ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Listopad 2019. 11:25

Školjka ako ti je bilo obilno bolje je otići kod dr ili na hitnu...uvijek bolje provjerit pa da ispadne da nije ništa nego da se nešto zakomplicira.
    Zoe držimo fige da izgurate barem još malo.
    Goga super...sad doma se mazi sa Coco i odmaraj.
    Ovo za klince me sve strah kak cu jer živaca nemam 😂 Ne znam dal ima koja da ne ide u toj dobi u vrtić a da se tak ponasa?Jer koliko sam skuzila dosta toga pokupe u vrtiću jedni od drugih..i dns svako drugo dijete ima temper tantrum...kad sam bila mala nije mi palo napamet reći neću roditeljima jer sam znala sta me ceka za neću 😂

Lavica27
    10. Listopad 2019. 11:29

Zoe drzim fige!! Skoljka ako ti je tolko sumnjivo otidji do dr svakako. Al ako sumnjas da je npr plodna voda i i malo je iscurilo,trebalo bi i dalje curiti jer toga ima...
    Goga sretno i polako!
    Samonezelje avent ima posvuda bas (tipa i u konzumu i plodinama), TT znam samo da ima u Mulleru,za Bipu nisam sigurna...
    Mare ma nema to veze s vrticem.. jednostavno razvojna faza. Mislin da pred par mj Lorijin mali nije isao u vrtic a svejedno je to prosao. Cuvaj zivce😁😁

10. Listopad 2019. 11:35

Školjka ako si sigurna da nije urin odi doktoru jer ako je obilno nije normalno 🤔
    LoBi 11 kg je dosta za 23 tjedan, ja ne pazim na prehranu bas jako i mirujem od pocetka trudnoce, ali sam inace jako sklona debljanju i za sad sam na +5 kg. Jel ti secer i TSH ok?
    lorija nedavno mi pricala frendica da je u Austriji tako.  Znam da je i u Engleskoj. A prije svakog ogtt-a izvade krv iz prsta te ako je secer visi od 5.1 ne daju glukozu (tako bi barem trebalo biti). No svaki domzdravlja vjerojatno ima drugacija pravila 😉
    Cima imas upalu... vjerojstno ces na urinokulturu.

Lavica27
    10. Listopad 2019. 11:37

P.s. lidl katalog za slijedeci tjedan, ima spavacice cijelom duzinom na kopcanje za 55kn. Mislim da od ponedjeljka.

10. Listopad 2019. 11:50

Meni i ova majica iz Lidla iduci tjedan izgleda ok za trudnice https://www.lidl.hr/hr/p/crno-bijela-elegancija/duga-majica/p28115

samonezelje
    10. Listopad 2019. 11:55

Uzet cu avent onda.bu bipi na akciji. Kod nas u Kr nema Muller, a ne planiram ni do Baby centra uskoro, pa mislim ak cu vise trebat bocica uzet cu naknadno i TT.

Grizli
    10. Listopad 2019. 12:05

Hvala na dobrim zeljama za seku prvo. Fino zena se probudi jutros na intenzivnoj i prvu stvar meni javi da sutra moram umjesto nje na jako bitan sastanak u Zg navecer biti. Nakom toga zovem si gin dal mi je dosao nalat toxo i ostalo sa hzzju. Dakle sad me sve boli od muke. Prvo ujutro imam pregled kod fetalne i gin me odmah upozori da je ponovno gledala moj nalaz i nataste je 5.1 i da ce sigurno me opet staviti na dijetu, a mozda i poslat na profile ta fetalna u Puli pa se kao ne sokiram. Onako wtfffff ko da mi je secer u nebesima a ne granicno 5.1!potpnule mi ladje jer taman smanjila gubitak kila na - 1kg i sad ako i ova kaze dijeta od 1800kcal ne bude pomaka vise. Pa ce mi opet ona u Ri brojat da sta se nisam udebljala jos i slat na 21 pretragu i tako u krug jer po njoj 5.1 nije nista kad ja ne dobivam kg, a beba je normalne tezine. Mislim ja ne kuzim što se ti gin ne dogovore pa d aimajunisti kriterij a ne ovako svaka vozi svoje. Dobro! Onda shvatim da ja za to sutra moram obuci nesto fino, elegantno i poslovno. 😭 Dakle sad na poslu sjedim i razmišljam sto imam a da u tome ne izgledam smjesno + di da sad nadjem hulahopke neke trudnicke. Neki dan trazila u dm-u bile samo Jadran koje ne volim. Pretpostavljam da muller ima isto, al za to moram u centar grada a danas ne znam kad stic. Rekla sam mm vec ako ne budem stala u ništa da njegovo odjelo oblacim. Da stvar bude bolja u subotu vec u 10h moram biti u firmi. Znaci umorila sam se prije nego sam krenula ista danas raditi samo od svih tih informacija koje sam dobila danas. Osjecam se bas grintavo! Samo da sutra na pregledu bude sve super jer ako nesto ne bude stimalo jos sad i tamo mislim da cu se rasplakat. 
    No Gogaa tako mi je drago da ides doma malo. Sad samo polako i oprezo sve ce to biti super. Na kraju od sve zavrzlame bit ce smjeha kad budes prenjela onako dobrano. 
    Zoe uh kod tebe nije bas bajna situacija. Drzim fige da tokoliza odradi svoje i da se situacija smiri bar da izgurate jos koji tjedan. 

ena10
    10. Listopad 2019. 12:16

Skoljka Ja bi na tvom  mjestu kod doktora se zapicila , ali pričekaj da se javi, pa vidi situaciju.
    Držim fige.💞

Zoe tebi želim svu sreću svijeta da izgurate zajedno još neko vrijeme, makar ti bila do kraja u bolnici. 
    Samo pozitivno misli! Najbitnije je da ste dobro, a ostalo sve prođe! 💞🙏
    Goga super vijesti! Odmaraj, uživaj, naređuj svima, daj si sad za pravo sve što ti srce poželi! 💞🤞🏻🙏

Iva E to moraš provjeriti. Meni je dr izdala uputnicu D1 koju su mi u Petrovoj uzeli, i sad mi ne želi izdati drugu za urinokulturu, koju ja želim nositi na A.Štampar jer je nalaz gotov za par dana, a u Petrovoj čekam 10..  Meni ginekologica kaže sve što trebam, da ide preko Petrove zbog D1 uputnice..
    Pošto je kod tebe druga bolnica u pitanju, nisam pametna..u svakom slučaju, zovi, provjeri! 🤞🏻🤞🏻

skoljka
    10. Listopad 2019. 12:20

Curw hvala  vam svima ❤️, gin mi se javila veli da malo pratim jel stalno curi, jel se ponavlja povremeno do sutra, ako bude ponavljanja da joj odmah dodjem, a ako se nebude ponavljalo da postoji mogucnost da mi je mokraca naglo iscurila 🤷🏻‍♀️ evo pratiti cu pa cemo vidjeti

10. Listopad 2019. 12:22

Grizli ja sam baš istraživala to s tim magičnim 5.1 secerom u trudnoci i zapravo ako je beba normalne veličine a ti na normalnoj kilaži to uopce nije problem  no neki se doktori drže te brojke striktno. Da smo bile pred 10 godina trudne bili su sasvim drugi kriteriji i opet se vecina se beba rodila zdravo. Zapravo, preporuka je da ako je beba velika, trudnica dobiva puno na kilazi i ako je secer jutarnji 5.1 da se onda stavlja na djetu, a ne samo zbog 5.1.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.