ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    04. Listopad 2019. 14:27

Evo jos nesto pozitivno, dosao nalaz stitnjace, TSH miruje ne pada vise (nizak je jako al ne ide dalje) a T3 je u padu, vec je blizu gornje granice tak da i to cemo rijesit... Cure i ja se nedamo 😎💪🏼

url=https://lilypie.com][/url

Angie1205
    04. Listopad 2019. 14:33

Petra rodom sam iz Siska i sa nijednim odjelom ni doktorom sisacke bolnice nemam dobra iskustva al to bi sad romane mogla pisati...
    Moj savjet ti je da ne poduzimas odmah tako drasticne mjere kao sto je amnio samo na osnovu njenog misljenja, a vjerujem da je to “bubnula pa ostala ziva”...kak oni to vec znaju. Kak ti se zove ta ginicka u Sisku? Ako si u mogucnosti odi prvo privatno na panoramu ili slicno kod Matoca npr ili se samo pojavi u Petrovoj i digni frku da detaljno pogledaju bebe ako nemas uzv tako skoro. 
    Ja sam u Sk bila kod Valenticke i kad mi je mamu poslala doma a ona skoro iskrvarila od puknuca ciste, odmah sam se maknula od nje, vjerujem da sad ima i “novijih” ginica u dz i bolnici al opet...ne vjerujem im i gotovo. 

Dalindas
    04. Listopad 2019. 14:34

Petra ja vjerujem da je sve u redu i da bi ti puno prije rekli da smatraju da nije ,ali zbog svog mira svakako Odi po drugo mišljenje 

• njurko
    04. Listopad 2019. 14:44

Evo i mene sa današnjom petrovom, sve ok, osim trbuscic i dalje manji za 2 tj, i sad vec 09.10 novi pregled jer žele i dalje to pratiti i to sad idem u TA, a mozda cu ubuduće nastaviti dolaziti tam do kraja, kako mi kažu, moram se čuti sa svojom gin. Ne znaju zašto je manji, protok pupčane vrpce je dobar, sve što su gledali je navodno ok, samo je trbuscic manji. Ja nas tjesim da curka ima struk, mrsavica je, nema masnog tkiva, kao ni ja, ali žele to prekontrolirati. Ima 1380g mrsavica moja. 
    Tim više Petra mislim da bi kod tebe isto već reagirali da su nešto primijetili. Sretno curke 💪💪💪💪
    Isla sam se poslije utjesiti u mcdonalds, i danas cemo samo uzivati i necemo nista vise raditi da nam bude lakse. I posudila sam knjigu mama zna najbolje (i tata) i cini mi se pozitivna lagana knjiga za trudnocu eto da podijelim s vama.

PetraB
    04. Listopad 2019. 15:00

Angie1205

Petrarodom sam iz Siska i sa nijednim odjelom ni doktorom sisacke bolnice nemam dobra iskustva al to bi sad romane mogla pisati…
    Moj savjet ti je da ne poduzimas odmah tako drasticne mjere kao sto je amnio samo na osnovu njenog misljenja, a vjerujem da je to “bubnula pa ostala ziva”…kak oni to vec znaju. Kak ti se zove ta ginicka u Sisku? Ako si u mogucnosti odi prvo privatno na panoramu ili slicno kod Matoca npr ili se samo pojavi u Petrovoj i digni frku da detaljno pogledaju bebe ako nemas uzv tako skoro.
    Ja sam u Sk bila kod Valenticke i kad mi je mamu poslala doma a ona skoro iskrvarila od puknuca ciste, odmah sam se maknula od nje, vjerujem da sad ima i “novijih” ginica u dz i bolnici al opet…ne vjerujem im i gotovo.

Bas kod nje 🤦🏻‍♀️ a po preporuci njih bar 5, 6 cura koje znam 🙄

Angie1205
    04. Listopad 2019. 15:06

Petra nekom je ok al cim dodje i do najmanjih komplikacija ona ne zna kud bi sa sobom a kamoli sa pacijenticom 🙄
    Ne kazem da ides odmah mjenjati ginica al ona da 100% zna da nesto ne stima ne bi rekla “uuuuu” pa zanijemila vec  bi te nekam poslala odmah....a ne zna nego je vidjela nesto drugacije i sad je to “uuuu”!👿
    Samo potrazi jos jedno, dva ili pet misljenja koja ce ti dat vise info nego njenu uuuukanje i kukanje. 

PetraB
    04. Listopad 2019. 15:12

Hocu svakako... Hvala ti puno na ovoj info 🤗

Angie1205
    04. Listopad 2019. 15:39

Bude to sve ok, vjerujem da bzvz dize paniku ta koza 🙄

• piba7
    04. Listopad 2019. 15:52

njurko

Evo i mene sa današnjom petrovom, sve ok, osim trbuscic i dalje manji za 2 tj, i sad vec 09.10 novi pregled jer žele i dalje to pratiti i to sad idem u TA, a mozda cu ubuduće nastaviti dolaziti tam do kraja, kako mi kažu, moram se čuti sa svojom gin. Ne znaju zašto je manji, protok pupčane vrpce je dobar, sve što su gledali je navodno ok, samo je trbuscic manji. Ja nas tjesim da curka ima struk, mrsavica je, nema masnog tkiva, kao ni ja, ali žele to prekontrolirati. Ima 1380g mrsavica moja.
    Tim više Petra mislim da bi kod tebe isto već reagirali da su nešto primijetili. Sretno curke 💪💪💪💪
    Isla sam se poslije utjesiti u mcdonalds, i danas cemo samo uzivati i necemo nista vise raditi da nam bude lakse. I posudila sam knjigu mama zna najbolje (i tata) i cini mi se pozitivna lagana knjiga za trudnocu eto da podijelim s vama.

Njurko, koliko si ti visoka? 
    Mojoj curki je isto trbuscic 2 tj manji od ostalih mjera i ja umirem od straha zbog toga. Isto idem od sad pa na dalje na češće kontrole. Protoci su isto ok..
    Meni je doktor rekao da ne brinem, ja sam visoka 157cm pa kaže da ne očekuje da ću roditi gigantsko dijete, a ako se i ustanovi da se radi o zastoju u razvoju sa se tu ionako ne može ništa učiniti.  Nije baš utješno, ali stvarno se nadam da to na ništa ozbiljno ne ukazuje. 
    Što su tebi točno rekli?

Gogaa_V
    04. Listopad 2019. 16:03

Cure što vam prate bebine trbuscice nemojte odmah paniciti, niko sa sigurnoscu ne moze utvrditi  ni kilazu  ni duzinu bebe, a vjerovatno ni velicinu trbuha dok se beba ne rodi. Sve zavisi i kako se beba namjesti, i kakvi su njihovi uredjaji... možda postoji odsupanje ali ne toliko. Ionako ne mogu nista uraditi sada i da jeste nesto,a osim te mjere moralo bi postojati  jos nesto sto bi im ukazivalo na neko anomaliju, zastoj u razvoju itd ali kladim se da će biti  sve uredu sa bebama  i da vec jeste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.