E kaj mislite jel se isplati u Lidlu uzeti ove blaznice za pranje 60kom za 10 kn i podloge za prematanje 10kom za 20kn?
Dobro jutro svima 😊 cestitam na curicama, vidite kak su se pocele pokazivati.
Sretno svima na pregledima 😊 ja sam jucer dobila rezultate briseva i dalje imam klebsiellu, a sas jos i enterococcus. Moj doktor dolazi tek u ponedjeljak pa moram cekati do tad. Onda se mozda pridruzim opet ekipi u bolnici 😕
Imam jedno pitanje ak koja od vas zna, ja nemrem nikak skuziti izdavanje nalaza za krvnu grupu u petrovoj 3. Dobila sam onaj papiris i na njemu su mi oznacili utorak da mogu podici nalaz, medutim ovaj utorak nisam mogla ici, jel mogu sad bilo koji dan doci ili? 🤦🏼♀️
Jutro svima! Red Fox možeš sad bilo koji dan doći, samo pazi kako rade i obavezno uzmi taj papirić koji si dobila sa sobom. Ja sam svoj nalaz bila pokupila cca 10 nakon tog dana na papiriću..imala sam ga sa sobom, al je bila neka ženska kraj mene što ga nije imala pa joj je sestra tam držala lekciju i govorila da joj sad ne može dat nalaz itd. Mrgud, meni se bebacica nije javljala prekjučer i do jučer navečer. I već sam sva bila u panici, iako moja ni inace nije bas aktivna, ni priblizno kak vi to opisujete. I onda jučer navečer sam legla na leđa i dragi je nešto pričao i glupirao se dok je držao ruku na mom trbuhu i onda je krenula...mislim da je 5-6 puta lupila bas onako da ju i je i on osjetio..a to je za nas dvije punoooo..u međuvremenu sam pročitala da bi ju trebale osjetiti barem jednom u 24 sata, a nakon 28 tjedna svaka dva sata! Nadam se da će postat malo aktivnija da mogu to pratiti, ovako sam samo stalno u panici...
Hej curke..
Opet se javljam nakon 2tj :(
Cerviks mi se skratio jos . Vise nije y već V oblika. Dr mi je dao uputnicu za bolnicu..
Tek smo 23+4 :( i stvarno sam preplasena jako.
Da li ima jos koja takav problem? ♥️
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Mustra hvala na informaciji 😊
Dv91 ja sam bila u bolnici zbog skracenog cerviksa, al na kraju je ispalo da nije skracen jer je cijelo vrijeme na 3 cm. Kad sam bila u bolnici dosta cura je lezalo zbog tog problema. E sad, neke nisu mrdale iz kreveta osim na wc i kolko znam sve su izgurale do sigurnih tjedana, a oper bilo je i onih koje su se normalno setale okolo i opet je sve bilo dobro. Dobro je to kaj si pod kontrolom, a u bolnici ce te stalno pratiti i bar ces biti prisiljena mirovati. Ja cim dodem doma nemam mira lezati cijele dane. Drzim fige da ti sve prode dobro.
Mustrahvala na informaciji 😊
Dv91ja sam bila u bolnici zbog skracenog cerviksa, al na kraju je ispalo da nije skracen jer je cijelo vrijeme na 3 cm. Kad sam bila u bolnici dosta cura je lezalo zbog tog problema. E sad, neke nisu mrdale iz kreveta osim na wc i kolko znam sve su izgurale do sigurnih tjedana, a oper bilo je i onih koje su se normalno setale okolo i opet je sve bilo dobro. Dobro je to kaj si pod kontrolom, a u bolnici ce te stalno pratiti i bar ces biti prisiljena mirovati. Ja cim dodem doma nemam mira lezati cijele dane. Drzim fige da ti sve prode dobro.
Hvala puno. Ma nisam jos tek u srijedu imam tamo pregled ako ce me htjet primiti :/
Trazim i privatno ako tko od poliklinika radi ali nista ne pronalazim. ♥️♥️
Hej curke..
Cerviks mi se skratio jos . Vise nije y već V oblika. Dr mi je dao uputnicu za bolnicu..
Jutro svima i sretno danas 😀
I ja sam u problemu s cerviksom. Na mirovanju sam ovo je vec 6-ti tjedan, ali strogo mirujem kod kuce, uz kontrole svaka 2 tjedna. Stalno se skracuje i omeksava, a uz to svaki pregled sam sve vise uloziva. Na zadnjem pregledu je rekao da je iduci korak bolnica, u pon imam pregled pa cemo vidjeti hocu li u bolnicu ili cu jos malo kod kuce mirovati. U svakom slučaju bolje je da si u bolnici pod nadzorom, stalno ce te pregledavati, a ne ovako, ja ova dva tjedna sto cekam izmedju pregleda na bilo kakvu bol pretrnem od straha sto se desava dolje
Mustra mi smo tu negdje po tjednima..samo imaš mirniju bebu i još ak ti je posteljica sprijeda ništa čudno..meni legica što je nedavno rodila pričala da se njena cura isto jedva osjetila cijelu trudnoću,bas je mirna bila i sad kak je rodila kaze beba za poželjeti kak je dobra 🙂
Evo ovaj moj i danas nastavlja od jučer..točno sam osjetila povlačenje(valjda noge) unutar trbuha dok se nije zaustavila taman kod zeludca i naravno se sad tu rasteze il sto već...odmah me muka uhvatila xD Sad ga mazim da se pomakne jer sam glaaadna a strah me da ne povratim odmah.
Hej curke..
Jutro svima i sretno danas 😀
I ja sam u problemu s cerviksom. Na mirovanju sam ovo je vec 6-ti tjedan, ali strogo mirujem kod kuce, uz kontrole svaka 2 tjedna. Stalno se skracuje i omeksava, a uz to svaki pregled sam sve vise uloziva. Na zadnjem pregledu je rekao da je iduci korak bolnica, u pon imam pregled pa cemo vidjeti hocu li u bolnicu ili cu jos malo kod kuce mirovati. U svakom slučaju bolje je da si u bolnici pod nadzorom, stalno ce te pregledavati, a ne ovako, ja ova dva tjedna sto cekam izmedju pregleda na bilo kakvu bol pretrnem od straha sto se desava dolje
Joj znam kako ti je. Mene je vise strah sta je promjenio oblik u samo 2tj.
Uzasno me strah. Ovako nisam otvorena i sve je cvrsto ali to unutra... Njah..
Koji si tjedan Zoe? ♥️ Drzim nam fige da uspijemo
Sad sam 31+3, sve je pocelo u 26 tjednu, cak su htjeli serklaz stavljati no zbog visokog tjedna trudnoce su se bojali infekcije ili prsnuca vodenjak, tako da je ipak ostalo na mirovanju.. Ma polako ide to, dan po dan, tjedan po tjedan. Prvih 2 tjedna su bili najgori. Kasnije se naviknes. Ja ne znam kako bi sad da mi kaze da vise ne moram mirovati 😂 sad kad ustanem na wc imam osjecaj da ce mi sve ispasti 🙈
Evo i nas s pregleda, malac ima 450g i jaaako je aktivan opet bio, gin je rekla da ima bas lijepu kraljeznicu i ona je pogledala "masinu" pa se isto zacudila😂 sve je okej, izmedu 21.10. i 1.11. moram obaviti OGTT, zeljezo i jos nesto, ali se ne mogu trenutno sjetit sta😅 ugl. pitala sam za one trnce u rukama kad se probudim i rekla je da ili unosim preko dana previse soli ili za veceru jedem puno slanog pa se preko noci kao voda skuplja oko te soli i pritisce zivce, rekla je da imam srece sta mi ne trnu i noge😅 ugl. samo smanjit unos soli😁
Sortiraj odgovore
Najstariji