Lavice takvu nisam ni vidjela jucer u zari… Bilo je onih cvjetnih al to ko da sam vrecu obukla na sebe, turbo siroko u najmanjem broju. 🤦🏼♀️
U areni sam bila i u h&m nije bilo apsolutno nicega trudnickog. Par probranih hlaca i majci i to uglavnom turbo ljetna roba i neki ogromni brojevi. 🤷🏼♀️
Kupila sam si u waikikii hlace tamnosive al su malo podrapane kao pa mi nisu bas za finije prigode. 140 kn su bile i te su bile jedine koje su bile duzine do gleznja a ne one visoke da ti bude zima za noge 🙈
Sad cu bas probat nekaj iskemijat s najlonkama koje imam doma da uttpam trbuh unutra 😜
Cestitke na super pregledima i velkim bebama!! Nemrem vjetovat da du nam bebe vec tak velike oko 1 kg a neke i vece 🥰🥰
Probaj ih obući naopako, onaj dio gdje treba ići guza okreneš na trbuh
I ja zavrsila pregled. Sve je ok, zatvorena hvala Bogu zasad, za kontrakcije povremene veli da je to normalno.
Bebac lijepo raste, otkucaji srca uredni, posteljica straga,dovoljno plodne vode..
Pitala sam ga za kontrolu hormona stitnjace, posto je rekao jos na pocetku da budemo i to iskontrolirali a dosad nis, pa mi je dao uputnicu tako da budem to obavila iduci tjedan.
Cestitam i ostalima koje su obavile preglede
Prijavljujem sljedeci za 30.10.
Lavice takvu nisam ni vidjela jucer u zari… Bilo je onih cvjetnih al to ko da sam vrecu obukla na sebe, turbo siroko u najmanjem broju. 🤦🏼♀️
U areni sam bila i u h&m nije bilo apsolutno nicega trudnickog. Par probranih hlaca i majci i to uglavnom turbo ljetna roba i neki ogromni brojevi. 🤷🏼♀️
Kupila sam si u waikikii hlace tamnosive al su malo podrapane kao pa mi nisu bas za finije prigode. 140 kn su bile i te su bile jedine koje su bile duzine do gleznja a ne one visoke da ti bude zima za noge 🙈
Sad cu bas probat nekaj iskemijat s najlonkama koje imam doma da uttpam trbuh unutra 😜
Cestitke na super pregledima i velkim bebama!! Nemrem vjetovat da du nam bebe vec tak velike oko 1 kg a neke i vece 🥰🥰
Probaj ih obući naopako, onaj dio gdje treba ići guza okreneš na trbuh
Kaj se tice najlonki ja kupim ove normalne 2 broja vece i odrezem gornji rub da me ne tiska pa spustim ispod trbuha
Thinkpink jel ti ovo kaj znaci (fe je 18), uzimam terapiju 4 tjedna:
Ne znam jel vec koja napisala ili ako ste vidjele, u listopadu vam je popust 20% u magic baby trgovini na sav maclaren sadrzaj i dobijete neki maxi cosi poklon uz to😊 vidim da vas dosta pise o maclarenu pa reko da podijelim info ako kome pomogne haha😁
Pozz svima 😀
Ja sam od dns i sluzbeno na komplikacijama.. Nisam dobila platne liste jer ih nije imao tko potpisati, ali mi je doktor rekao da ni ne trebam sad, da cu se javiti na hzzo kada za tri tjedna budem zatvarala komplikacije i otvarala porodiljni.. Tako da sam potvrdu nosila samo u firmu 😀
Kada je danas rekao da za manje od 20 dana otvaramo porodiljni malo samo se zapitala kada je to vrijeme proletilo 😂
Curke jedno brzinsko pitanje, za komplikacije se gleda prosjek zadnjih 6 plaća. Ali kojih? Tj. kako meni dosta kasne plaće, zadnja isplaćena ce mi bit za 8.mjesec, mooozda 9. Se gleda zadnjih 6 platnih lista koje imamo ili bas po mjesecima? Ne znam ako se kuži pitanje..
Btw cestitke svima na urednim pregledima i kilama i bebicama ❤❤❤
[/url
Cestitke na pregledima!
Ena kakvo je stanje? Jesi zvala doktora?
Cure jeste citale kakve knjige za ovo zadnje tromjesjecje, o rodenju ili o bebama ili novopecenim roditeljima ili te nase teme? Ako neka ima nesto za preporuciti
Sortiraj odgovore
Najstariji