ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Listopad 2019. 11:48

Krivi kod prekopirala. Valjda ovaj bolji
    https://ibb.co/wMTgVYG
    https://ibb.co/vQ3zwny
    https://ibb.co/swPcvV5
    https://ibb.co/jvZ0hCk
    https://ibb.co/BjYhQXL

Grizli
    09. Listopad 2019. 11:51

Samojed nemoj se zalostiti. Ja isto planiram 62 al meni ovaj neki sto sam gledala jucer u z generation je 62 bio bas nekako ogroman. A 54 nisu imali da uporedim. Od h&m nisam iskreno gledala velicine na taj nacin nego samo model i svidio mi se. 

mrgud_zg
    09. Listopad 2019. 12:03

Grizli. Kad napravis novi account na hmu (s novim mailom) dobijes kod za 25% popusta na 1 artikl. Pa se to isplati tako za nesto konkretnije kad se narucuje. Meni paketi s hma dodu dpd-om za 4-5 dana. 😉
    A sad kad gledam kolko vi imate moja hrpica se cini minijaturna. Sad sam pokazala neke slike mm i napokon se slozio da nemamo puno i da nam treba jos 😂. On je vise nabrijan na kupnju ormara i komode jer ce to slagat 😁

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 12:05

Preljepa vam je robica svima cure i super ste se opremile. Nisam ljubomorna niti malo ali jedva cekam  takodjer da se bacim u nabavku i slaganje stvarčica još malo 🥰🥰. 

annika
    09. Listopad 2019. 12:07

Iva ja bih ti isto savjetovala da odeš da te pogledaju, prerano je da tako otičeš. nadam se da je nešto bezazleno
    jaivanpa i dalje se ne javlja?

[iimg]

• Sarita15
    09. Listopad 2019. 12:09

Ne brini Samojed beba velicinu 50 ili 56 preraste jako brzo ako gledas da je ispod mede obucena i da joj nebi trebalo biti na knap plus ovo ludo vrijeme je takvo da je veca vjerojatnost da ce bit drugi mj topao a treci hladan no obrnuto 62 ti taman a rukave podvrnut je najlakse
    Ja imam vrecu od prvog i dvodjelno odjelce i meni se cini veliko al boze moj bolje nego premalo 
    Aha svedske pa za prvog sam ih imala oko 15tak mislim imam ih jos ali sad sam 4 izvukla jer kao da se siroko povijanje vise ne prakticira pa lako izvucem jos ako bas bude trebalo. Ali 10tak ih je sasvim dosta

Lavica27
    09. Listopad 2019. 12:13

Opa curke pa ozbiljno ste se pripremile! Bravo,svaka cast!
    DeeSB samo napomena ovo ti nisu pidjamice nego odjelca(tutice :) )
    I napomena da se ne zajeb ko ja s prvom, ne slazite robicu prema broju na etiketi nego si okom premjerite velicine jer te njihove velicine mozes macku o rep objesiti. Tako sam ja neke slozila u 68 ili 74 i dodje vrijeme da joj obucem a kad ono realan 62 odnosno 68 a etiketa broj veca🙄🙄🙄 I to pogotovo zara, pepco i c&a (ne sve ali vecina). Evo sad maloj kupila jaknu u terranovi, pise velicina 3-4 godine a ono 2-3 samo takav.

Grizli
    09. Listopad 2019. 12:17

Mrgud hehehe tako sam i mm pokazala slike i rekla da smo mi sramota od buducih roditelja prije 3 tjedna. Odmah je reko mozemo krenut u kupnju. Kao i kad sam pokazala one slozene ladice s robicom zakljucio da moram odmah po komodu. 😂
    Goga ajde ti ako ne budes mogla fizicki po trgovinama javi, ja se evo dobrovoljno javljam da cu ti pomoc sa shoppingom. Videopoziv + setnja kroz trgovine, kupnja sve sto treba, ako treba i perem/peglam. 😁 Jer meni je to tako super a sebi cu pretrjerat ako nastavim ovakvim tempom. 

• Zoe27
    09. Listopad 2019. 12:17

Pozz cure evo da vam se javim. Vaginalni pregled isti kao i kod mog ginekologa. Cerviks skracen, smeksan, ulozov, za prst prohodan.. Napravili sve briseve, krv, urin sto i inace kada se prijavi u bolnicu. Doktorica rekla da ce sutra biti nalazi pa cemo vidjeti sto dalje a danas cemo jos uzv i ctg. Uzv isto super, sve mjere su tu negdje u tjedan dana +/-, curica ima 2040 grama 😍 spajaju me na ctg i tu sok. Svi se ustrcali, ocitava jake trudove. Odmah sam spojena na tokolizu, primila sam prvu injekciju za bebina pluca, dobila neke tablete koje pijem jednom dnevno pa cemo vidjeti. Kazu da je to sve sto mogu napraviti, a dalje kad krene, krene

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 12:26

Zoe27

Pozz cure evo da vam se javim. Vaginalni pregled isti kao i kod mog ginekologa. Cerviks skracen, smeksan, ulozov, za prst prohodan.. Napravili sve briseve, krv, urin sto i inace kada se prijavi u bolnicu. Doktorica rekla da ce sutra biti nalazi pa cemo vidjeti sto dalje a danas cemo jos uzv i ctg. Uzv isto super, sve mjere su tu negdje u tjedan dana +/-, curica ima 2040 grama 😍 spajaju me na ctg i tu sok. Svi se ustrcali, ocitava jake trudove. Odmah sam spojena na tokolizu, primila sam prvu injekciju za bebina pluca, dobila neke tablete koje pijem jednom dnevno pa cemo vidjeti. Kazu da je to sve sto mogu napraviti, a dalje kad krene, krene

Zoe drzim fige da gurate  jos malo tako pod terapijom bar koji tjedan, dobro je što su reagirali  pravovremeno i nadam se najboljem! Ne plasi se ako i krene (drzim fige da nece) ali naravno beba bi bila ok takodjer! Drzi se, uz tebe  smo i tvoju bebicu❤❤
    Grizli dogovoreno 😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.