ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Listopad 2019. 20:22

Losa mislim da ovo s kozicama i dojenjem nije bas tocno. Ja sam ih dobila sa niti mjesec dana od seke koja ih je donjela iz vrtica, a mama me dojila do 6 mj. Naravno nisam stekla imunitet na njih pa sad bjezim od zarazenih. 

DeeDee
    02. Listopad 2019. 20:31

Grizli ako se na mene nadovezujes, meni je mama kat ispod, a vjerujem da ce mi trebat koji savjet i pomoć oko bebe u početku, ali ne mislim ni da ona useli, boze me sačuvaj, ne bi to dobro završilo 😅
    S druge strane, sveki nije tako blizu i ne vozi pa bi trebalo svaki put ic po nju, nadam se da neće bit često..ružno ili ne, nervira me užasno, znam da bi me izbacila iz takta s nekim komentarom u roku od odmah i neda mi se to dok budem izmorena i nikakva i dok se ne snademo s bebom. naravno da ce doc vidjet dijete, ali ne želim da dolazi svaki dan. 

[/url

Lavica27
    02. Listopad 2019. 20:34

Losa nazlost to nije istina... inace ovu zimu je moja mala bila sa tri curice doslovce non stop sto su dobile kozice,a ona nista....kaze stara narodna "Nisu bile njene"😂
    Zoe da li mislis vise od 10 dana da bi trebala s nama biti kod kuce po tebi? Imamo malog u grupi koji je dobio seku pred par mj i doslovce je stanje uzas...tuce ih sve stalno,grize,nikako se ne rjesava situacija...

C1M4
    02. Listopad 2019. 20:40

Grizli nisam ih previse dirala, ali izgledaju kvalitetno kako bi rekla, cvrsto haha😊 tako da cu ih uzeti jer nisu skupe, a mislim da se isplati😁

• Sarita15
    02. Listopad 2019. 20:45

Losa nebi se ni ja slozila a niti oslanjala na to bas.
    Zoe i planirali smo da bude doma sigurno u pocetku nekoliko dana da se privikne na bebu ali koliko dugo to mi tako dvosjekli mac...ako ide onda hoce li biti drame i sta ako sta donese kuci bebi neku bolest a sa druge strane bas voli ici nebi sad bas da se jos i odvikne pa sve iz ponova uuf 🙈 kaze muz da ce on bit kuci 3 tjedna po dolasku bebe pa nek bude i mali toliko njemu to vec gotova stvar 

Omerta

Sarita, moja nejde u vrtic otkad smo se preselili nazad u Hr (isla je skoro 2 godine gore u Dk), nece ici sigurno jos neko vrijeme, tj. mozda kad budemo u mogucnosti naci stan u Zg onda cemo se pozabaviti time.. sad u 11.mj. puni 5 godina.. mozda i preskoci vrtic, pa odma u malu skolu/skolu? Pojma nemam..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Zoe27

Mislim da je ok 10-ak dana.. Puno toga ovisi o djetetu. Nekome ne bi bilo dosta ni 2 mjeseca, ali vecini bude dovoljno tjedan-dva cisto da se uhodaju u novu situaciju. Naravno da su i unatoc tome svakakve reakcije ocekivane, ali to se onda dalje s odgojiteljicama dogovara i rjesava. Vecina djece to brzo prihvati, samo eto ima i iznimaka gdje bas budu teske reakcije pa si onda roditelji uz malu bebu dobiju i jos jednu malo vecu "bebu" 

• Lala27
    02. Listopad 2019. 20:49

Čestitam na urednim pregledima 😄 Bebani su nam opasno porasli, neki čak i 2 kg imaju, a ima i vas koje već ulazite u osmi mjesec, gdje nam prođe tako brzo ovo vrijeme 😁

Iva,  Zoe27 I ja imam tu nelagodu, kao neki pritisak dole skroz nisko, nemam stalno, ali ne znam od čega može biti, mada me ne brine to, nije bol, mislim da je to više od veličine stomaka, težine bebe i svega ostalog što imamo sad u stomaku 😁 

Angie1205
    02. Listopad 2019. 20:54

Vjerujem da djeca svakako reagiraju na dolazak brace/seke al eto mi nikakvih problema nismo imali. Iako je seka rodjena ranije mi smo nekako E prikazali da je djed mraz uranio i donio joj seku i jos jedan ekstra poklon (mislim da je bio onaj dj usisavac u pitanju) i ona je bila odusevljena. E je imala god i 8 mj i bila je bas vezana uz mene jer je mm i tad radio svakakve smjene plus fusarija i vecinu dana je bila sa mnom. Al ona je to tako super prihvatila. Jos kad su krenule sve tegobe sa L imala sam osjecaj da je E odrasla preko noci jer je “morala” sirota. I sad ju pazi i cuva kao da L i dalje ima godinu ili dvije i jos je za nju mala. 

• Sarita15
    02. Listopad 2019. 20:55

Lavice i to da u grupu su dvije curice dobili su bebu pred tri mj one placu svaki dan citav dan jer je mama kuci sa bebom a njih vodi u vrtic. I nikako se poslozit nikako. 
    Ne mogu nikako znat kako ce on to sve odradit u svojoj glavici moj odlazak u bolnicu boravak tamo pa povratak sa bebom pa samo to sto je beba u kuci...
    Nitko od rodbine ne pomaze jer ga vec sad "maltretiraju" sa svime sto ce on morat dat bebi i ucinit za bebu kao da uzivaju nekako bolesno u traumatiziranju djeteta nego ih opominjem i upozoravam mislim tocno se vidi kad netko uopce ne razumije djecu bez obzira koliko ih je imao
    Nastojim se sto bolje za sve to pripremiti i da on to dobro sve prihvati vise zbog njega nego zbog sebe a svjesna sam da ce ljubomore itekako bit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.