Boookiic! Evk nas na ogtt. Popila sam svoju dozu, nije mk tak strasno bilo, a cinjenica da sam gladna je samo pomogla jer bih bila i tu casu tamo pojela..
I sad cekamo. Drzte palce!
Kaj se tice depilacije.. prije sam par outa sa secernom sama radila i bio je super rezultat, al tak mi je dugo trebalo da sam popiz.. pa sam si uzela epilator. Sve 5 al meni samo za noge. Bikini i vise ne dolazi u obzir jer vidim zvijezde, iako, vjerujem da kad bih jednom dvaput pretrpila da bi dalje bilo lako.. al sad mi nije vrijeme za trpit tak nesto, pa britvica na dodir ide. Pred termin cu probat cesce, a ak bude beba uranila, bit ce sta bude pa bas da me i sestra brije..
Vidjela sam da ste komentirale trajni lak i geliranje😊 Posto ja 3 puta tjedno kod svoje doktorice opce prakse mjerim tlak i otkucaje ne smijem imati nista na noktima jer zbog tog gela ili trajnog laka ona spravica za ocitavanje pulsa i kisika krivo mjeri u tom slucaju pa pretpostavljam da je i to razlog zasto ne imati nista na njima kao i ono da se vide promjene na noktima jel😊
Zo brijanje u bolnicama sestrama nije nistra strano. To one obave za par min. Kad sam isla na histeroskopiju ja sam to sama rijesila, no bilo je sa mnom u sobi par starijih žena koje su sestre brijale, za par minuta su bile gotove. Meni sad bez da vidim dolje od trbuha bas cudno, bojim se da se ne izmasakriram 😂
Eh cure zanima me sta vi mislite o ovim posjetama poslije poroda ja se baš plašim toga na neki način kad zamislim situaciju vidim svi oko bebe tu ja po najmanje s njom još tu gdje živim imam od mm sestra njegove rodjake sve neudate vole bebe bla bla bla msm stvarno se toga plašim
Mikio, bas sam svrljala online neki dan, nesto tipa ovo ti ne bi pasalo? https://m.zara.com/hr/hr/satinirana-prugasta-haljina-p08100447.html?v1=22064016&v2=1281603
Joj dodji do mene ja imam haljina na izvoz,ne trudnickih koje sad mogu nositi 🙈
Samojed to ovisi o tebi i muzu i da se usuglasite skipa po tom pitanju. Nasi su htjeli doci po nas u rodiliste,mi smo bili protiv i htjeli smo sami. Dali smo da dodju do nas pogledati mene i nju taj dan i nisu smetali dok ih nismo zvali. Kako se u startu postavis tako ce biti.
Jutro cure,
Evo citam vas, pomalo radim i polako se pripremam za pregled u 10h.
Cestitam na jos jednoj curki
Sto se tice tih posjeta odmah iza poroda, ni ja ih bas ne volim, nadam se da ce mi dati barem par dana mira da dođem k sebi.
Mikio meni su jako lijepi i wgw modeli haljina ili donnel npr. Nisu bas specijalno za trudnice ali su onak sire, lezerne, pa mozda ti ne nesto svidi.
Sretno i ostatku cura koje imaju danas preglede.
Jutro cure. Ja odradila 2 vadenja krvi za ogtt. Cekam 3. Nije mi bilo uzasno popit, al dosla mi neka slabost i mucnina nakon sat vremena. Vjerojatno i od viroze. Jedva cekam doc doma danas ne idem radit.
Sretno svima na pregledima danas
Jutro svima i sretno danas. :)
Čestitke na curici..sad sve ove stidljive bebe se otkrivaju 🙂
Mikio ni ne spominji haljinu jer mi se dize kosa na glavi...odlučili smo se vjenčati idući mjesec ili početkom 12-og,ovisno kako bude termina i sad me svi smaraju s tom haljinom 😴 Pojma nemam ni di bi pogledala u Os da je mal svecanija a da mogu ugurati trbuh..mozda cu je dati sašiti xD
Za ove posjete naši su dobrodošli a ostali nek se strpe par tjedana,al svatko tko bude zdrav je dobrodosao a ovi prehlađeni nek čekaju.Joj mene je tak rastuzila baka od mm kad je pitala hocemo li dati da vidi praunuce,pa naravno kakvo je to pitanje...kao mladi to ne daju ovo ono.
Mrgud i ja cekam 3.vadjenje oko 9.40.. al upalila sudoku i vrijeme leti..
Mare tako je i mene pitala od mm-a baka, ne znam zasto ne bi dali i zasto netko ne da prabaki da vidi praunuce🤔 a ovo za dolazenje nakon poroda, tu cu mislim da morati staviti natpis na vrata da je zabranjen ulaz jer smo vec nekoliko puta napomenuli da par dana ne zelim nikoga osim roditelja nasih da se upoznamo malo i mi sa bebom i da imamo mira zajedno, ali nitko to ne dozivljava kao "ma dajte zezate se, zasto se ne bi beba smjela vidjeti, sramota je skrivati dijete" znaco strasno😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji