Ja sam tek sad skuzila u svojoj frci za angie i onda sam se sjetila problema sa kojima se djevojčica nosila.. nadam se da će sve biti ok i da jeste, ali kao i mi sve podnosis sve intenzivnije u ovom stanju. Drzim fige za njen pregled i da ti budes ok.
Goga drz se! Sad je za serklaz kasno no pod kontrolom si svih specijalista i to je najbitnije. Odmah ce reagirati ako nesto bude lose.
Sta se otvaranja opcenito tice, jako je cesto u trecem tromjesjecju no najveca vecina takvih trudnica izdrzi do termina tako da mislite o tome i na taj nacin. Sto idemo blize porodu bit ce vise otvaranja, odstupanja u kilazi beba i sl.
Angie MR nije nije nista strasno samo je bucan pa je zbog toga neugodan. Treba mozda curicu samo prije na to upozoriti da se ne prepadne. No vjerujem da doktori znaju sto rade i da pripreme dijete.
Brzinski da se javim, držim fige svima i nadam se da će sve boljke proći 💗💗
Ja sam se smirila jer sam zaključila da su joj samo nogice nisko, ali svejedno jedva čekam pregled drugi tjedan da mi potvrde da je sve ok.
Ja sam isto imala neku noć bez spavanja ali mi se sinoć beba tako ritala da sam je uspjela snimit mobitelom 😍
Tako da se smijuljim vec valjda 14 sati u komadu
[/url
Sretno svima danas na pregledu :)
A vama što je loš dan želim bolje raspoloženje
Goga držim fige da sve prođe u redu i da izgurate što bliže terminu.
Angie imaš ti hrabricu, podnijet će ona to kao velika ;)
Mislim da smo već spominjale al se ne mogu sjetiti...dal vama što se cerviks smanjuje,omekšava itd. dal ste imale kakve bolove, simptome i slično ili samo dok ste došle na kontrolu su rekli da je tako? Mislim dal je nešto što možemo prepoznati pa reagirati? Kako sad već mjesec dana nisam bila na kontroli baš me zanima što će reći sljedeći tjedan i istovremeno me i strah i ne mogu dočekati xD
Curke eto nas s pregleda. Sve ok s nasom frjalom, lijepo se razvija i dobiva na tezini (382grama), veli sve idealno, i curka i kolicina plodne voda. U jednom trenutku smo ju vidjeli kako otvara usta i guta ju. Provjerila mi cervix, dobre je duzine (49mm), T obilka i zatvoren. Brinuo ju cervix zbog onih mojih menstrualnih grceva, al ocito ih uzrokuje posteljica koja je 9mm od usca. Dala mi progesteron depo injekciju i ako mi bude jos bolje dolazit cu 1xtjedno na pikicu. Ostavila mi udarnu dozu duphastona zbog tih grceva, duplu dozu mg i normabel 2mg po potrebi.
Jedna fotka je mrak na kojoj nam prasica mala lajka iznutra😂😂
Sljedeca kontrola 24.10.
Sad idem citat zaostatke😘
Cure drage dobar dan. Sretno svima koje imaju pregled danas nek budu dobre vjesti.
Meni noc uzas nocnu moru sam imala i tri puta se budila iz nje i nastavila sanjat di sam stala prije budenja ujutro sam cvilila muzu o tome. U vrticu suze i histerija. Zatvprili vrata i gotovo. Kaze teta to je spektakl za vas koliko cete izdrzat on prestane cim odete da ga uzmete kuci ste se pokopali i gotovo je. Mustra.
Otisla u grad izobavljat sto stvari i sad sam na kaucu jer me autobus dokrajcio.
Goga izdrzat ce beba do sigurne zpne narast ce i ojacat i upoznat te bolje da si tamo pod kontrolom. Neonatolog je uvijek prisutan kad je nedonosce u pitanje to je regularan postupak i bolje da je. Sve ce to biti dobro. Moja susjeda je 4 mj cuvala trudnocu u bolnici od 18tt skoro bez cerviksa otvorena 5cm docekala 36tt. Sve ce biti ok mi tu drzimo fige i bebe isto
Angie samo ti tu se jadaj slobodno. A hrabrica ce i to ko i cjepivo odradit svjetski. Znas da imas borca tako da sve ona moze. A depra svih ulovi i to je normalno. Ja sam jucer pretulila jutro. Bit ce bolje kad se cura vrati i ti kaze da je uspjela :)
Netko je pitao za Lupilu tetra pelene meni su dobre imam ih 4 ili 5 neznam i fine su
Odo oko sklopit glupi bus i glupa ruzna razrovana cesta unistilo me
Bas me sve danas pogadja, netko me krivo pogleda i ja se rasplacem...al doslovno 😕
Pripremili smo L da ce bit u tunelu al da ce tata biti blizu, pored nje, da ce vjerojatno dobiti i slusalice (bar su ih meni dali davno kad sam ja isla na MR) i da mora bit mirna...pa je otisla u sobu i legla na krevet, udjem i pitam ju kaj radi a ona veli da vjezba za tunel 😊
Razmisljala sam da ostanem doma kad mi je vec takav sugav dan al idem radi nje, da nas vidi sve na broju kad izadje odande.
Hvala cure na podrsci...😘
Gogaa bas mi je zao, nadam se da ce na kraju biti sve u redu!
Angie prekrasno dijete imas... slatkica vjezba za tunel 😭😭😭
Tako i meni dode koji dan da sam samo za plakati, pusti suze, isplaci se, ne preostaje ti nista drugo 😁 A znas da se ovjde uvijek mozes izjadati...
Eto me u cekaonici... 🤞
Ja često imam noćne more i znam mjesečariti. Prije bih loše spavala sam ako bih se prežderala, sad je to postalo pod normalno. I onda tako umorna ujutro dođem na posao i nisam za ništa.
Angie sretno s malenom, bit će sve ok, ne sekiraj.
Mene se isto čini da je moja mrva velika za ovaj tjedan, rekla je između 1200 i 1300, ali znam da je to sve otprilike pa ne sekiram.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Angie vjezba Za tunel. Jaooo kako je slatka i šarmantna. ..Daj Boze svakome tako divno i ljupki dijete :) mica mala ❤️ joj ti se brines a mala je lavica i pol! Neustrašiva skroz! ❤️❤️❤️❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji