Jutro cure, hvala Grizli, Mikio i ostale cure još jednom na podrsci 🥰🤗
Mene probudila gospodjica lupajuci u mjehur i sad sam toliko gladna da bih platila dorucak koliko god neko zine (konkretno jaja na oko, špek, sir😱 😂🙈) tek je u 7:30, a ja sam pojela šta sam imala osim cokoladica 🤷♀️
Sretno ako neko ima preglede danas. Lorija jucer sam dobila termin za kontrolni pregled nakon hospitalizacije kod nove ginicke 22.10 pa kad ti bude zgodno upiši me.

PREGLEDI
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
9.10.- njurko
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
11.10.- iva4
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
04.11.- C1M4
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
Jutrooo 😊
Grizli odlicno ste vi to sve obavili 😊 super shoping zaista! Ja jos ni spiska nemam 🙈
Goga evo ga,zabiljezeno! ☺ Kako se osjecas?
Iva ima jedan 10.10. I ovaj sad novi pregled 11.10. Jel to nesto razlicito ili smo polupale datume? 😁
I naravno sretno curke danas na pregledima! I
Red Fox takodjer. Cini mi se da je spominjala srijedu ☺
Jutro curke! Sretno danas na pregledima!
Imam dobro iskustvo s poroda- živo i zdravo dijete, to mi je u konačnici bilo jedino bitno. Nemogu se požaliti na primalje, sestre ni liječnike. Slažem se sa curama, čim su gore tim budi ljubazniji; ja sam još turnula čokoladicu onoj boljoj sestri u smjeni, odmah se promjeni stav..
Planiram doći i roditi, slušati savjet liječnika; moj primarni ginekolog kaže da on nikako nije mogao prihvatiti žene sa planom poroda...da to nije samo tako, cilj im je da sve prođe uredno pa sad ako odbija pola stvari, inzistira na nečem posebnom, njima padne mrak na oči. Vjerujem da je to i radi samog posla u dežurstvu. Drugo su privatne klinike...
Sve što sam pitala bilo mi je objašnjeno. Istina je da je ponekad potreban stroži nastup no ne volim ulaziti u konflikte.
Cure, gdje se kupile separatore za ladice. Mislim da sam ih vidjela valjda u svakom dućanu a sada ih nigdje nemogu naći
Separatora za ladice ima i Ikea-a ali ja sam ih svojedobno kupila u Ofertissimi. Mislim da se mogu naci i u Kik-u i sl. trgovinama.
Hvala za pozitivne/neutralne komentare s poroda, obicno nailazim samo na lose. S ovim da se plan poroda ne moze postovat se slazem jer je ipak to medicinska stvar... nitko od nas ne radi planove za neke operacije i sl., to ostavljamo med osoblju. Jest porod prirodna stvar,no kad su porode vodile babice po kucama bilo je i vise smrti rodilja i beba sto je danas jako rijetko. A i kad su doma rodile zene su se znale muciti po nekoliko dana u trudovima, a danas se ipak to moze ubrzati. Ako je porod uredan sve se to moze bez med osoblja no uvijek postoji mogucnost da ne ide bas sve po planu. Ja to tako gledam....
Iva nije da vec papate.... ja se budim u pola 6 pa vec u 6 nekad jedem jer se gladna budim 🤣 sad bi vec mogla drugi obrok imati 🤣
Lorija zaboravila sam ti dat svoj datum...31.10. 😬
A sad svima dobro jutro j sretno na pregledima 🥰
Ja za cudo sad tek ustala...vec me pas poprijeko gleda jer mu dorucak kasni 😂
Danas sam oslobodjena vozikanja, a i kuhanja (puna ledenica!) a popodne mi dolazi najdraza kolegica s posla i bas joj se veselim ❤️
Nadam se sa ce me danasnji dan oraspolozit do kraja nakon ukomiranog produzenog vikenda.
Grizli bravo za shopping, bome si nakupovala svega 🎉
E da, htjedoh komentirat rodilista i osoblje....najbolje ne ocekivat nista i nikoga, pa nek vas iznenade kak su divni ak vam tko takav uleti 😊
Bio netko s vama ili ne, ionako sve same odradjujete...i trudove i porod, poslije dojenje...meni je nekak svejedno sad vec, samo da beban bude dobro na kraju svega.

Lorija sve me strah napisat dobro sam 🙈 da se ne ureknem. Pomno sam pratila reakciju tijela opcenito, stomak sve i vec sam se spremila psihicki i ostati na neki znak ako bude potrebe, ali evo za sad hvala Bogu sve ok. Danas malo šetnje pa cemo vidjeti stanje. Cure sretno na pregledima, nalazima sta god radite danas. Ena Jel ti bolje muz ?

Jutro cure! Sretno svima danas na pregledima💓.
e glede plana poroda...ja sam se u prvom porodu totalno izgubila u bolovima da su svi moji planovi pali u vodu..vamcak toliko da sam vikala vodite me na carski sa 7 cm jer sam vec totalno izgubila snagu...to je moje iskustvo...drugi put sam se bas pripremila i na temelju iskustva i poznavanja trudova i disanja pola posla doma odradila..dosla tamo sa 5 /6 cm sa svojim lijepim trudovima i sestra mi u rađaoni nonsalantno dolazi sa bocom dripa a ja pribrana govorim ajte mi ecite sto ce mi drip kad me trudovi lijepo otvraju i porod napreduje..koju indikaciju imate za to osim da sebi ubrzate posao a nije guzva..sama samcata bila u radjaoni...a ona ostala nije znala sto bi rekla i vratila ga nazad 😂😂tek sam je u izgonu pitala da mi malo da dripa da prije taj finis prodje al to je bilo 15ak min...btw..muz je bio sa mnom cijelo vrijeme a on je isto dosta educiran...e i jos nesto...dala ona meni dolantin tijekom.poroda od kojeg sam povracala..i poslije je doktor oprao da cemu taj dolantin zasto mi je to davala😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji