Goga samo pozitivno! Sve ćeš to izgurati i kad primis svoju bebu u sekundi ćeš zaboraviti na sve brige i strahove. Šaljemo ti i mi puuuuuuno pozitivnih misli i podrške
Ena sretno necaku dalje i da ga vise ne patile nikakve operacije i bol ❤️
Goga drzi nam se 😘 znam da vas dvoje to mozete i izgurat cete vi i vise od ta dva tjedna. Da i bude palcic, samo neka bude sto snazniji i zdraviji kad dodje na svijet 👏
Jos jednom hvala svima za podrsku mojoj lavici, upravo je s tatom u “tunelu” 😬
E i ja malo prosetale pa nabasale na fineee miriseeee, kupile si gablec i bebi hot dog!!
Googa drzi se Ja sam rodjena u 25+5tt i ako su tada mojoj mami rekli da 99% necu prezivjet evo me ziva i zdrava, a medicina je u ove 33 godine puno uznapredovala.
Mare stvsrcice su predlatke
Pobjegao mi je post...
Lorija, moj sljedeci pregled je 17.10.
Cestitam cure na urednim pregledima i sretno dutra koje imate..
Goga ti si jaka žena i izgurat ces ti to mirovanje, ako treba i dubit na trepavicama do sigurnijih tjedana. Bolje da si pod lijecnickom kontrolom i da si im na oku. Svi smo uz tebe i šaljemo puse ogromnjace😘😘😘😘
Angie pa ta tvoja curka je pravi mali lav ...slatkiš...😍🥰😘
Goga ja vjerujem da ce biti to sve ok. Pa zene sa puno gorim nalazima nisu u bolnici.ti si zatvorena sto je super. Bit ce to sve dobro, bas osjecam.moja frendica lani rodila u 23 tj, bilo je u novinama sa Raba. Mali je ziv, ima dosta problema ali je ziv.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hej curke pozdrav svima! 🤗
Nova sam tu i naravno u panici.
Inace termin nam je 27.01 😍
Prije tj dana bila sam kod dr i lagano mi se otvara unutarnje ušće, u obliku slova y. D 2.75, D 2.75 to su mjere nalaza. Tada sam bila 21+3
Zanima me ima li koja u slicnoj situaciji? Hvala vam od ♥️ na odgovoru.
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Hej curke pozdrav svima! 🤗
Nova sam tu i naravno u panici.
Inace termin nam je 27.01 😍
Prije tj dana bila sam kod dr i lagano mi se otvara unutarnje ušće, u obliku slova y. D 2.75, D 2.75 to su mjere nalaza. Tada sam bila 21+3
Zanima me ima li koja u slicnoj situaciji? Hvala vam od ♥️ na odgovoru.
Pardon D 3.37 i D 2.75
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Goga bit cete u mojim molitvama 🙏🙏
Ena dao Bog zdravlja tvom necaku, joj srecica mala...
Bila sam gotova dosta brzo, vaginalno me pregledavala i dosta me ovaj put bolilo.. Kaze ona meni Kako ces rodit kad te to boli 🤭 Ne znam sto mi je danas sam osjetljivija nesto... Rekla mi je da si kupim Saugella attiva-to je nekakvo tekuce sredstvo za intimnu higijenu jer mi je dolje sve iziritirano od dnevnih ulozaka Iva mozda bi ovako nesto tebi pomoglo? Rekla je da se to smije kroz trudnocu i poslije poroda da je bas dobra stvar. Dala mi je uputnicu za Merkur da odem kod dr koja mi je radila anomaly, pa cu ih sutra zvati da se narucim. Sljedeci pregled kod moje dr 7.11., a prije toga moram jos nositi urin. Rekla je da mi je pocetak porodiljnog 20.11
Evo nas domaaaa! L je bila odlicna, bila je malo pokocena kak ona kaze al izdrzala je pola sata ❤️
Putem doma je smazala hot dog slasno i glasno i sad se vec eno vere po drvetu na dvoristu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji