ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    10. Listopad 2019. 10:36

Goga super vijest, sad lijepo kuci i odmaraj 😊
    Lavice e to ja, tzv.magareca klupa mi je najdraza. ☺ da,trazi trazi samo da djeluje,namazana neka mala 😉 i moj odbija al ja ga ipak nekako obucem ili ako ima jos malo vremena,kazem da nece ici i dobro. Pa se on smiri i dodje. Proci ce to! Samo ne daji puno do znanja da te to full ispaljuje. Tek onda ce pojacati glasnice i eto ga na. 

ivikii
    10. Listopad 2019. 10:38

Jutroo🌸 sretno danas na pregledima. 

Grizli zelim ti seki brz oporavak. 
    Goga napokon. Ali sad pomalo i odmaraj. 

Aa dvogodisnjaci.. moja ce imat 2 ipo taman kad rodim. A vec je sad hvataju svakakve faze, ali ipak mene sve slusa. Dok npr.kad joj mm nesto kaze samo bahato odbrusi necu!  Ali kod se bar ja s njom mogu borit dobro je😅.. samo po iskustvu drugih ocekujem da ce nas najgori dio uhvatit nakon poroda kad stigne seka. Sad je ukljucujemo u sve vezano za bebu i stalno pita kad ce doc. Nadamo se da ce taj stav imat i kad stigne😅🤞

skoljka
    10. Listopad 2019. 10:43

C1M4

Skoljka ne znam je li i kod tebe slucaj, ali ja stvarno cesto znam imati prozirni vodenasti iscjedak.. recimo imala sam ga 3 dana i reko necu ici doktoru, ionako imam pregled i na pregledu bila zatvorena i sve u redu, ali ja osjetim i maloga kako se mice stalno pa mi je opet lakse malo da se ne splasim tog iscjetka.. mislim da je to normalno, ali eto, bolje da si poslala doktoru poruku pa ces vidjeti sto on kaze😊😊

Ovo je bilo bas vodeno i obilno, evo i ja upravo osjetim malenog.

• Zoe27
    10. Listopad 2019. 11:02

Evo da se i ja javim. Unatoc svemu sto primam, trudovi idu na 100.. Sada sam primila drugu injekciju za sazrijevanje bebinih pluca i rekli su da sad cekamo sto ce biti, napravili su sve sto mogu.. Cure koje imaju iskustva s tokolizom, koliko dugo vam je to curilo, jesu li vam se i koliko brzo smirivali trudovi. Moja ide 8 kapi u satu i imam osjecaj da se od jucer od 11 ujutro kada se ju spojili nista nije pomakla

DeeDee
    10. Listopad 2019. 11:07

Zoe svu sreću svijeta ti želim. 💗💗💗

[/url

• Zoe27
    10. Listopad 2019. 11:17

iva4

Goga 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ uzivaj sada domeka😘😘😘
    Zoe 8 kapi ali na onom krugu sta pise na koliko je stavljeno? Mene su zbog pre ubrzanog rada srca drzali na 15 neceg a inace i do 50 i vise ide na tom krugu sta je oznaceno i prestalo je nakon 3 dana ali bil sam sveukupno tjedan dana na tokolizi za nedaj boze (slikaj kruzic taj na kojem si namjestas kolicinu jer po kapljicama ne kuzim kako to ide)

A jesu li ti se brzo smirili trudovi uz nju? Meni su ju jos do sutra mislili drzati sve skupa 48 sati pa onda preci na tablete, jer su mi svi prsti natekli, vene zare i tako. Eventualno kao produziti na 72 sata

LoBi
    10. Listopad 2019. 11:20

lorija

Jutro cure. Sretno danas! 🌸
    Oh i ja kasnim jer sam bila budna od 3h do 5h,grozno! Pa sam si dala maloprije vremena da odspavam kratko!
    Grizli drago mi je da je seka dobro i brz oporavak joj zelim!! 🌸
    Lobi draga sta to treniras? Upao mi trening u ocii 😂
    Sinoc smo ja i muz bili u vrticu,malo se igrali na tepihu s drugim roditeljima,bez djece uglavnom 😊
    Upoznavali se izvlaceci ribice zatim crtali i ukrasavali mape,bas lijepo iskustvo bilo!! ☺ ne znam jel to ima u nas,nije mi nitko spominjao da se organizira Vecer roditelja?!

Idem na neke treninge bas za trudnice, 2 puta tjedno. Trenerica je super, bas nas vodi kroz svaku vježbu da radimo pravilno. Vjezbala sam prije trudnoce pa sam stala jer sam se bojala da ne radim krivo nesto sama sto nesmijem, dosta impulzivno radim i zaboravim da sam trudna pa mi je puno bolje ovako kad me netko vodi i uspori kad brzam. I hodam recimo 8-10 km svaki dan skoro. Neznam jel to mozda puno, ali pase mi. Jako sam sklona debljanju. Skinula sam dosta kg prije trudnoće i sad mi se jako sve vraca jer sam se i izgladnjivala i bas puno vjezbala pa kako saž prestala sve se pocelp vracat. Sad sam vec na +11,a to je jako puno s obzirom koliko kg imam i sa sam tek u 23 tt. Neznam sto bi bilo da jos ne vjezbam. Moram pothitno pocet pazit sto jedem, previse sam se opustila. Nakon treninga se osjecam bas odlicno, puna energije, tako da mi je drago sto nemam zabranu. Kupila sam si ja i neki prenatal program prehrane i treninga za trudnice, ali iskreno kako sam ga kupila tako i stoji 🙈 svaki tjedan kao krecem pa nikako, ispecem pizzu 😂😂🙈

samonezelje
    10. Listopad 2019. 11:22

Bokic! Jel znate di ima za kupiti tomme tippe bocica? Dvojim dal da uzmem u Bipi sad na vikend akciji avent ili negdje tt bocicu.. uzet cu jednu samo za svaki slucaj da imam od pocetka ak bude izdajanja..

C1M4
    10. Listopad 2019. 11:24

Skoljka da, razumijem te, ja znam osjetiti onako kad taman i procuri iz mene, osjecaj je kao da se dole "otvori" i da iscuri taj iscjedak, ali kazem eto, bolje provjeri sa gin, ali vjerujem da je to samo normalan iscjedak😇
    Zoe sretno i drzim fige da sto vise proguras u komadu!✌✌✌

C1M4
    10. Listopad 2019. 11:24

samonezelje

Bokic! Jel znate di ima za kupiti tomme tippe bocica? Dvojim dal da uzmem u Bipi sad na vikend akciji avent ili negdje tt bocicu.. uzet cu jednu samo za svaki slucaj da imam od pocetka ak bude izdajanja..

Imas u baby centru veliki izbor😁 bar je bio kad sam ja kupovala tamo haha😊 ali tamo ih bas ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.