ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    26. Rujan 2019. 11:10

Angie, kužim te...drži se. I molim te otidji do zubara!
    Goga da li ti govore još nešto osim dužine cerviksa? Kakvog je oblika, ulozivost?  Znam da je zabrinjavajuće ako je U i V oblika,znači da se otvara unutarnje usce. Ne spominju serklazu?
    Zoe vjerujem da brineš i iako si još mjesec dana od ulaska u termin ovo su već sigurniji tjedni,samo nek bebica gramice prikuplja.

mala.le.90.
    26. Rujan 2019. 11:16

Goga drzim ti fige...bit ce vec neko rjesenje, bolje da si tamo nego kuci...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    26. Rujan 2019. 11:19

Lavica27

Angie, kužim te…drži se. I molim te otidji do zubara!
    Goga da li ti govore još nešto osim dužine cerviksa? Kakvog je oblika, ulozivost? Znam da je zabrinjavajuće ako je U i V oblika,znači da se otvara unutarnje usce. Ne spominju serklazu?
    Zoe vjerujem da brineš i iako si još mjesec dana od ulaska u termin ovo su već sigurniji tjedni,samo nek bebica gramice prikuplja.

Ne samo kazu  da sam zatvorena  vanjsko i unutrarnje  usce, ali  da se skracuje evo i pod mirovanjem. U slucaju i minimalnih kontrakcija planiraju tokolizu i mirovanje  kao do sad. O serklazu  je bilo govora prosli put, sada je kasno za serklaz. Ne znam, tjesim  se što nemam  kontakcije za sad ni bolove i nadam se da će tako ostati  bar do 26 tjedna  kad bude sigurna  beba. Minimalno ali koliko toliko sigurnija  za porod

Dalindas
    26. Rujan 2019. 11:24

Goga ,vjerujem da će sve biti dobro 
    Angie ,javi kako je prošlo sa malenom .
    Ostalim curama sretno na pregledima :)

samojed
    26. Rujan 2019. 11:24

Jutro zenice ja se tek probudila i jedva sam se prob da odem do wc nešto mi se tako spava i sva sam brrr 
    Goga držimo fige za tvoju bebicu da izgura do sigurnih tjedana i hoće a to oni radi sigurnosti ništa loše 
    Sretno curama na pregledima
    Predivna robica i stvarno je imaš pre pre previše

samojed
    26. Rujan 2019. 11:25

Ovo za robicu je upućeno juno

• Zoe27
    26. Rujan 2019. 11:38

Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno. 
    Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel 

annika
    26. Rujan 2019. 11:46

ajme cure pa  sve neke nelijepe vijesti. 
    Goga, bit će sve dobro. najbitnije da si doktorima na oku, neonatoolog mora biti uključen kod svih prijevremenih poroda tako da nemoj misliti da nešto nije dobro.
    Angie, ja vjerujem da će tvoja curka to odraditi bez problema. I moj sin je prije škole, sa 6 godina, sve to obavio bez anestezije. Ja sam se šokirala da je on, onakav nesuradljiv i nemoguć, to odradio bez poteškoća. A vidim da je tvoja cura dobrica.
    Meni eto jučer nije bio neki dan i isplakala sam se i bilo mi žao bebača koji osjeća sav taj stres. Ja sam non stop u jurnjavi i nekom pokretu i poslu, uopće se ne zaustavim i popričam malo s njim jer kad legnem, zaspem od umora kao klada.
    Krasne su vam stvarčice za bebe ja nemam još ama baš ništa, niti jednu krpicu ni stvarčicu. Niti imam mjesta u stanu dok ne iznajmimo susjedni pa spojimo niti imam love jer nas je u rujnu dočekala registracija, sinov rođendan, opremanje za školu i svatovi u kojima smo kumovi

[iimg]

Gogaa_V
    26. Rujan 2019. 11:49

Zoe27

Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno.
    Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel

Zoe meni kazu  da je rizicnije  sada i da se ne bi usudjivali  na taj korak. Radije tokoliza i strogo  mirovanje  pod nadzorom. Evo taman  na ctg  u sobi  za radjanje (cisto  jer je slobodna, a mene dovezu sa 2 sprata  na 1). Neka mi neko pošalje  link  i kako stavite  slike  da vam pošaljem sobicu. 

• piba7
    26. Rujan 2019. 12:01

Pozdrav cure, sretno svima na današnjim pregledima i sretno svim curama koje su u bolnici. Sve će biti dobro, samo pozitivno mislite..
    Mene je isto uhvatila neka viroza, grlo me evo već treći dan boli i osjetim kako mi se sinusi cijede niz grlo. Sreća pa nemam temperaturu. Pijem puno limuna, meda i nadam se da će brzo proći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.