ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    02. Listopad 2019. 09:25

Jutro svima! Sretni na pregledima, vađenju krvi i sl.

Meni se dogodilo da sam se probudila danas sva u jednoj vodi, da je prva stvar bila kada sam ustala- tuširanje! 
    I noćas, pri svakom okretu osjetila jaku probadajucu bol u zdjelici...
    Ja ne znam jel to može biti povezano sa terapijom koju uzimam, ali blago rečeno, umirem od straha!

Iva sto te muci? Niski otkucaji ili visoki?

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:27

Iva da, to i mene zanima, ali doduse ne brinu me bas jer su meni inace povecani, inace mi budu 120-150, a sad u trudnoci su pali cak na 70😁 s tim da znaju isto nekada skakati, bas su mi jutros bili 128, ali gin je rekla da je to sve normalno🤔

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:31

Evo Iva ovo su moji sada xd https://ibb.co/r3qZyW3, 101 i tlak super😊

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:31

https://ibb.co/r3qZyW3 
    Nesto nece onaj link

Gogaa_V
    02. Listopad 2019. 09:35

Jutro  cure, sretno  na pregledima. Čestitke  na jos jednoj djevojčici nita. 🌸
    Iva normapno  je, meni su inače 85 sad u t. a kako sam na tokolizi  znaju skočiti isto tako  99, i kako kažu sasvim normalno iako ja osjetim  nelagodu. Mada sam prije uvodjenja tokolize  radila ekg sve je ok  tako da me ne brinu te povremene  nus pojave. Kako si ti podnosila tokolizu, i koliko  si dugo  bila na terapiji? 

mrgud_zg
    02. Listopad 2019. 09:38

Samobezelje pa gdje si? Mogle smo si radit drustvo 😁😁
    Mare pogledaj haljine na asosu. Imas jos vremena a ako ti ne odgovaraju mozes vratit, besplatna je postarina. Ja sam si prosli mj bas za neke svadbe narucila i ima bas dobrih. Jedna mi je bila prevelika u trbuhu pa sam ju vratila jer ne znam dal cu kasnije trebat takvu svecaniju, al ti ces taman bit jos vise trudna, one s prosirenjima u trbuhu su bas dobre 😉

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:47

Iva u ljekarni, ima ih svakakvih pa si odaberes koji ti je najbolji, ovaj je bio oko 500kn posto meni i inace treba zbog srca pa mi nije bilo zao dati toliko, a ful je precizan😁 imas i jeftinijih i skupljih, i ovi jeftiniji su okej, ali reko budem uzela neki srednji😊

Gogaa_V
    02. Listopad 2019. 09:48

iva4

Cima di si kupila tlakomjer? Da odma odem kupit
    Goga ja sam ti bila tjedan dana na tokolizi i tresla sam se ko šiba… drzali su me tri dana na dozi od 15 neceg da curi a inace drze na skoro 50 ako se ne varam jer mi je srce lupalo sto na sat i sva sam se toliko tresla da do wca nisam mogla doc a da ne pricam o tom da uzmem casu u ruku sve sam prolila svaki put

Kod mene je ta od 0.25 sad, ali svako 24 minute. Isto neugodno svake 24 minute isto se pocnem tresti i srce uzlupa, kroz minut dva bude bolje i opet tako... 

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:51

Ali da, ako ces ga kupovati, sad ili kasnije ikad, radije kupi ovaj za nadlakticu nego onaj za zapesce jer su ovi za nadlakticu puno precizniji, a kod onih za zapesce trebas mjeriti tlak 3 puta pa onda uzeti srednju vrijednost😊 msm, vjerojatno ima i takvih za nadlakticu, ali ja sam bas gledala da uzmem onaj koji odmah pokaze vrijednost, a ne da moram jos poslije racunati koliko je tocno

C1M4
    02. Listopad 2019. 09:54

https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/bolesti-zdravlje/normalni-tlak-po-godinama-kako-izmjeriti-krvni-tlak-tablica-zasto-se-mijenja-s-godinama tu imas sve😁 s tim da je nekome tlak malo visi cijeli zivot nekome malo nizi, npr. mojoj mami je "normalan" tlak 100/55 i ako joj bude 120/60(sto se smatra normalnim tlakom) njoj to bude previsoko jer eto, ona zivi sa tlakom 100/55😊 ali vec ces vidjeti kakav tebi uglavnom bude😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.