Annika jesam, ja sam u pola 1...čestitke na pregledu :D
To za RH ponovno kao vadiš da se vidi da se nisu razvila antitijela? Možda i mene onda pošalje..Uf nervozna sam, em nova doktorica em nisam sad već dugo bila na pregledu xD

Mrgud ja sam ti u OB Bracak u Zaboku bila, tak da si nismo mogle pravit drustvo.
Al bilo je ok jer sam znala da u torbi imam sendvic za poslije. Nisam ni do auta stigla vec sam ga slistila.. haha! Al opet su mi ruke izmrcvarene. Uzeli mi sva 3 put iz iste zile a drugu mi je svu zroštala al nije nasla, tak me boli da sam jedva vozila, i sad hladni oblog drzim..

Annika jesam, ja sam u pola 1…čestitke na pregledu :D
To za RH ponovno kao vadiš da se vidi da se nisu razvila antitijela? Možda i mene onda pošalje..Uf nervozna sam, em nova doktorica em nisam sad već dugo bila na pregledu xD
pa da, ja sam rh neg. ako si rh neg, vjerovatno će te poslati.
Dr gleda samo preko trbuha, osim ako nemaš nekih tegoba

[iimg]
Annika jesam, ja sam u pola 1…čestitke na pregledu :D
pa da, ja sam rh neg. ako si rh neg, vjerovatno će te poslati.
Dr gleda samo preko trbuha, osim ako nemaš nekih tegoba
e tnx baš sam još to htjela pitati..dal gleda vaginalno...dosta mi toga haha...jesam da, tak da će vjerovatno i mene poslati ak ne sad na idućem pregledu...al mi smo si tu par dana razlike tak da vidjet ću šta će reći :) I super mi što ne šalje na taj ogtt osim ako nam nisu početni nalazi ok

Dali je koja od vas isla u petrovu vadit krv za senzibilizaciju… ja bi trebala ali neznam ni di se to vadi ni koja je procedura jer sam zadnji put vadila privat a sad me salju da obavim bas kod njih
Prijavljujem, petrova 3, zavod za transfuziju, ulaz iza petrove crkve. Uđe se u dvoriste, ulaz u zgradu do kraja ravno i po stepenicama desno. Uzmes broj na redomatu, u međuvremenu ispunis obrazac za trudnice koji se nalazi odmah kraj redomata i cekas svoj broj. Vađenje krvi je od 7.30-11.00h. Nalaz je gotov kroz nekih 5-7 dana. Dobiješ ceduljicu s barkodom sa kojim podizes nalaz i na tome pise kada je gotov nalaz i u koje vrijeme je podizanje nalaza. Ne moras biti nataše za vađenje krvi.

Samonezelje a steta. Jos ja gledala u petrovoj jutros dal ima neka cura koja ceka da ju skuzim s foruma 😂
Meni je 1 i 3 vadenje iz jedne ruke, a 2 vadenje iz 2. A prosli petak sam vadila krv za stitnjacu a cetvrtak za rh. Tako da mi je neko vrijeme dosta pikanja 🙈
Bas me zanima kakav ce mi bit nalaz ogtt. Aparaticem mi je na taste bio 5,0. Tak da je bas granicno. A aparatic moze i ne mora bit skroz tocan. Ova kasnija vadenja sam si isto provjerila aparaticem, i ta su oba super.
Iva thinkpink ti je sve detaljno rekla. Ja bih jos samo dodala da sve ide jako brzo. U roku pol sata max kad uzmes br

Nisam preko vikenda čitala i dosad sam čitala zaostatke... Ovdje baš moraš biti aktivan ono full da sve popratiš
Čestitke na otkrivenim spolovima i uspješnim pregledima! Nadam se da će one sa boljkama brzo proći!
Osjećam se baš kao da sam ušla u 3. tromjesečje, teška sam si i još uz to se budim preko noći. Samo neke gluposti sanjam i onda me to budi. Katastrofa...
Radim još samo 4.5 tjedna, joj to križanje datuma mi je valjda highlight dana na poslu
Razmišljam da probam nekakvu laganu prenatal yogu, samo da se malo razgibam, sva sam si pokočena... Što vi mislite?

Nita cestitke na curici! 😊 lijepi su ti tjedni bas 😁 priblizilo se i tebi.
Ja vjerujem da su i kod Grizli i drugih cura u pitanju curice,one se inace uvijek sakrivaju ☺
Samojed nek bude kako ti odlucis,ne obracaj paznje na price,toga ce uvijek biti. I savjet ti je da ne dopustis drugima da ti razvlace bebu,kazu kazu PUNO BABA(NANA,MAJKI) KILAVO DITE.
Mare da mene pitas ja bi sasila haljinu,po svom ukusu inace tako i radim za te velike dogadjaje. Ipak je to tvoj dan pa nek i haljina i boja bude cisti pogodak.☺
hvala ti 😀
ja bas nisam svjesna da su visoki tjedni jer kao daleko je 2.mj...
ali evo bas sam zvala i za tecaj i kazu da nije rano, slobodno ovaj mjesec mozemo tako da i to krecemo 😀
da, curice su vjeste ocito u skrivanju jer se nama zadnjih nekoliko uzv-a ne zeli pokazati i sad je bilo na moranje 😀
mada nebitno, samo nek sve bude dobro i rode se zivi i zdravi

A sto se tice hlaca iz hm-a, ja sam si narucila traperice i fakat su mi super. Probala sam ih prvo u ducanu, fakat nisu svi modeli dobri. Inace bas i ne nosim hm traperice, bolje su mi mangove recimo, al inace sam neki 40 i ove trudnicke sam isto uzela 40. Nosila sam ih vec par puta i bas su dobre. To su ove https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0469562021.html

Floweeer kako mi ti promaknu 🙈 cestitke i tebi na lipim 2kg u busici 😂 bit ce to jedna od naprednih beba cini mi se,govori li doktor ista o tome? 😊
Nita tako je,nek je samo u redu 😊
Goga sretnooo i javi sta je bilo na pregledu.
Da se nadovezem,mora se skinuti lak prije carskog,sto zasto kako...to ne znam.
I pricate o ogtt,i ja cu ga raditi na sljedecem pregledu,tko zna koliko ce mi biti s obzirom da se jede i pije normalno prije vadjenja 😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji