ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    09. Listopad 2019. 14:27

Cure robica je ekstra😍😍😍
    Ajme i ja imam medu smeđeg plišanog 62-68 a sad sam naručila i bež 50-56.. A imam i 2 skafandera većeg i manjeg i 3 vreće za spavanje po veličinama i jednu vreću-skafander..🤦‍♀️ Nadam se da će biti bure u Splitu. Dosta toga sam dobila, pa me nije briga što je previše.. Što ne iskoristim proslijedit ću dalje. Naručila sam danas i posteljinu, ogradicu i 2 dekice.. Joj ludilo! Jučer sam zamalo još toga hrpu kupila u Pepcu kad sam vidila cijene, ali sam se suzdržala. Ovim mojim gostima što budu dolazili na babine moram definitivno reć da mi kupuju robicu od 6mj na dalje..
    Red sretno sutra i ne brini..☘️🤞 I mene često steže u donjem dijelu trbuha, osjećam neku težinu svaki dan, a cerviks mi na zadnjem pregledu prije tjedan dana nije ni pomaknut.
    Zoe još jednom sretno🤞☘️ i obavezno javi novosti! 
    Lorija baš ti je presladak panda-medo😍
    Ipak idem na profil 14.10., a ne 15.10. ali može pisat i 15.jer itako izlazim nakon 24h i neću dobiti ranije otpusno pismo pa je svejedno koji datum napišeš od ta dva.. Thanx! 

mala.le.90.
    09. Listopad 2019. 15:11

Ja si mislim medu uzeti samo 62...jer onaj 56 ce svakako oblaciti na 2-3 rukava robice, a racunam da cu mu 62 moci nositi cijelu zimu...
    Ja sam pripremila i dugih i kratkih bodija jer ne znam kako ce mu biti u kuci jer se cijela grije...pa cisto za one toplije zimske dane, nek se nadje i bodi kratkih rukava ispod odjelca...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    09. Listopad 2019. 15:31

E da...sutra imate u Bipi 30 posto na sav djecji asortiman...cuce, boce, pelene, sve sto nam treba..
    Koliko boca beba treba imati i koju planirate uzeti?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    09. Listopad 2019. 15:48

Lorija ovo medo odjelce je preeeelijepo! I ja zelim to! Ma ja si sve zelim to. Poludim kad ne znam sto bi radje.
    Ja sam trenutno malo sokirana, morala doc kod necaka, sestra zavrsila hitno u bolnici sumnjaju za slijepo crijevo i mozda ce ju morat operirat jos danas. I sad ja bi malcu morala nekako obajsniti a da ga ne uplasimo. Inace sestra mi je imala tumor i operirana je vec 3 put, prosla zracenja i trenutno je bolest u mirovanju od zadnjeg zracenja ove zime al mali jos je pod panikom od toga i moram smislit kako mu objasniti a da se ne uplasi, jer ova op ako ode na nju je puno manja od onih sto je prosla, samo kako to njemu predociti. 😕

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 15:58

Grizli

Lorija ovo medo odjelce je preeeelijepo! I ja zelim to! Ma ja si sve zelim to. Poludim kad ne znam sto bi radje.
    Ja sam trenutno malo sokirana, morala doc kod necaka, sestra zavrsila hitno u bolnici sumnjaju za slijepo crijevo i mozda ce ju morat operirat jos danas. I sad ja bi malcu morala nekako obajsniti a da ga ne uplasimo. Inace sestra mi je imala tumor i operirana je vec 3 put, prosla zracenja i trenutno je bolest u mirovanju od zadnjeg zracenja ove zime al mali jos je pod panikom od toga i moram smislit kako mu objasniti a da se ne uplasi, jer ova op ako ode na nju je puno manja od onih sto je prosla, samo kako to njemu predociti. 😕

Prvo jako mi je zao zbog tvoje sestre i toga što ju je zadesilo, a s druge strane mi je drago jer sve stagnira i što je veliki borac ocito! Želim joj sve najbolje opcenito sa dijagnozom kao i na ovoj operaciji koja sljedi od ❤. Djetetu je nekad najbolje objasniti nesto istinom onakvom kakva ustvari jeste, predociti  mu da će mama kroz 7 dana kuci , da će je moci vidjati itd. (Prespostavljam suprotno  od dosadasnjih  iskustava) koja je dob  djeteta? 

Red Fox
    09. Listopad 2019. 16:10

Nasty opet si me malo smirila, mene nekak vise boli s lijeve strane, pa si nekak mislim da je nekaj ozbiljno boljelo bi valjda simetricno.
    Mala ja ne budem kupovala bocice niti dude, cilj mi je iskljucivo dojiti. Ako ce trebati budem poslala muza da kupi sve kaj treba. Te bocice nisam bas ni istrazivala previse, cula sam za one avent da su ok. Ima tu iskusnih mama da nas upute 😊
    Grizli zao mi je zbog sestre, al dobro je da je na vrijeme otisla u bolnicu. Probaj zabaviti necaka da sto manje misli na to, neke drustvene igre ili kaj voli.

annika
    09. Listopad 2019. 16:14

Grizli ajme jadna seka.  Samo smireno reci necaku kako je.
    Mala.le.90 ja ću ti iskreno reci da mislim da ne treba niti jednu. Eventualno jednu ako se budes morala malo izdvojiti u nju zbog navale mlijeka. Ako planiras dojiti, a dojenje ne uspije, lako muz skokne do trgovine po bocicu.

[iimg]

lorija
    09. Listopad 2019. 16:23

Hvala Nasty onda nek ostane 15.skupa sa mnom 😉
    Grizli zao mi je zbog seke,mozda na kraju ipak ne bude morala na operaciju...al neka je za svaki slucaj otisla provjeriti. Drzim fige da ne dodje do toga 🙏
    Djecaku reci da mamu boli trbuh i da je otisla provjeriti samo,ma vjerujem da ces ti to znati odraditi samo smireno i odmah mu skreni misli s nekom igrom. To uvijek pali. 
    A za medu,prosvrljaj online u C&A 😁

lorija
    09. Listopad 2019. 16:33

Mala sto se tice duda planiram koristit ovu 

https://images.app.goo.gl/eZR2E1qNVxByvg8L8

A boce nemam u planu kupovati,jer nisam ni sa prvorodjenim,jer sam iskljucivo dojila. Odnosno on poslije nije htio primiti nista,a kupila sam bila Avent Natural,imitacija bradavice al dzaba. ☺
    Takodjer su ti dobre i Tommee Tippee, njih planiram ovaj put ako dojenje ne bude islo.

• Sarita15
    09. Listopad 2019. 16:38

Grizli nadam se da ce seka biti dobro. Moja je nadavno prosla operaciju i ja mom kazem da ju boli trbusic da ju mora paziti a jako ju voli ona mu prije svih. Ako je veci lijepo mu istinito reci kako je jednostavnim rijecnikom najlakse ce shvatiti. Ako je mali reci da mamu buba trbusic i da ce doktor provjeriti zasto i mama ce onda javiti kad ju moze ici posjetiti ili kad ce doci kuci  i dalje ga zabavi da mu brzo vrijeme prode. Razumiju oni puno vise no sto mi mislimo ali im treba reci istinu na nacin njima primjeren. 
    Bocu jednu od 120ml je sasvim dosta imat lako se dokupi ako treba. Avent nuk mam sve su dobre za 0+ dob. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.