ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    02. Listopad 2019. 12:32

lorija

Nita cestitke na curici! 😊 lijepi su ti tjedni bas 😁 priblizilo se i tebi.
    Ja vjerujem da su i kod Grizli i drugih cura u pitanju curice,one se inace uvijek sakrivaju ☺
    Samojed nek bude kako ti odlucis,ne obracaj paznje na price,toga ce uvijek biti. I savjet ti je da ne dopustis drugima da ti razvlace bebu,kazu kazu PUNO BABA(NANA,MAJKI) KILAVO DITE.
    Mare da mene pitas ja bi sasila haljinu,po svom ukusu inace tako i radim za te velike dogadjaje. Ipak je to tvoj dan pa nek i haljina i boja bude cisti pogodak.☺

hvala ti 😀 
    ja bas nisam svjesna da su visoki tjedni jer kao daleko je 2.mj... 
    ali evo bas sam zvala i za tecaj i kazu da nije rano, slobodno ovaj mjesec mozemo tako da i to krecemo 😀

da, curice su vjeste ocito u skrivanju jer se nama zadnjih nekoliko uzv-a ne zeli pokazati i sad je bilo na moranje 😀 
    mada nebitno, samo nek sve bude dobro i rode se zivi i zdravi

mrgud_zg
    02. Listopad 2019. 12:44

A sto se tice hlaca iz hm-a, ja sam si narucila traperice i fakat su mi super. Probala sam ih prvo u ducanu, fakat nisu svi modeli dobri. Inace bas i ne nosim hm traperice, bolje su mi mangove recimo, al inace sam neki 40 i ove trudnicke sam isto uzela 40. Nosila sam ih vec par puta i bas su dobre. To su ove https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0469562021.html

lorija
    02. Listopad 2019. 12:45

Floweeer kako mi ti promaknu 🙈 cestitke i tebi na lipim 2kg u busici 😂 bit ce to jedna od naprednih beba cini mi se,govori li doktor ista o tome? 😊
    Nita tako je,nek je samo u redu 😊
    Goga sretnooo i javi sta je bilo na pregledu.

Da se nadovezem,mora se skinuti lak prije carskog,sto zasto kako...to ne znam.
    I pricate o ogtt,i ja cu ga raditi na sljedecem pregledu,tko zna koliko ce mi biti s obzirom da se jede i pije normalno prije vadjenja 😂😂😂

flower
    02. Listopad 2019. 13:00

Lorija hvala 😊 pa iskreno ništa mi o tome nije rekla, moja dok. govori minimum minimuma, hahaha... Možda mi u Petrovoj na pregledu budu nešto rekli i o tome 😆... Tamo bi mi pregled trebao biti za neka tri tjedna otprilike, moram se sutra naručiti 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Omerta
    02. Listopad 2019. 13:02

Zenske, sutra idem u Petrovu na vadjenje krvi, ali sad vidim da na uputnici uopce ne pise ona oznaka za coombs test odnosno antitijela. Samo KG, RH, WAR, HBsAg. Zar se to nebi vec sad trebalo provjeriti? A rekla sam joj da sam Rh neg. Prvorodjena je bila poz kao i njen otac. Tad sam dobila u trudnoci (preventivno) i nakon poroda injekciju, a dobila sam i nakon kiretaze prosle godine.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• piba7
    02. Listopad 2019. 13:04

mrgud_zg

A sto se tice hlaca iz hm-a, ja sam si narucila traperice i fakat su mi super. Probala sam ih prvo u ducanu, fakat nisu svi modeli dobri. Inace bas i ne nosim hm traperice, bolje su mi mangove recimo, al inace sam neki 40 i ove trudnicke sam isto uzela 40. Nosila sam ih vec par puta i bas su dobre. To su ovehttps://www2.hm.com/en_eur/productpage.0469562021.html

Meni su odlične HM trudnicke traperice.  Kupila sam jedne valjda čim sam saznala da sam trudna. Svoj pred trudnicki broj sam uzela i to još super skinny.  Imam osjećaj da hlače rastu sa mnom, jer su mi još uvijek dobre, a dobila sam 5kg u ovih 6 mj.

Angie1205
    02. Listopad 2019. 13:11

Helou ekipica! Cestitke svima na uspjesnim pregledima i pikanjima!
    Ja prijavljujem okruglih +10 kilica 😬 Da proslavim evo smazala dve snite kruha i pekmeza 🤪

Frajla
    02. Listopad 2019. 13:11

Ja sam se u h&m uspila ugurati jedino u one skroz tanke traperice, ove normalne ne mogu. Ali na tim tankima brzo ode elastin, pa se onak naboraju na mjestima. 
    Pričala mi prijateljica kak se trudna zaglavila u njihovim trapericama, kaže skoro je išla tražiti škare da ih razreže 
    Imam njihove najlonke, ali one najgušće i meni su baš dobre. Ne sjećam se koju veličinu sam uzela, ali mogla sam i manje jer mi se nakupi oko gležnjeva s vremenom, pa ih moram navlačiti

MaRe
    02. Listopad 2019. 13:15

Evo i nas s pregleda...sad sam prvi put sve vidjela i čula srčeko kako kuca...ajmeee 
    Sve je ok, pratimo tjedne...on ima 875 grama a ja +4 kg Doktorica je sve pregledala i glavica mu je dolje a ne gore kako sam ja mislila i zapravo me s nogama mlati po rebrima..posteljica je uredna, plodne vode ima dovoljno i zatvorena sam :) 
    Annika ja sljedeći tjedan idem isto vadit to za Rh :) Sljedeća kontrola 12.11. 
    I pitala sam dr da mi potvrdi dal je muško da ne bi mi cura u plavom bila...pokazala je opremu i nema sumnje da je muško 
    Sad se idem baciti na spremanje kuće i završavanje torte jer je dragom rođendan a neplanski ćemo imati goste navečer xD 

Omerta
    02. Listopad 2019. 13:17

Lavica, ne dojim, nemam mlijeka vec sigurno godinu dana, ako ne i vise, nego se to mala tako zna jos nekad pristekat u polusnu umjesto dude. Al vec joj dugo govorimo da nije mala beba, da joj to ne treba, pogotovo sad u trudnoci kad su mi bradavice osjetljive. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.