ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Listopad 2019. 07:24

Juuutro svima! Sretno na pregledima i dobar ostatak dana nam zelim. 
    Ja se spremam na prvo od pet vadjenja krvi u ova 2 dana. Jeeee 😒! 
    Za depilaciju voskom ja bi zenama dogla spomenik koje to mogu. Znaci nesto prestrasno. Kod mene je opcija samo iskljucivo brijanje i tog se i sad pridrzavam. Jos mogu sama a kad ne bude islo uskocit ce mm. Imam tako svijetle i tanke dlake da dok ne narastu konkretno se niti ne primjete. 

Lavica27
    02. Listopad 2019. 07:27

Jutro cure... ne opterećujte se brijanjem pred porod,tolko nebitno u cijeloj priči. Ja sam bila zadržana u bolnici,obrijala se svojom britivicom noć prije indukcije al me sestra dodatno prije klistira,doslovce nikakav big deal.

lorija
    02. Listopad 2019. 07:34

Jutrooo cure. Sretno na pregledima!
    Kod mene je od danas produzeni vikend 😁 bas se veselim nekom izleticu,nadam se da nam ga ova kisa nece pokvarit ovih 5 dana. 
    Sto se tice depiliranja,u prosloj i u ovoj trudnoci to obavljam sama s britvicom na dodir. Muz tu uleti na kraju kao provjera. ☺

Točkica37
    02. Listopad 2019. 07:36

Sretno danas 🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Nita9999
    02. Listopad 2019. 07:50

Dobro jutro, cure. Sretno svima na pregledima.

Ja sam svoje obavila, prvo u bolnici na veliki uzv gdje je bila prilicno cudna doktorica; na pitanje jel sve u redu-koliko mogu vidjeti, je... niti osmijeha ni nista i beba opet nije htjela pokazati spol... zatim jucer kod soc.gin. sam bila i kad je cula koja je doktorica bila, mrsk joj pao na oci... ugl, navodno nije uopce zainteresirana i humana. tako da se moja dr "naljutila" na nju kako mora biti detaljna, stajat iza svake svoje rijeci itd i uz to me odvela na uzv jer je nju zanimalo zasto se opet ne vidi spol😀 
    ugl, beba prekrizila noge i ne dozivljala nas... ali nakon maltretiranja i neodustajanja, na sekundu je pokazala da je curica i sve je u redu, srceko sam cula jer jos udarce ne osjetim i stvarno imam super dr.
    Lorija sljedeći pregled je 23.10.  i dan prije idem na Ogtt.
    Sto se depilacije tice, idem na vosak vec vise od 10 godina i uz to epilator koristim i stvarno nista ne boli, ali prekjucer mi nije tako bilo, postala sam osjetljiva u trudnoci, tako da vi koje planirate prvi put sad ici, prvo probajte na manjem dijelu koze

• njurko
    02. Listopad 2019. 07:52

Sretno curke! Jutro!🙋🏻‍♀️

C1M4
    02. Listopad 2019. 07:54

Jutro cure, sretno na pregledima i cestitke na jos jednoj curki!😁😁😍
    Ja ne mogu nikako docekati svoj anomaly sutra.. Ne znam jel zbog traume od zadnjeg anomalyja ili zbog uzbudenja jer cu napokon vidjeti malca😇

samonezelje
    02. Listopad 2019. 07:55

Boookiic! Evk nas na ogtt. Popila sam svoju dozu, nije mk tak strasno bilo, a cinjenica da sam gladna je samo pomogla jer bih bila i tu casu tamo pojela..
    I sad cekamo. Drzte palce!
    Kaj se tice depilacije.. prije sam par outa sa secernom sama radila i bio je super rezultat, al tak mi je dugo trebalo da sam popiz.. pa sam si uzela epilator. Sve 5 al meni samo za noge. Bikini i vise ne dolazi u obzir jer vidim zvijezde, iako, vjerujem da kad bih jednom dvaput pretrpila da bi dalje bilo lako.. al sad mi nije vrijeme za trpit tak nesto, pa britvica na dodir ide. Pred termin cu probat cesce, a ak bude beba uranila, bit ce sta bude pa bas da me i sestra brije.. 

C1M4
    02. Listopad 2019. 08:02

Vidjela sam da ste komentirale trajni lak i geliranje😊 Posto ja 3 puta tjedno kod svoje doktorice opce prakse mjerim tlak i otkucaje ne smijem imati nista na noktima jer zbog tog gela ili trajnog laka ona spravica za ocitavanje pulsa i kisika krivo mjeri u tom slucaju pa pretpostavljam da je i to razlog zasto ne imati nista na njima kao i ono da se vide promjene na noktima jel😊

02. Listopad 2019. 08:02

Zo brijanje u bolnicama sestrama nije nistra strano. To one obave za par min. Kad sam isla na histeroskopiju ja sam to sama rijesila, no bilo je sa mnom u sobi par starijih žena koje su sestre brijale, za par minuta su bile gotove. Meni sad bez da vidim dolje od trbuha bas cudno, bojim se da se ne izmasakriram 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI