ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    09. Listopad 2019. 23:46

Lavica27

Kengurica, korisna brošura,osim onog dijela s oblekicom (nisam skuzila ovaj dio hlacice ili strample i slicno..
    LoBi tu smo po tjednima,isto raznorazni bolovi i brige, jedca cekam pregled u petak,drago mi je da je tvoj dobro prosao!
    Eleonorissuper,to isti broj ili svega po malo?
    Anna ma sta bi 6kg sa 23tt bilo puno? Glupost! malo pripazi zbog nalaza i bit ce sve ok. Sto se tice aliexpressa,nisam shvatila da li si mislila samo izdajalicu ili izdajalicu i bočice. Ovo nazalost da imaju certifikate za nase trziste ne stoji, nije da se uvoze ovdje na veliko pa preprodaju, ja nisam osobno za neprovjerenu plastiku s kojom ce beba biti u doticaju,ali to sam ja…Inace sve o svasta narucujem s alija,ali s tim sam oprezna.

Znaš šta..pomiješano.Ne želim isti broj svega..uglavnom sam uzela sve od 0-3 i od 0-4 mjeseca.Kad se rodi i kad joj probam vidit ću od svih tih stvari koje joj najbolje odgovara..ali već sad malo veće gledam..volim unaprijed skupit sve.Uvijek se pitam šta ako nešto bude pa ne budem u mogućnosti..
    Nadam se da si ti dobro😇😍🌹🌼❤🌸🌻

Nasty
    09. Listopad 2019. 23:47

E da, prijateljica mi je dobila temperaturu jer joj je došlo valjda previše mlijeka a malac nije mogao posisati, pa je izdajanjem spustila temperaturu. Druga ni je također pričala prije par god. da joj se ista stvar desila, da joj je patrinažna masirala grudi zbog pervencije od upale i morala se izdajati. Ženama se zna upaliti mlijeko ako imaju previše a dijete ne može posisati pa se moraju izdojiti inače belaj, upala, tablete itd... Pa nije zgoreg imati izdajalicu zbog nekih takvih stvari. Al uvijek se netko može zaletiti do dežurne ljekarne.. 

Gogaa_V
    10. Listopad 2019. 00:19

... baš se vracam  sa ctg odspavala  i osjetim neke senzacije u stomaku poput laganog grcenja, stvrdnjavanja  stomaka, malo nekog ustezanja i boluckanja pozadi na ledjima I javim se za pregled kad sam već tu, a pripremam se za kuci... Apsolutno normalno sve bebica aktivna, kontrakcije ne biljezi, a ja ću bar kuci znati razaznati po intenzitetu kao veceras kad se desi da ustvari nije  ništa.Tako da po svemu sudeci  nadam se da sam sutra kuci, mada cekam zvanicno jutro. Sad jos pijem hladno mljeko jer me kiselina rastura takodjer 😖😤 laku noc cure 

• Nita9999
    10. Listopad 2019. 04:51

pozdrsv, cure! 
    Ima li još 🦉?
    ja sam vec treci put budna, stvarno cu izluditi vise...
    svaku noc tako presjedim po nekoliko sati uz naravno dosadnu žgaravicu.
    Na boku nijednom ne mogu spavati jer kiselina do gore dođe pa me probudi, tako da sam vec navikla u nekom polusjedecem polozaju spavati, ali izgleda da vise ne mogu ni tako. ne sjecam se opcenito kad sam se u ovoj trudnoci naspavala, stvarno sam vec hodajuci zombi

C1M4
    10. Listopad 2019. 05:44

Jutro zene😊 ima nas jos, da..😓 ja bi trebala savjet, vec par dana me bolucka lijevi bubreg i stalno mi je kao pritisak na mjehur, ali bas konstantno i imam osjecaj kaonda moram piskiti te osjetim da me pecka malo mokracovod.. htjela bi otici danas privatno dati urin pa me zanima, da li da dam urin samo na analizi ili da radim bas urinokulturu? za oboje sam citala da urin mora biti u mjehuru 4-8 sati za obje pretrage prije nego se daje uzorak, a ja ne mogu izdrzati ni pola sata bez da piskim cak i ako se pokusam natjerati da izdrzim pa ima li smisla onda bilo sto i raditi?

MaRe
    10. Listopad 2019. 06:06

Jutro..evo još jedne s koma noći. Hemić me toliko bolio da nisam mogla spavati a ni micati se...pa to je prestrasno..ovo mi prvi put tako 😡 Mislim da sam sve moguće isprobala noćas..od kremica,leda,obloga,pranja i na kraju šta mi pomogne..svinjska mast.I onda si razmišljam pa nije ni čudo jer je on zapravo upala a mast izvlači temperaturu i upalu..Još nije prošlo al bar mogu ležati nekako xD 
    Cima ovo tvoje zvuči ko da si se nahladila..pa ne znam nisam stručnjak al vjerujem da bez obzira na to koliko dugo je bila mokraca u mjehuru ako postoji šta da će vidjeti..pogotovo bakterije.To bi mozda bilo super ako imas doma epruvetu pa ak odspavas koji sat i onda se pomokrit.

Točkica37
    10. Listopad 2019. 06:14

Grizli kak je seka?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    10. Listopad 2019. 06:24

Jutro, eto i mene danas rano ranilac. Ne mogu bas spavat pa sam sad procitala detaljnije sto se sve jucer pisalo. Prvo jos jednom hvala za smirivanje moje unutarnje histerije i na dobim zeljama za moju sistericu. Goga hvala za savjet smirivanja. Bas pod hormonima ne prepoznam sebe nekad. I drago mi je procitat da nije bilo nista od tih senzacija koje si imala.
    Iva kako danas ruke, jesu jos otecene?
    Eleonoris ti ga bome imas puno toga.
    Kengu znas sta i mi smo svi protrnuli prvo da nije do tumora opet, al hvala bogu od sveg zla ispalo najmanje lose ocito vec kad je tako moralo biti.
    Lavice ovu brosuru imam i ja. I meni isto to nije bas bilo jasno islada kao da ce bebe biti samo u stramplama sta se meni cini premalo za zimu. Al posluzilo mi kao neki okvirni plan sto sve kupiti.
    Cima iskreno ja od kad sam trudna ne izdrim zadrzat mokracu duze od 3-4h i to samo po noci, al gin mi je rekla da je to ok vrijeme. Bitnije od vremena ustvari da je cinjenica da jse ne naljevam tekucinom u tom periodu jer se onda razrijedjuje urin. Kod tebe ko da je u pitanju neka urinoinfekcija. Mislim da za komolet sliku je urinokulturu, al i samo po urinu se vidi dal se radi o kakvoj infekciji. Pa vidi ako mozes do gin trazi da ti odmah sve da da napraviš jer ako trebas antibiotik onda ce odmah znat i koji da ti daju. 

C1M4
    10. Listopad 2019. 06:31

Hvala vam cure. I ja mislim da je neka infekcija posto me poceo boljeti i taj bubreg i peckati dole.. Pritisak mi je inace stalan i to je kao normalno te se trebam na to naviknuti, ali znate ono kad i same osjetite da nesto vise nije normalno xd Razmisljala sam mozda napraviti prvo samo analizu da se vidi ima li bakterija i ostalog pa lako odem sutra dati na urinokulturu uzorak.. Gin radi popodne danas pa sam htjela ici privatno jer bi mi nalaz za popodne bio i gotov, a ja ne bi izdrzala cekati do sutra za antibiotik, zato me zanimalo sto je bolje napraviti da joj mogu odmah proslijediti nalaz popodne pa eventualno da mi da uputnicu za urinokulturu🙄

C1M4
    10. Listopad 2019. 06:34

U svakom slucaju, Mare ako nesto i je, ja mislim da ce se nesto vidjeti, a Grizli ovo cu poslusati pa se necu nalijevati tekucinom dok ne odem dati uzorak da se urin ne razrijedi onda😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.