Thinkpink jel ti ovo kaj znaci (fe je 18), uzimam terapiju 4 tjedna:

Ne znam jel vec koja napisala ili ako ste vidjele, u listopadu vam je popust 20% u magic baby trgovini na sav maclaren sadrzaj i dobijete neki maxi cosi poklon uz to😊 vidim da vas dosta pise o maclarenu pa reko da podijelim info ako kome pomogne haha😁

Pozz svima 😀
Ja sam od dns i sluzbeno na komplikacijama.. Nisam dobila platne liste jer ih nije imao tko potpisati, ali mi je doktor rekao da ni ne trebam sad, da cu se javiti na hzzo kada za tri tjedna budem zatvarala komplikacije i otvarala porodiljni.. Tako da sam potvrdu nosila samo u firmu 😀
Kada je danas rekao da za manje od 20 dana otvaramo porodiljni malo samo se zapitala kada je to vrijeme proletilo 😂

Curke jedno brzinsko pitanje, za komplikacije se gleda prosjek zadnjih 6 plaća. Ali kojih? Tj. kako meni dosta kasne plaće, zadnja isplaćena ce mi bit za 8.mjesec, mooozda 9. Se gleda zadnjih 6 platnih lista koje imamo ili bas po mjesecima? Ne znam ako se kuži pitanje..
Btw cestitke svima na urednim pregledima i kilama i bebicama ❤❤❤

[/url
Cestitke na pregledima!
Ena kakvo je stanje? Jesi zvala doktora?
Cure jeste citale kakve knjige za ovo zadnje tromjesjecje, o rodenju ili o bebama ili novopecenim roditeljima ili te nase teme? Ako neka ima nesto za preporuciti

Svecanije hlace za trudnice ja nisam jos uspijela naci, kupila sam u Lidlu nekoliko boja debljih strampi te to kombiniram sa sirokim predtrudnickim haljinama. Traperice imam dvoje iz Lidla, isti broj,jedne svijetlije, a druge tamnije. Tamne su mi ok no svijetle su mi nekako ekstra uske na nogama. U HM-u sam ja vidjela ili izbljedene, ili podrapane traperice kakve ne mogu na posao nosit.
DeeDee za komplikacije ti se gleda prosijek placa 6 mjeseci unazad. To ti na poslu moraju dat potvrdu. I max ti je 4250 kn 😣
Normalni otkucaji srca u trudnoci su do 100 o/min. Mene svaki put sestra prije pregleda pita dal slucajno ostajem bez zraka tako da to vjerojatno nije normalno.
Mikio jesi ti kupila neku komodu z presvlcenje u ikei na kraju?
Ja gledam stuvu al ne znam koju bi kombinaciju ladica uzela.
Ja sam najbolji trudnicki odjel hma nasl u cc east. Bilo je valjda 20 vrsta traperica. Otisla sam u kabinu i preznojila se 10 puta dok sam sve isprobala, al stvarno sam nasla super model. Ja isto ne mogu u poderanim na posao. Imam jos jedne tanje trudnicke. I 2 suknje i koju haljinu i to mi je dosta jos za ovih mj i pol kolko cu radit 😁

Curke jedno brzinsko pitanje, za komplikacije se gleda prosjek zadnjih 6 plaća. Ali kojih? Tj. kako meni dosta kasne plaće, zadnja isplaćena ce mi bit za 8.mjesec, mooozda 9. Se gleda zadnjih 6 platnih lista koje imamo ili bas po mjesecima? Ne znam ako se kuži pitanje..
Btw cestitke svima na urednim pregledima i kilama i bebicama ❤❤❤
Gleda se zadnjih 6 (po mjesecima), ali ne gleda se ona isplaćena u mjesecu u kojem se otvara bolovanje/porodiljni
Recimo ja otvaram sad porodiljni i gleda mi se ono što je isplaćeno 4-9 mj, s tim da mi je u 4 0kn (ali i 0 sati) jer sam bila na porodiljnom jos. Znači ona plaća koju ću dobiti u 10 mj (za 9) se svakako nebi gledala, čak i da otvaram porodiljni krajem mjeseca.
Eh sada, kako to ide ako nekada nisi dobila plaću, a nekada dvije stvarno neznam...provjeri si u računovodstvu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji