ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    09. Listopad 2019. 07:58

Lorija zaboravila sam ti dat svoj datum...31.10. 😬
    A sad svima dobro jutro j sretno na pregledima 🥰
    Ja za cudo sad tek ustala...vec me pas poprijeko gleda jer mu dorucak kasni 😂
    Danas sam oslobodjena vozikanja, a i kuhanja (puna ledenica!) a popodne mi dolazi najdraza kolegica s posla i bas joj se veselim ❤️
    Nadam se sa ce me danasnji dan oraspolozit do kraja nakon ukomiranog produzenog vikenda.
    Grizli bravo za shopping, bome si nakupovala svega 🎉
    E da, htjedoh komentirat rodilista i osoblje....najbolje ne ocekivat nista i nikoga, pa nek vas iznenade kak su divni ak vam tko takav uleti 😊
    Bio netko s vama ili ne, ionako sve same odradjujete...i trudove i porod, poslije dojenje...meni je nekak svejedno sad vec, samo da beban bude dobro na kraju svega.

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 08:01

Lorija sve me strah napisat dobro sam 🙈 da se ne ureknem. Pomno sam pratila reakciju tijela opcenito, stomak sve i vec sam se spremila psihicki  i ostati na neki znak ako bude potrebe, ali evo za sad  hvala Bogu sve ok. Danas malo šetnje pa cemo vidjeti  stanje. Cure sretno na pregledima, nalazima sta god radite danas.  Ena Jel ti bolje muz ? 

Lunica
    09. Listopad 2019. 08:03

Jutro cure! Sretno svima danas na pregledima💓.
    e glede plana poroda...ja sam se u prvom porodu totalno izgubila u bolovima da su svi moji planovi pali u vodu..vamcak toliko da sam vikala vodite me na carski sa 7 cm jer sam vec totalno izgubila snagu...to je moje iskustvo...drugi put sam se bas pripremila i na temelju iskustva i poznavanja trudova i disanja pola posla doma odradila..dosla tamo sa 5 /6 cm  sa svojim lijepim trudovima i sestra mi u rađaoni nonsalantno dolazi sa bocom dripa a ja pribrana govorim ajte mi ecite sto ce mi drip kad me trudovi lijepo otvraju i porod napreduje..koju indikaciju imate za to osim da sebi ubrzate posao a nije guzva..sama samcata bila u radjaoni...a ona ostala nije znala sto bi rekla i vratila ga nazad 😂😂tek sam je u izgonu pitala da mi malo da dripa da prije taj finis prodje al to je bilo 15ak min...btw..muz je bio sa mnom cijelo vrijeme a on je isto dosta educiran...e i jos nesto...dala ona meni dolantin tijekom.poroda od kojeg sam povracala..i poslije je doktor oprao da cemu taj dolantin zasto mi je to davala😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Nasty
    09. Listopad 2019. 08:07

Jutro cure, sretno s pregledima! 
    Ja idem na pregled štitnjače. Iva spomeni dr. sutra to oticanje ruku obavezno.. Doduše ako je iole precizan sam će primjetit.. ti si već u visokim tjednima.
    Slažem se sa mišljenjem oko plana poroda, to mi je isto kao da mi roditelj dođe i donese dnevni plan i program učenja i poučavanja za njegovo dijete. Pa izbacila bi ga iz razreda. 

Angie1205
    09. Listopad 2019. 08:07

Dolantin...i ja sam ga ispovracala na prvom porodu 🙄
    Onda mi uvalili drip, nije kapnulo valjda par kapi i ja rodila...nezz zakaj su mi ga kopcali uopce.
    Bas sto kazes Lunica, hoce nas sve porodit u 5 min valjda, msm ja sam rodila obe u roku 2-3 sata, ak im to nije brzo onda neznam 😕

Lunica
    09. Listopad 2019. 08:15

Plan poroda po meni ni ne postoji..jedini je plan da sve prodje dobro...ali ako zena ima trudove koji su ucinkoviti i koji je otvaraju ja zaista ne vidim potrebe za dripom osim mozda u izgonu to zna malo teze ici jer trudovi sa dripom i bez dripa su meni nebo i zemlja...sa svojim prirodnim trudovima imas neki normalni razmak između za prodisati ih a i trudovi idu do jacine koje moraju prirodno a kad ti da drip oni sibaju jedni za drugim..(pravi svinjski oksitocin😂😂) ..eto ne znam to je moje iskustvo..pribrana..hrabra...i disati pravilno..to je kljuc..a kome je prvi porod svakako otici na tecaj😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    09. Listopad 2019. 08:20

Cek pa sta nije dolatin gel?? I ide prije dripa🤔 
    Meni je osoblje stvarno bilo ok. A s babicom sam ostvarila posebnu vezu. Porodila me babica koja se preziva isto kao i ja i rodjene smo na isti datum (samo bi mi mogla biti mama), cestitamo si od onda svake godine rodjendan. Prve je ona mene nazvala a druge ja u radjaonu da joj cestitam. Dan nakon poroda i cijele peripetije zena tulila nasred hodnika skupa samnom🙈❤ Eto nekad ti posebni ljudi u zivot stvarno iznenadno udju. Iva da li si jela jucer nesto slano?  Jer malo je rano da ti tako oticu ruke ili bar mislim da je rano...
    Grizli odlican ulov,nisam prokomentirala!! 

Lunica
    09. Listopad 2019. 08:22

Angie a to ti je ko na traci...pogotovo ako si u prometnijem rodilistu..kod nas u Zadru ima u prosjeku 3/4 poroda dnevvno al kazem to je samo prosjek...a i mene uvijek hvata jutro tak da budem bas prva ili druga i to je ok..pocetak smjene bude i mogu malo biti slobodnija u izboru poroda...moji zive u splitu i mama mi kaze ajd dodji ode roditi..novo je rodiliste..ma nema sanse...nije mi uopce bitno sto je tamo hotel s 5 zvjedica kad imaju 30 poroda dnevno(pucam nisam sigg) al opet ne kazem da ti moze biti lose tamo samo ovo mi je idealno tu..ja sam prezadovoljna s nasim rodilistem u svim segmentima..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    09. Listopad 2019. 08:22

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas!
    Goga drago mi je da je bolje 😊 Neka tako i ostane 🤞
    Puno tema ste prosli, dok sam sve procitala...uf
    Meni je prvi porod pa nemam nikakvih ocekivanja niti planova, kakvi planovi. Nista ne mogu komentirati to, osim kada sam imala kiretazu u Merkuru da su bili iznimno ljubazni prema meni i dobri i dr i sestre...
    Dobila sam termin na Merkuru kako mi je rekla moja gina pa molim te zapisi Lorija 15.10. kad ti bude zgodno...
    Pocela osjecati cari 3.tromjesecja... kapacitet zeluca mi se smanjio jer mi ovaj mali zauzima sav prostor u trbuhu 😅 mrvicu je pocela zgaravica, nije onako pravo jos.. 

Lunica
    09. Listopad 2019. 08:23

Lavica27

Cek pa sta nije dolatin gel?? I ide prije dripa🤔
    Meni je osoblje stvarno bilo ok. A s babicom sam ostvarila posebnu vezu. Porodila me babica koja se preziva isto kao i ja i rodjene smo na isti datum (samo bi mi mogla biti mama), cestitamo si od onda svake godine rodjendan. Prve je ona mene nazvala a druge ja u radjaonu da joj cestitam. Dan nakon poroda i cijele peripetije zena tulila nasred hodnika skupa samnom🙈❤ Eto nekad ti posebni ljudi u zivot stvarno iznenadno udju. Ivada li si jela jucer nesto slano? Jer malo je rano da ti tako oticu ruke ili bar mislim da je rano…
    Grizli odlican ulov,nisam prokomentirala!!

dolantin je lijek protiv bolova u injekciji

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.