ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Listopad 2019. 22:45

Helooo... Prvo i osnovno Gogaa odlicna situacija kod tebe znaci. Bas mi je drago. Sad drzim fige da ti nalaz bude dobar i iducih mjesec dana pa mozes u kratki slatki shopping. Poneses sa sobom stolicu ili nek te muz stavi u kolica i vozi po trgovini a ti samo onda sefuj. Nadam se da ces uspjet obaviti taj zeljeni shopping sama jer ce to znaciti da je stanje super kod tebe.
    Mi se upravo vratili iz shoppinga, krepana i happy. Sad vec mogu rec da imamo puno toga. Komoda, jastuk za presvlacenje, posteljina, poplun, jastucic, zastitne navlake za madrac... Ma svega i svacega! Naravno kupila na preporuku one kante i posude 😉 i jos carapica, pidzamice i 2 hlacice. Uglavnom sve sto ste savjetovale i sto sam nasla da mi se svidja. Ostala sam odusevljena u trgovini Prenatale, roba je prekrasna. Skoro medo odjelce kupila za 60€, al mm bio razuman jer je odjelce za neke debele zimske uvijete ne za nase morake. Jaaako debelo i toplo, da mi doslo zao sto ne zivimo na sibiru onda.  I narudzbu od sogorice smo " slucajno zaboravili" cim smo usli u Ikeu! 😂 Malo smo zloceti al naljutila nas je.
    Vezano za dr i sestre ja sam stvarno imala srece i u pulskoj trudnockoj ambulanti na kontrolama i kad sam isla zbog spontanih, i na rijeckoj humanoj one sestre su duse odjela stvarno i doktorice su dobre, vidi se kad nemaju najbolji dan, glavna profa zna vikat malo al kad sam ja krenula vikat na nju smirila doživljaj. Bio je muski jedan dr koji je zvako zvakacu na uzv pa sam ga oprala da izgled ako student medicine a ne vrhunski gin, al sve to skupa je zanemarivo jer od oko 40-tak posjeta humanoj imala sam samo 2 neugodnija iskustva, meni osobno zanemarivo jer nisam od secera. Za rodiliste sam cula bas od nedavnih rodilja da je cisto i uredno iako staro i da su babice super. Mogu samo rec da sam imala srece i da se nadam da ce tako biti i na the day. 

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 23:08

Petra znam. Bas je na nasem tecaju jedan buduci tata malo ismijai jednu mladu specijalizanticu koja je drzala predavanje. Meni se jako zamjerio. Tesko je raditi s ljudima i svakakvi ti dolaze. Uvjeti za rad su im koma. No ponekad su i oni u banani, odnosno neki od njih. Ja sam bas uvijek ljubazna, a imala sam sitiacija di su bezobrazni prema meni iz jako bezveznoh razloga. No posao im je iznimno tezak.

C1M4
    09. Listopad 2019. 04:45

Jutro jutro, ima li jos sovica😁 malac jucer bio toliko aktivan da sam jedva zaspala i na kraju je soavao sve dosad, sad je poceo evo laganini u mjehur udarati haha😁 sto se tice poroda, meni je prvo i stvarno ne znam sto me ceka niti zelim znati, ovako ne ocekujem nista i super mi je sto ja i inace strah od toga nemam vec kako bude bude, bitno mi je samo da beba i ja ostanemo zivi eto😊 mm ide sa mnom, na sto sam se iznenadila jer davno prije kad smo pricali jednom za bebu i to rekao je da ne zeli na porod da sta ce on tamo da on to ne moze gledati, a sad se cak i sam ponudio i to mi je skroz drago jer bez obzira sto bi ja to sama mogla, zelim da zajedno prodemo i to😇😊

Gogaa_V
    09. Listopad 2019. 05:29

Jutro  cure, hvala Grizli, Mikio i ostale  cure  još jednom  na podrsci 🥰🤗
    Mene probudila  gospodjica lupajuci  u mjehur i sad sam toliko gladna da bih platila dorucak koliko god neko zine (konkretno jaja na oko, špek, sir😱  😂🙈) tek je u 7:30, a ja sam pojela šta sam imala osim cokoladica 🤷‍♀️ 
    Sretno ako neko ima preglede danas. Lorija jucer sam dobila termin za kontrolni  pregled nakon hospitalizacije kod nove ginicke 22.10 pa kad ti bude  zgodno upiši me.

lorija
    09. Listopad 2019. 06:29

PREGLEDI

9.10.- Lobi
    9.10.- Anna
    9.10.- njurko
    10.10.- iva4
    10.10.- RedFox
    10.10.- PetraB
    11.10.- Grizli
    11.10.- Lavica27
    11.10.- iva4
    14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    17.10.- sofio9
    18.10.- Lala27
    21.10.- mikio
    21.10.- Reserved123
    22.10.- Simbalija
    22.10.- Goga_V
    23.10.- Nita9999
    23.10.- piba7
    23.10.- annika
    23.10.- Flower
    24.10.- Thinkpink1
    25.10.- Damnarexx
    25.10.- PetraB
    25.10.- DeeSB
    28.10.- Sarita15
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    30.10.- valentina
    30.10.- kl1v
    31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    04.11.- C1M4
    07.11.- Tonkica1
    12.11.- MaRe

lorija
    09. Listopad 2019. 06:34

Jutrooo 😊
    Grizli odlicno ste vi to sve obavili 😊 super shoping zaista! Ja jos ni spiska nemam 🙈 
    Goga evo ga,zabiljezeno! ☺ Kako se osjecas? 
    Iva ima jedan 10.10. I ovaj sad novi pregled 11.10. Jel to nesto razlicito ili smo polupale datume? 😁

lorija
    09. Listopad 2019. 06:36

I naravno  sretno curke danas na pregledima! I 
    Red Fox takodjer. Cini mi se da je spominjala srijedu ☺

• lucille9
    09. Listopad 2019. 06:52

Jutro curke! Sretno danas na pregledima!
    Imam dobro iskustvo s poroda- živo i zdravo dijete, to mi je u konačnici bilo jedino bitno. Nemogu se požaliti na primalje, sestre ni liječnike. Slažem se sa curama, čim su gore tim budi ljubazniji; ja sam još turnula čokoladicu onoj boljoj sestri u smjeni, odmah se promjeni stav..
    Planiram doći i roditi, slušati savjet liječnika; moj primarni ginekolog kaže da on nikako nije mogao prihvatiti žene sa planom poroda...da to nije samo tako, cilj im je da sve prođe uredno pa sad ako odbija pola stvari, inzistira na nečem posebnom, njima padne mrak na oči. Vjerujem da je to i radi samog posla u dežurstvu. Drugo su privatne klinike...
    Sve što sam pitala bilo mi je objašnjeno. Istina je da je ponekad potreban stroži nastup no ne volim ulaziti u konflikte.

Cure, gdje se kupile separatore za ladice. Mislim da sam ih vidjela valjda u svakom dućanu a sada ih nigdje nemogu naći

09. Listopad 2019. 07:34

Separatora za ladice ima i Ikea-a ali ja sam ih svojedobno kupila u Ofertissimi. Mislim da se mogu naci i u Kik-u i sl. trgovinama.
    Hvala za pozitivne/neutralne komentare s poroda, obicno nailazim samo na lose. S ovim da se plan poroda ne moze postovat se slazem jer je ipak to medicinska stvar... nitko od nas ne radi planove za neke operacije i sl., to ostavljamo med osoblju. Jest porod prirodna stvar,no kad su porode vodile babice po kucama bilo je i vise smrti rodilja i beba sto je danas jako rijetko. A i kad su doma rodile zene su se znale muciti po nekoliko dana u trudovima, a danas se ipak to moze ubrzati. Ako je porod uredan sve se to moze bez med osoblja no uvijek postoji mogucnost da ne ide bas sve po planu. Ja to tako gledam....

09. Listopad 2019. 07:54

Iva nije da vec papate.... ja se budim u pola 6 pa vec u 6 nekad jedem jer se gladna budim 🤣 sad bi vec mogla drugi obrok imati 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.