Meni je uvijek tlak 120/60, a po ovoj tablici bi trebao biti 120/80, ali to ti ne igra previse neku ulogu jer kak sam rekla, ovisi kakav je tlak tebi inace normalan, nije to sve kao u ovoj tablici😁 ali sto je meni doktorica rekla, kod mlade osobe u mirovanju se tlak nizi od 90/60 smatra niskim tlakom, a visi od 140/90 visokim, tako da ovo sve izmedu je okej😊
Cure eto mene sa pregleda... Sve je super, malac je okrenut glavicom prema dolje i ima 2000g...I ja do sad na 12+ kg... Ne mogu vjerovati da mi već 19.10 otvaraju porodiljni 😯🙂... I na dalje krećem na preglede u Petrovu...
Meni otkucaji znaju doći do 122 u min, ali rekla mi doktorica da je uz nizak tlak to posve normalno u trudnoći.. Tad si popijem magnezij i smanje se barem malo 🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Iva malo sam se raspisala, ali pokusavam objasniti sto bolje haha, i meni je trebalo dosta vremena da skuzim kako i sta, al meni je bilo lakse jer ja idem kod svoje doktorice na mjerenja isto pa mi ona objasni i sta haha😛 samo se nemoj strogo drzati ovih tablica i to ti bude sve okej jer ces se prepasti kao ja recimo ako ti je tlak 115/60, a zapravo sam se okej osjecala i to je eto kao meni normalan isto pa mi se doktorica smijala😅
Cure jutro sretno na pregledima tko ima jos i cestitam na curici.
Lak na noktima volim jako imala i gel i trajni ali posao mi to sve unisti. Etericna ulja i lak bas ne idu skupa pa odustala. Sad u trudnoci nalakirala jednom neda mi se pa imam svoje duge lijepe bez iceg. E sad u bolnici ja dosla sa prvim na hitni carski sa sljokicastim ljubicastim noktima jer on je pozurio ja nisam se ni sjetila skinut nitko mi bas nis nije rekao. Na nogama nisam imala tada pa mozda im zato ruke nisu bile bitne neznam. Cimerice su imala sve gel. Nisam cula ikoga da ista spominje
Za bebu sam kratila nokte nisam ga htjela ogrebat slucajno dok ga mazem ili kupam al negdje vec nakon 3 4 mj sam ih opet pustala dok se nisam vratila radit
Brijanje ako i treba obavi sestra tamo za minutu uopce se oko toga ne treba misliti ni brinuti to je najmanja stavka
Otkucaji poviseni su normalni u trudnoci jer srce radi vise i pod vecim opterecenjem zbog bebe i posteljice pumpa vise krvi tako da sve to spada u cari trudnoce. Jedino ako je nekome bas lose tada je dobro se iskontrolirati kod dr
Iva to je normalan broj otkucaja u trudnoci pogotovo ako si se ujutro probudila s nizim tlakom,otkucaji to "nadoknadjuju",ne znam kako se izraziti. Meni su oko 90-92 cca a inace sam niskotlakas.
Mare definitivno i ja glasam za Asos... nema cega nema,dostava u tjedan dana,brza zamjena i krojevi su🥰🥰
Jutro curke!
Sretno na danasnjim i dobrim jucerasnjim pregledima!
Cestitam na jos jednoj curki😀
Ja ne znam kaje to nocas bilo, al ne bi zaspala do jutra...
Kengurice sorry nikak da se jucer ukljucim i odgovorim. Nalaz hemoglobina je sam zasebno tesko ocitat, trebaju se uzeti u obzir svi parametri KKS, DKS, Fe, TIBC i UIBC. Ne znam ni koliko dugo uzimas Kendural C, koja doza, dal prođe bar 2h od obroka s time da bi trebala paziti i na unos namirnica. Kao preparat se dosta dobrim pokazao, i na rezultate i na nuspojave.Tesko je reci dal je Floradix bolji, svatko od nas drugacije reagira na određeni lijek.
Mikio evo bas sam htjela sad komentirat h&m robu. Bila u Puli u shopping centru i ima na posebnoj ponudu dosta trudnickog rifle, pletenoga, majica... (ako koju zanima znam da nije usput vecini). Uglavnom ja nosim rifle 38 od vecine marki, njihove 46 navukla na noge, al u guzici i trubuhu naravno turbo prevelike. Ja ne znam za koga oni rade one uske modele skinny traperica. U 40 sam imala osjecaj da kad sjednem ce mi noge ostat ko da sam zagipsana. Ko da sam stezne carape obukla. Katastrofa preznojila se dok sam ih skinula. Isla probat i modele koji nisu kao na akciji ista prica. Dobro da si mi rekla za hulahopke taman ih mislila ici uzet natrag. Moram priznat da sam ja trenutno najzadovoljnija trudnickom robom iz Mane.
Iva meni isto zdnjih dana su visoki otkucaji i primjetila sam da teze disem, zapusem se jako jako brzo. Misl da je to za ocekivat bar se nadam.
Mene sutra ceka ogtt 😱! Dobro da ste neke danas isle pa me sjetile da nesmijem se danas bas ubiti od slastica, a vec narucila tortu popodne sestri i da ne jedem iza 19h.
Nita cestitke na curici! 😊 lijepi su ti tjedni bas 😁 priblizilo se i tebi.
Ja vjerujem da su i kod Grizli i drugih cura u pitanju curice,one se inace uvijek sakrivaju ☺
Samojed nek bude kako ti odlucis,ne obracaj paznje na price,toga ce uvijek biti. I savjet ti je da ne dopustis drugima da ti razvlace bebu,kazu kazu PUNO BABA(NANA,MAJKI) KILAVO DITE.
Mare da mene pitas ja bi sasila haljinu,po svom ukusu inace tako i radim za te velike dogadjaje. Ipak je to tvoj dan pa nek i haljina i boja bude cisti pogodak.☺
Grizli bas me cudi to sto pises za traperice u hm-u,jer meni su preudobne njihove i u prvoj trudnoci i sad... ja nosim konfekcijski 40/M a njihove trudnicke cak i 38 mogu... Sjecam se da su lidl traperice meni bile kao te koje ti opisujes...
Valjda ovisi od sezone do sezone...
Pišite mene za sljedeći pregled 23.10.
Sretno svima danas na ogtt-u, pregledima i svim ostalim pretragama ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji