Mare evo onda za tvog muža haha
Ma nadam se i ja da neće bit veliko ali što kažete lahko je rukavcice zavrnuti bolje veće već manje al et planirala sam ga iznijeti u meda odjelce nadam se da neće nestat u njemu hahah
Mareevo onda za tvog muža haha
Ma nadam se i ja da neće bit veliko ali što kažete lahko je rukavcice zavrnuti bolje veće već manje al et planirala sam ga iznijeti u meda odjelce nadam se da neće nestat u njemu hahah
daaa, definitivno tak nešto trebam :) valjda ću već naći dok ne rodim haha Ak ništa dat ću otisnuti na neki bodi. Jbg moramo malo i njima udovoljavati :) Jučer sam svome prepustila izbor ogradice za krevetić jer mu se baš svidjela jedna u trgovini s onako pufastim jastucima a ne ravnima pa je sveki kupila..reko meni svejedno..šta god se tebi sviđa uzmi (ja sam sebi drugu već napikirala na ma-desire
)
Zoe drzi se! Neka su se svi uskomesali bar ce te pazit. Drzim fige da jos malo izdrzite u komadu 🤞
DeeSB da ne misliš kako ne želim odgovoriti, ja ti nisam od pomoći. ne idem skoro nikako u portu niti pratim tu prvu srijedu u mjesecu
[iimg]
Zoe drzim fige da sve bude u redu i da izdrzite sto duze.
Mare imas u h&m i love daddy tutice, pidzame i carapice. A u c&a bodije. U c&a je i vreca za spavanje na kojoj pise i mum i dad.
Premedena robica 😍😍😍 vidim svi smo nabrijani na iste boje vecinom ☺ Krajnje je vrijeme da krenem i ja pomalo kupovati. 😉
Lobi super za pregled,kojji si tt?
Zoe drzi se! Na pragu si poroda,al nastoj da jos malo izgurate 😊
Jos sam nesto htjela napisati i zaboravila 🙈 eto
Zoe držim fige da izdržite još neko vrijeme 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
makar, tako je i meni pred dva tjedna bilo..
Evo me kući, na terapiji, čekam ponovljeni pregled sljedeći tjedan..
Ne mora stvarno ništa značiti to što se ocitalo.. meni na CTG bili trudovi na dva minuta... I evo nas, uživamo.. tu i tamo se jave opet, ali dobro sam!
Sve zagrljaja i pozitivne misli šaljem! 💞
Goga vidjela sam negdje da si pitala kako je muž..
Pa Hbala Bogu, dobro je...čak se malo smanjilo, ali čim on napor neki napravi, odnosno, čim tijelo osjeti napor, to odmah jako opet otekne.
Dobro je, na nogama je, ne boli ga i guramo!
Hvala što brineš.💞🙈
Imamo neke radove danas u stanu, pa Vas čitam cijeli dan, al sam slabo aktivna.
Želim svima svu sreću! 🙈🎀💞
Joj Zoe, drzim fige jos desetak dana da izdrzite iako i sad je lijepa tezina,bit ce to sve dobro!!😘
Evo mene iz Arene i obecala sam si vise ne idem u shopping nego sve online narucujem,sto sebi sto djeci. Nit brojeva nit izbora kao online,na dostavu sam skrta trosit a potrosim vise na benzin kavu i ostalo do tamo🙄
Morala sam se ispucat😂
Tako da cure koje miruju,online je moja preporuka.
Evo bas nasla si medo odjelce 😂😂
Ne mogu se odvojit nikako da listam dalje.
Izgleda da je pala ljubav na prvi pogled 😍
https://www.c-and-a.com/productimages/c_scale,h_1968,q_95,e_sharpen:70/v1568369321/2058129-1-08.jpg
Pozdrav cure, ja ipak idem sutra na pregles kak sam i bila narucena.
Sad da vam pisem kolko sam popamtila.
Mikio ja sam nakon proslog poroda imala te chicco i bili su mi odlicni, to je to ogromno pakiranje. Sad sam gledala u dm-u u avenue mallu al nisu imali, morat cu se zaletiti do super nove.
Iva ako bas jako naotices javi se na hitnu, nije za igrati se.
Zoe drzim fige da jos malo izdrzite 😊
Kaj se tice robice, ja nisam previse toga kupovala jer znam da bum jos dobila od svojih. Jedini sam primjetila da je netko od vas kupio bodice s kratkim rukavima, ja nemam ni jedan takav, samo s dugima. Mislite da treba s kratkima? A medu sam prosli put kupila 62, smedeg plisanog, pa mi je izgledao veliko, a sad smo kupili jos i 56 🤦🏼♀️ mislim si da sve do 3.mjeseca zna biti hladno pa cu iskoristiti obje velicine.
Inace meni je ovih dana bas nekak tesko hodati, osjecam neki pritisak u trbuhu. Jos kad je zoe opisala trudove bojim se da ne bi to prepoznala. Na prvom porodu trudove koje sam osjetila ne bi mogla fulati da nisu trudnovi 🤦🏼♀️ sto sam vise tjedana to me veca panika hvata. Jedva cekam sutra taj pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji