Goga ,vjerujem da će sve biti dobro
Angie ,javi kako je prošlo sa malenom .
Ostalim curama sretno na pregledima :)

Jutro zenice ja se tek probudila i jedva sam se prob da odem do wc nešto mi se tako spava i sva sam brrr
Goga držimo fige za tvoju bebicu da izgura do sigurnih tjedana i hoće a to oni radi sigurnosti ništa loše
Sretno curama na pregledima
Predivna robica i stvarno je imaš pre pre previše

Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno.
Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel

ajme cure pa sve neke nelijepe vijesti.
Goga, bit će sve dobro. najbitnije da si doktorima na oku, neonatoolog mora biti uključen kod svih prijevremenih poroda tako da nemoj misliti da nešto nije dobro.
Angie, ja vjerujem da će tvoja curka to odraditi bez problema. I moj sin je prije škole, sa 6 godina, sve to obavio bez anestezije. Ja sam se šokirala da je on, onakav nesuradljiv i nemoguć, to odradio bez poteškoća. A vidim da je tvoja cura dobrica.
Meni eto jučer nije bio neki dan i isplakala sam se i bilo mi žao bebača koji osjeća sav taj stres. Ja sam non stop u jurnjavi i nekom pokretu i poslu, uopće se ne zaustavim i popričam malo s njim jer kad legnem, zaspem od umora kao klada.
Krasne su vam stvarčice za bebe ja nemam još ama baš ništa, niti jednu krpicu ni stvarčicu. Niti imam mjesta u stanu dok ne iznajmimo susjedni pa spojimo niti imam love jer nas je u rujnu dočekala registracija, sinov rođendan, opremanje za školu i svatovi u kojima smo kumovi

[iimg]
Meni su rekli da je kod nas moguce staviti serklaz do 28 tjedna ako procjene da je potrebno.
Iva ne pijem nista, samo magnezij dva puta dnevno i na hitnoj su rekli po potrebi normabel
Zoe meni kazu da je rizicnije sada i da se ne bi usudjivali na taj korak. Radije tokoliza i strogo mirovanje pod nadzorom. Evo taman na ctg u sobi za radjanje (cisto jer je slobodna, a mene dovezu sa 2 sprata na 1). Neka mi neko pošalje link i kako stavite slike da vam pošaljem sobicu.

Pozdrav cure, sretno svima na današnjim pregledima i sretno svim curama koje su u bolnici. Sve će biti dobro, samo pozitivno mislite..
Mene je isto uhvatila neka viroza, grlo me evo već treći dan boli i osjetim kako mi se sinusi cijede niz grlo. Sreća pa nemam temperaturu. Pijem puno limuna, meda i nadam se da će brzo proći.

Ja sam tek sad skuzila u svojoj frci za angie i onda sam se sjetila problema sa kojima se djevojčica nosila.. nadam se da će sve biti ok i da jeste, ali kao i mi sve podnosis sve intenzivnije u ovom stanju. Drzim fige za njen pregled i da ti budes ok.

Goga drz se! Sad je za serklaz kasno no pod kontrolom si svih specijalista i to je najbitnije. Odmah ce reagirati ako nesto bude lose.
Sta se otvaranja opcenito tice, jako je cesto u trecem tromjesjecju no najveca vecina takvih trudnica izdrzi do termina tako da mislite o tome i na taj nacin. Sto idemo blize porodu bit ce vise otvaranja, odstupanja u kilazi beba i sl.
Angie MR nije nije nista strasno samo je bucan pa je zbog toga neugodan. Treba mozda curicu samo prije na to upozoriti da se ne prepadne. No vjerujem da doktori znaju sto rade i da pripreme dijete.
Brzinski da se javim, držim fige svima i nadam se da će sve boljke proći 💗💗
Ja sam se smirila jer sam zaključila da su joj samo nogice nisko, ali svejedno jedva čekam pregled drugi tjedan da mi potvrde da je sve ok.
Ja sam isto imala neku noć bez spavanja ali mi se sinoć beba tako ritala da sam je uspjela snimit mobitelom 😍
Tako da se smijuljim vec valjda 14 sati u komadu

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji