Lavice srecom pa je to davno iza nas 😂
Ima nacina samo moras isprobavat i nju iskusavati da vidis kaj tocno pali. To su ti male mudrice. E da...moja E ima uho ko slon surlu i sve bi uvijek cula i znala nam odgovarati kontra jer je cula da mi o tom tako pricamo. Tako da pripazite mm i ti ak budete pricali o njenim odgojnim metodama da mala ne cuje, jer vjeruj slusa i kad mislis da ne slusa! 😉 U toj fazi su kao male spuzve.
DeeDee bas mi je zao sto te tako vozaju i bas ne znam je li vise tuzno ili zalosno jer ne znam tko ce meni reci da mi nece raditi OGTT ako je moja gin to napisala na uputnicu i trazila, a ne obican secer xd i smijesno mi je da oni odlucuju kada da dodes jer sve do sada koje znam da su isle u ovaj dom zdravlja u zgu gdje ja idem, samo su ih pitale sestre jel imaju 2 sata vremena za taj test i to je to, nema ni najave ni narucivanja🤔🙄
Sarita hvala ti sto si me ne-utjesila s ovim do 4 godine😭😭😭 I na savjetima, procitala sam i usvojila teoriju, ali praksa je zajeb. Ona kaze poslije da je bila zlocesta i da nece (dod jos "nikad vise u svom zivotu"🤣) ali eto je za posla sata,kao da ju prebrika. Sorry jos jednom cure, bas sam upilila,al skrinshotajte si ovo da bacite pogled za dvije godine ako cete se pitati gdje grjesite kao ja🤣
Lavicesrecom pa je to davno iza nas 😂
Ima nacina samo moras isprobavat i nju iskusavati da vidis kaj tocno pali. To su ti male mudrice. E da…moja E ima uho ko slon surlu i sve bi uvijek cula i znala nam odgovarati kontra jer je cula da mi o tom tako pricamo. Tako da pripazite mm i ti ak budete pricali o njenim odgojnim metodama da mala ne cuje, jer vjeruj slusa i kad mislis da ne slusa! 😉 U toj fazi su kao male spuzve.
Hm u pravu si,ja komentiram s njim dok se ona igra,a kad stvarno ne želimo da skuzi kazemo neku rijec na engleskom🤣 Mastovitost na djelu🤣 Hvala ti!
Smiley kod nas u grupi ima svacega🙈 Bilo je puno gorih nalaza, Niftya pa amnio skroz uredna!
Drzim fige da bude sve ok.
Lavice cuje ona sve, i cuju i vide, a najvise ono sto nije za njihove oci i usi 😂
Mi smo tu fazu rijesili za par mjeseci, nikako do 4.godine! Ali vec sam pisala....moja E je preko noci morala “odrasti” i prerasti te djecje faze jer je seka bila lose i ona se brinula za nju kao i mi odrasli.
Mozda i ona sad kad dodje beba shvati da nije vise najmanja i da se mora “stabilizirati”. Samo ju od prvog dana sto vise ukljucuj u aktivnosti oko bebe, da ti pomaze premotat pelene, kupat bebu, dat mu dudu i sl.
Jutro! Ja sam jucer zaspala oko 11 i ujutro se probudila u 8:30. Nisam toliko spavala vec mjesecima 🤣 Srecom da danas od doma radim.
Cima po tvom opisu je sigurno urinoinfekcija no ovo sto te i bubreg boli znaci da se vec prosirila te bi sto prije trebala doktoru. Sumljam da ce ti napamet dati antibiotik u trudnoci jer jedino iz urinokulture vide o kojoj je bakteriji tocno rijec te onda naprave antibiogram da tocno vide na koji antibiotik bakterija reagira.
DeeDee u inozemstvu se radi ogtt samo ako je jutarnji secer povisen ili na granici. Mozda su se neki nasi domovi zdravlja krenuli na to furat 🤣 No realno,moguce da je prvi secer ok a da su ostali poremeceni. Nekad mi se cini da je opcenito ta hajka na debljanje u trudnoci i gestacijski pretjerana. AnnA +6 u tvojim tjednima definitivno nije pretjerano. Bas sam nedavno citala neki americki blog gdje rasprsvljaju o tome da kad i zbog cega se trudnicama pocelo zabranjivati da budu okrugle, a to je zapravo bioloski potpuno normalno i povijesno su uvijek trudnice bile deblje. Na kraju zakljucak da je to trend mrsavosti potaknuo.
Jutro cure. Najprije da vam čestitam na trudnoćama i sretno 😊🍀. Radila sam prošli tjedan kombinirani probir, ultrazvučno je sve u redu, nuhalni nabor je 1,2 ali nalazi krvi nisu. Biokemijski nalaz mi je za Down veći od graničnog 1:98, ali ovaj sveukupni je 1:533. Radila sam i Harmony jučer tako da u ponedjeljak očekujem rezultate. Znam da je kombinirani samo statistika,ali zabrinutost je ipak tu. Da li je nekoj od vas biokemijski nalaz došao loš, a da je na kraju sve bilo u redu
Cim pises ovdje, znaci da ce biti sve u redu😁 mi smo grupa koja rusi sve statistike, sve i jedna zena s losim nalazom tako da mislim da nemas razloga za strah😉 u svakom slucaju, napravila si sve sto si mogla sad i sad cemo drzati fige da i to bude uredno✌ pokusaj se sto manje stresirati zbog nalaza jer sam sigurna da je sve okej😉😇
Lavice meni je tako frendica rekla do 4 ti sve prode sve oni skuze pocnu suradivati puno vise i sad vidim stvarno da to tako ide. Na prelazu sa 2 na 3 je bas znalo bit tako kako ti pises i mislili smo ovo nikad proc nece nikad ali kako raste em je toga manje em smo naucili ga smiriti i centrirati sve brze i brze em se da dogovoriti sa njim a nisu svi ko moj on je jakooo tvrdoglav i jako svojeglav i ne popusta nikako sto naumi to mora biti i vristanja su znala trajaaatiiiiii ali ide na bolje oni nas testiraju cijelo vrijeme nastoje pomaknuti sve nase granice stalnoooo. Zato samo jako i hrabro nismo tu da bih usrecivali ko dvorske lude all the time nego da ih naucimo zivotu 💪💪💪a granice i pravila su dio tog.
Deedee jesi ti u Ri? Si isla to u laboratprij vadit? Jer mi nije jasno da su promjenili pravila. Ja zadnji put dosla dala uputnicu uzeli me odmah unutra prvo vadenje pa onaj uzas od secera pa cekaj sat vremena pa vadi pa jos sat i jos jedno vadenje. Tako mi pise i sada na uputnici
Losa ne znam na koje inozemstvo si mislila,al u Njemackoj se to radi svima bez obzira.
Lavice imali smo tu fazu nedavno i hvala Bogu prestala je za par mjeseci. Moja praksa je bila da se ne obazdirem nit opominjem i upalilo je. Pustila bi ga da se ispuse i za par min vec bi bio kraj mene. Najgora stvar s djecom ti je Opominjati i kaznjavati,jer oni memoriraju da ti to smeta,pa ce kad se opet odluce inatiti, iskoristiti taj plac,vrisku,bacanjr,valjanje sta li vec.
Tako ni kad je bio manji jos,nisam ga uopce upozoravala kad bi mi skripio zubima dok jede i za par dana je stao. Bacio je to u zaborav! 😊
To je moja neka praksa i btw da se nadovezem,slanje djece u kut je strogo zabranjeno,mozda ne u svim,tako da o slanju djeteta u kut u vrticu ne bi komentirala! To nije nimalo pedagogoski al eto
Sortiraj odgovore
Najstariji