držimo 🤞za tvoju sestru
Zoe želim ti da što duže ostanete jedno
Lorija jao to medo odjelce je stvarno preslatko
Elione baš imaš dosta stvarcica 😍
Ne znam jesam li još sta preskočila al dok procitqm ma sve zaboravim
Lavice vjerujem sa si cula za terrible two? Dobrodosla 😬
S E sam to prolazila taman kad se L rodila, kaos. Ali mi smo to rjesavali na dva nacina. Ide na chill out...posjest je negdje (mi smo imali onu dj foteljicu) da se “ohladi” i nema micanja dok se ne smiri. U pocetku ce naravno protestirati al ce shvatit cemu to. Drugi nacin je da ju ignoriras. To nije moguce u bas svakoj situaciji kao u npr ducanu i vani al doma pokusaj.
Sretno 😉
Lavice rekli su mi samo da je takva praksa, da nazovem u 12 i da će ovisno o nalazu šećera natašte odlučit koliko je hitno i kad da dođem?! To nikad čula ni vidjela ni pročitala da se tako radi.. Sve si mislim možda ako ful dobar neću ni morat ili ako je ful loš odmah profili..ne znam, sto ideja imam a niš konkretno ne znam.. Ja sam jedna od onih čudnih samozaposlenih:) tako da u potpunosti ovisim o tome ako me kolegica moze zamjenit a rokovnici su nam puni danima unaprijed tako da kaos..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji