ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    02. Listopad 2019. 10:57

jutro svima! evo mene s pregleda. dr kaže sve ok, +6 kg, mjere su sve za 7-10 dana manje ali ja sam odlučila da me to ne zabrinjava , bebač 850 gr i zasad je na zadak. Tako se nekako smjestio i ugurao glavu visoko gore. naravno još ima vremena da se okrene. 
    MaRe jesam dobro skužila da si i ti danas na pregledu?
    lorija idući pregled mi je 23.10 pa možeš ubaciti na listu. do tada moram obaviti kontrolu za RH neg faktor. Mislim da ću već sutra to otići obaviti

[iimg]

Damnarexx 🌺
    02. Listopad 2019. 11:05

Cure, sretno na pregledima. 🤗🤗

Mene koda lagano hvata grlo, za sada bez kaslja...al osjetim kad gutam... Sta smo rekle, caj ii? Sjecam se da je jedna napisala da nesmijemo kaduljom ispirat😏

Gogaa_V
    02. Listopad 2019. 11:15

Ja sam baš zadovoljna sa stramplama  iz HM. Kupila sam po dvoje , 3 različite debljine. Ove tanke što sam nosila na haljine su bile ok i čitave su, nakon par nosenja i pranja na ruke. Velicinu sam uzela broj veci nego sto nosim  i nisam se zeznula. Za ostalu njihovu robu ne znam jer ne kupujem  kod njih opcenito. Ja kasnije imam  sici po mene  kad dodju  na pregled. Ne znam da li će pratiti samo kontrakcije  ili ću imati i u.z.

MaRe
    02. Listopad 2019. 11:27

Annika jesam, ja sam u pola 1...čestitke na pregledu :D 
    To za RH ponovno kao vadiš da se vidi da se nisu razvila antitijela? Možda i mene onda pošalje..Uf nervozna sam, em nova doktorica em nisam sad već dugo bila na pregledu xD 

samonezelje
    02. Listopad 2019. 11:30

Mrgud ja sam ti u OB Bracak u Zaboku bila, tak da si nismo mogle pravit drustvo. 
    Al bilo je ok jer sam znala da u torbi imam sendvic za poslije. Nisam ni do auta stigla vec sam ga slistila.. haha! Al opet su mi ruke izmrcvarene. Uzeli mi sva 3 put iz iste zile a drugu mi je svu zroštala al nije nasla, tak me boli da sam jedva vozila, i sad hladni oblog drzim..

annika
    02. Listopad 2019. 11:36

MaRe

Annika jesam, ja sam u pola 1…čestitke na pregledu :D
    To za RH ponovno kao vadiš da se vidi da se nisu razvila antitijela? Možda i mene onda pošalje..Uf nervozna sam, em nova doktorica em nisam sad već dugo bila na pregledu xD

pa da, ja sam rh neg. ako si rh neg, vjerovatno će te poslati. 
    Dr gleda samo preko trbuha, osim ako nemaš nekih tegoba

[iimg]

MaRe
    02. Listopad 2019. 11:42

annika

MaRe

Annika jesam, ja sam u pola 1…čestitke na pregledu :D

pa da, ja sam rh neg. ako si rh neg, vjerovatno će te poslati.
    Dr gleda samo preko trbuha, osim ako nemaš nekih tegoba

e tnx baš sam još to htjela pitati..dal gleda vaginalno...dosta mi toga haha...jesam da, tak da će vjerovatno i mene poslati ak ne sad na idućem pregledu...al mi smo si tu par dana razlike tak da vidjet ću šta će reći :) I super mi što ne šalje na taj ogtt osim ako nam nisu početni nalazi ok

• thinkpink1
    02. Listopad 2019. 12:03

iva4

Dali je koja od vas isla u petrovu vadit krv za senzibilizaciju… ja bi trebala ali neznam ni di se to vadi ni koja je procedura jer sam zadnji put vadila privat a sad me salju da obavim bas kod njih

Prijavljujem, petrova 3, zavod za transfuziju, ulaz iza petrove crkve. Uđe se u dvoriste, ulaz u zgradu do kraja ravno i po stepenicama desno. Uzmes broj na redomatu, u međuvremenu ispunis obrazac za trudnice koji se nalazi odmah kraj redomata i cekas svoj broj. Vađenje krvi je od 7.30-11.00h. Nalaz je gotov kroz nekih 5-7 dana. Dobiješ ceduljicu s barkodom sa kojim podizes nalaz i na tome pise kada je gotov nalaz i u koje vrijeme je podizanje nalaza. Ne moras biti nataše za vađenje krvi. 

mrgud_zg
    02. Listopad 2019. 12:11

Samonezelje a steta. Jos ja gledala u petrovoj jutros dal ima neka cura koja ceka da ju skuzim s foruma 😂
    Meni je 1 i 3 vadenje iz jedne ruke, a 2 vadenje iz 2. A prosli petak sam vadila krv za stitnjacu a cetvrtak za rh. Tako da mi je neko vrijeme dosta pikanja 🙈
    Bas me zanima kakav ce mi bit nalaz ogtt. Aparaticem mi je na taste bio 5,0.  Tak da je bas granicno. A aparatic moze i ne mora bit skroz tocan. Ova kasnija vadenja sam si isto provjerila aparaticem, i ta su oba super. 
    Iva thinkpink ti je sve detaljno rekla. Ja bih jos samo dodala da sve ide jako brzo. U roku pol sata max kad uzmes br

• Tonkica1
    02. Listopad 2019. 12:29

Nisam preko vikenda čitala i dosad sam čitala zaostatke... Ovdje baš moraš biti aktivan ono full da sve popratiš 
    Čestitke na otkrivenim spolovima i uspješnim pregledima! Nadam se da će one sa boljkama brzo proći!
    Osjećam se baš kao da sam ušla u 3. tromjesečje, teška sam si i još uz to se budim preko noći. Samo neke gluposti sanjam i onda me to budi. Katastrofa...
    Radim još samo 4.5 tjedna, joj to križanje datuma mi je valjda highlight dana na poslu 
    Razmišljam da probam nekakvu laganu prenatal yogu, samo da se malo razgibam, sva sam si pokočena... Što vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.