Angie, kužim te...drži se. I molim te otidji do zubara!
Goga da li ti govore još nešto osim dužine cerviksa? Kakvog je oblika, ulozivost? Znam da je zabrinjavajuće ako je U i V oblika,znači da se otvara unutarnje usce. Ne spominju serklazu?
Zoe vjerujem da brineš i iako si još mjesec dana od ulaska u termin ovo su već sigurniji tjedni,samo nek bebica gramice prikuplja.
Goga drzim ti fige...bit ce vec neko rjesenje, bolje da si tamo nego kuci...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Angie, kužim te…drži se. I molim te otidji do zubara!
Goga da li ti govore još nešto osim dužine cerviksa? Kakvog je oblika, ulozivost? Znam da je zabrinjavajuće ako je U i V oblika,znači da se otvara unutarnje usce. Ne spominju serklazu?
Zoe vjerujem da brineš i iako si još mjesec dana od ulaska u termin ovo su već sigurniji tjedni,samo nek bebica gramice prikuplja.
Ne samo kazu da sam zatvorena vanjsko i unutrarnje usce, ali da se skracuje evo i pod mirovanjem. U slucaju i minimalnih kontrakcija planiraju tokolizu i mirovanje kao do sad. O serklazu je bilo govora prosli put, sada je kasno za serklaz. Ne znam, tjesim se što nemam kontakcije za sad ni bolove i nadam se da će tako ostati bar do 26 tjedna kad bude sigurna beba. Minimalno ali koliko toliko sigurnija za porod
Goga ,vjerujem da će sve biti dobro
Angie ,javi kako je prošlo sa malenom .
Ostalim curama sretno na pregledima :)
Jutro zenice ja se tek probudila i jedva sam se prob da odem do wc nešto mi se tako spava i sva sam brrr
Goga držimo fige za tvoju bebicu da izgura do sigurnih tjedana i hoće a to oni radi sigurnosti ništa loše
Sretno curama na pregledima
Predivna robica i stvarno je imaš pre pre previše
Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno.
Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel
ajme cure pa sve neke nelijepe vijesti.
Goga, bit će sve dobro. najbitnije da si doktorima na oku, neonatoolog mora biti uključen kod svih prijevremenih poroda tako da nemoj misliti da nešto nije dobro.
Angie, ja vjerujem da će tvoja curka to odraditi bez problema. I moj sin je prije škole, sa 6 godina, sve to obavio bez anestezije. Ja sam se šokirala da je on, onakav nesuradljiv i nemoguć, to odradio bez poteškoća. A vidim da je tvoja cura dobrica.
Meni eto jučer nije bio neki dan i isplakala sam se i bilo mi žao bebača koji osjeća sav taj stres. Ja sam non stop u jurnjavi i nekom pokretu i poslu, uopće se ne zaustavim i popričam malo s njim jer kad legnem, zaspem od umora kao klada.
Krasne su vam stvarčice za bebe ja nemam još ama baš ništa, niti jednu krpicu ni stvarčicu. Niti imam mjesta u stanu dok ne iznajmimo susjedni pa spojimo niti imam love jer nas je u rujnu dočekala registracija, sinov rođendan, opremanje za školu i svatovi u kojima smo kumovi
[iimg]
Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno.
Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel
Zoe meni kazu da je rizicnije sada i da se ne bi usudjivali na taj korak. Radije tokoliza i strogo mirovanje pod nadzorom. Evo taman na ctg u sobi za radjanje (cisto jer je slobodna, a mene dovezu sa 2 sprata na 1). Neka mi neko pošalje link i kako stavite slike da vam pošaljem sobicu.
Pozdrav cure, sretno svima na današnjim pregledima i sretno svim curama koje su u bolnici. Sve će biti dobro, samo pozitivno mislite..
Mene je isto uhvatila neka viroza, grlo me evo već treći dan boli i osjetim kako mi se sinusi cijede niz grlo. Sreća pa nemam temperaturu. Pijem puno limuna, meda i nadam se da će brzo proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji