ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miapia
    09. Listopad 2019. 16:41

Mala ja planiram uzeti Twistshake. Procitala sam suoer recenzije, vidjela ih u zivo i bas su mi super. Planiram uzeti jednu za pocetak i dudu, ali to samo ako dojenje ne bude po planu..

C1M4
    09. Listopad 2019. 16:50

Mala neki kazu jedna, neki ni jedna, neki vise, to ovisi o tebi planiras li dojiti ili ne😊 recimo ja sam uzela set tommee tippee, dvije manje flasice i dvije vece te su u tom setu i dvije dude sto smatram da bude dosta😊 ja planiram dojiti, ali ne stalno, odnosno planiram se i izdajati pa davati na flasicu, ali i da planiram samo dojiti, svakako bi kupila barem jednu cisto eto sigurnosti radi za ne daj boze da nemam mlijeka😊 ja sam bila bas bas za avent jer mi se svidao oblik duda i svega, ali kad sam uzivo probala rukom taj silikon i silikon tommee tippee, tommee tippee mi je nekako bolji silikon kako bi rekla, to sve ovisi o tebi koje ti smatras da bi bebacu najbolje odgovarale😁 imas i nuk i dr. browns i mam, imas na biranje u svakom slucaju haha😁

• thinkpink1
    09. Listopad 2019. 17:33

Grizli uzasno mi je žao zbog seke i primarne dijagnoze. Dobro je da je na vrijeme odreagirala i otisla na pregled. Samo neka sve prođe ok jer s obzirom sta je prošla, slijepo crijevo je piece of cake za nju. Ne znam kolko ti je necak star, da se ne uplasi bas zbog tog sto zna da je bila bolesna, ti mu govoris a ne njegov tata, pa da se dodatno ne prestrasi...
    Mislim da sve planiramo dojiti, ali ni to ne ide uvijek po planu, kao ni porod...
    Ja cu uzeti jednu Aventovu bocicu, običnu ili anti colic, obje su mi se pokazale dobre. Jos cu vidjet za varalice, dal cu Nuk ili Avent, sve ovisno o anatomiji usne šupljine i obavezno silikonsku, al za pocetak isto samo jednu jer mozda je nece ni htjet, lako nadokupimo. Kaj se tice silikonskih sesirica, najbolje mi se pokazali Tommee Tippee. Izdajalicu cu dobit novu i nekoristenu, ako ce mi zatrebat...

Omerta
    09. Listopad 2019. 17:39

Lorija ono medo odjelce je preslatko!!! 
    Zoe, drzim fige da izdrzite jos malo, sretno!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    09. Listopad 2019. 17:52

Lorija medo odjelce je jako slatko!
    Sto se tice dojenja,mislim kao i think pink, sve mi "mislimo"i "hoćemo" pa poslije svakako ispadne. I ja sam htjela isključivo dojiti ali eto morala sam jednu bocu ad-a od pocetka davati. Osim toga u noci bi mi teklo mlijeko jer bi ona spavala ko top pa bi se ja izdajala dok spava pa joj davala tu bocu poslije. Imala sam u pocetku tommee tippee anti colic (brate koji smor je to bilo prat🙄) poslije dvije male i dvije velike bočice i po bar dvije tommee tippee dude. 
    Grizli nadam se da bude sve ok sa sekom!

09. Listopad 2019. 18:05

Grizli ovisi koliko je mali star,no svskako mu treba reci da je mama nolesna no ne jako.
    Ja sam vracsjuci se s posla upsla u guzvu i vozila se 2h. Kad sam dosla doma cinilo mi se da sam se ukocila u autu, jedva sam se van izvukla 🤣 Prepone me rasturaju vec par tjedana kod promjene polozaja. 
    Sto se poroda tice, nekako s obzirom na frendice ne bi rekla da fizicka spremnost puno utjece. Imam frendicu koja je ostala trudna sa ohoho viskom, i jos u trudnoci dobila 18 kg pa se porodila za 1h. Druga pak je maratonka i trenirala do kraja no mucila se 36h. Tako da ne znam, mislim da tu utjece i genetika, razina hormona i sama građa.

09. Listopad 2019. 18:09

E da, i cekajuci u koloni u autu sam cula reklamu da city centar one slavi rođendan i da će imat popuste ovaj vikend u manje-vise svim trgovinama...

mrgud_zg
    09. Listopad 2019. 18:12

Grizli drzi se 💪
    Ja sam osim duda htjela pitat i za izdajalicu. Bas kao sto kazete, imam “namjeru” dojit al ko zna kak ce to ic. Pa bih voljela bit spremna. Vi koje imate iskustva, rucne ili elektricne? Koje marke? O cemu ovisi 🙈 

Lavica27
    09. Listopad 2019. 18:17

Eleeeeeekticna tisucu puta!!! Al nemoj davat tolku svotu dok ne vidis da ti treba. Ja sam dobila od frendice tommee tippee rucnu i prvi out izdajala u 3 ujutro ko budala,to islo taaaako sporo da bi skuzili da mi vakum nije dobro sjeo i curilo mi od ispod cijelo vrijeme,muz nije nista pitao samo je narucio iz online ljekarne elektricnu tommee tippee (500-600kn je bila) i bila je na vratima za dva dana. Divim se zenama koje na tu rucnu izdajaju,mislim kuzim kad ti mlijeko ide ko ludo al kod mene je to trajalo onako,dosta. Dosta su hvaljene elektr.izdajalice brendq kojeg se sad ne mogu sjetit da me ubijes, cca 1000kn dodje ima na njuškalu jeftinije. Ja osobno ne bi pare na nikakve sterilizatore i baby.kuhala hrane na paru trosila nego na to. Al to sam ja.

Lavica27
    09. Listopad 2019. 18:18

Sad se sjetila marke-Medela!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.