ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    09. Listopad 2019. 12:29

Preslatka je robica curke 😍😍😍
    Ja cu doma imat borbu oko kupnje oblekice🙈 
    S obzirom na moje mirovanje, spomenula sam muzu da cu ja na webu pogledat sta cemo uzet, a on nek ode do city-a kupit robicu koju mu kazem. Veli on meni "pa neces mi ti govorit kaj cu ja nasoj princezi kupit za obuc"🙉🙊
    Mozda cu iskljucit mob.dok ce biti u shoppingu jer ce biti 1000 poziva iz city-a, garant...🙉🙈 a ja cu se izivcirat pa cemo se samo na kraju posvađat prek moba...pa nek sece kad on zna koju velicinu i sta sve treba kupit...ovak ispadam zlocko, al ne bi mu to mozda ni napravila, da nam city nije doslovce pod nosom...al cu jos razmislit o isključivanju, nekak mi ga žao i nije moj stil...

• Sarita15
    09. Listopad 2019. 12:30

Mikio chicco su stvarno veliki i bas bude ko pelena..ja sam bila uzela i vir i lola i nemam primjedbe ali to za bolnicu samo jer tamo ih moras imat bez obzira jel carski ili vaginalni..doma sam onda koristila i obicne uloske i obicne gace. Sad jel cupkaju koncice ne mogu znat ali drze ne propustaju nis 
    Zoe a ti trudove ne osjetis? Kod tebe to bas ide cura odlucila van. Ali sve i da ide nije to losa kilaza. Na kraju vjerujem da ce biti sve ok. 🤞🤞🤞 

Nasty
    09. Listopad 2019. 12:30

Zoe držim mega fige da sve bude ok.. Samo hrabro! Vjerojatno nisi osjetila trudove? 

• Zoe27
    09. Listopad 2019. 12:31

Jesam osjetila sam ali ne bolove ili nesto, samo neugodan osjecaj da se zgrci stomak ili kao kugla iskoci na trbuhu, ali na pocetku sam mislila da se to beba namjesta 🙈 ali zadnjih par dana su postale bas ceste, cak i dok lezim, a za vrijeme tusiranje je najgore bilo 

MaRe
    09. Listopad 2019. 12:36

Zoe držim fige da izgurate bar još malo a te trudove ništa nisi osjetila? :O Ja sam rođena s 2,5 kg a gle me sad 
    Grizli ovo tvoje je  i čarapice di se spominje i tata haha Joj cure daj ak  u kojoj trgovini vidite neko odjelce, pidžamicu ma nije bitno sam da se tata spominje javite :) Ovaj moj stalno kuka kako su očevi zapostavljeni i jesu...svugdje je nešto volim mamu,babu, dedu a tate ni od korova 
    Ja zasad svu robicu većinom imam 62, tj na etiketama piše kao od 0-3 mj...morat ću početi gledati 56 inače će mi djete prva tri mjeseca golo biti 

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 12:38

Sarita15

Mikiochicco su stvarno veliki i bas bude ko pelena..ja sam bila uzela i vir i lola i nemam primjedbe ali to za bolnicu samo jer tamo ih moras imat bez obzira jel carski ili vaginalni..doma sam onda koristila i obicne uloske i obicne gace. Sad jel cupkaju koncice ne mogu znat ali drze ne propustaju nis
    Zoea ti trudove ne osjetis? Kod tebe to bas ide cura odlucila van. Ali sve i da ide nije to losa kilaza. Na kraju vjerujem da ce biti sve ok. 🤞🤞🤞

Uopste nije losa kilaza  i naravno  da bi sve bilo ok. To me bas raduje i ne plasim se puno za tog malog borca jer je svakako sigurna  beba, dosla sad ili kansije malo (naravno bolje jos 2 tjedna u maminom  stomaku i bez inkubatora) ali ako baš mora bila bi živa i zdrava. 🌸 
    p.s pa kad sam došla ovamo prije 15 dana  porodjena beba prilikom komplikacija  sa 600g, nisam vjerovala ali evo svaki dan sve bolje, živa zdrava nema komplikacija osim zanemarivih, manjak kilaze  itd  ali nakon par mjeseci  u inkubatoru  bit će spremna kuci. Tako da baš ima nade za sve, a pogotovo 30tjedna plus

• thinkpink1
    09. Listopad 2019. 12:38

Zoe 🙏🙏 da bude sve ok i da cim duze izdrzite u komadu. Bolje da su se uskomesali, bit ces im pod povećalom i vise ce obracat paznju na vas. Drzi nam se!!! Šaljem zagrljaje❤❤❤

MaRe
    09. Listopad 2019. 12:40

Thinkpink najbolje obavit kupovinu preko videopoziva jer ako je tvoj imalo ko moj vratit će se s robom za dijete od godinu dana  Svaki put kad gledamo robicu po trgovini on se uvijek uhvati nečeg za jednogodišnjake 

DeeSB
    09. Listopad 2019. 12:52

Zoe sretno...nadam se da cete jos malo izdrzati u komadu, vjerujem da ce biti sve ok! 🤗
    Imam pitanje za cure iz Osijeka...kakav je popust u Portanovi prve srijede u mj? Jel to bude u svim trgovinama ili? Konkretno me zanima za Magic baby... 

L 💛

• thinkpink1
    09. Listopad 2019. 12:57

MaRe

Thinkpink najbolje obavit kupovinu preko videopoziva jer ako je tvoj imalo ko moj vratit će se s robom za dijete od godinu danaSvaki put kad gledamo robicu po trgovini on se uvijek uhvati nečeg za jednogodišnjake

😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.