ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    25. Rujan 2019. 21:50

Juno Zaboravih te označiti 😁

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 22:06

Juno ja nikad ljepse slozeno nisam vidila 👌👌👌 svaka cast 
    Mikio nasla ja na minnie bijelu i na mucu bijelu i na sovu malo to gledala kaze muz to je za curicu reko znam al smijem valjda gledat....i tocno kraj toga stoji velika tuta 36 38 broj na jednoroga rekoo e ta je za mene isto plisana 😂😂😂 tad me odvuko ca kaze dosta ti je za danas 😂😂

• leptiric00
    25. Rujan 2019. 22:07

Bravo,prekrasno je sve 👌🏼💪🏻 Svaka cast ☺️

MaRe
    25. Rujan 2019. 22:11

Večer...evo i mi stigli :D 
    Shopping obavljen i više nego uspješno...kupila sam 99% od onoga što sam naumila a za manje para nego u Hr...i kupila sam onu svjetleću dudu što ste spominjale danas  
    Potrošili smo 58 000 dinara iliti 3700 kn..kupili smo krevetić, madrac, stalak za baldahin, ručnik za kupanje, dudu što svijetli u mraku, 3 staklene flašice ( Nuk), 4 kapice, 4 benkice, jedno 3 seta odjelca, set odjelca za izlazak iz bolnice, podlogu za prematanje, dekicu, dvije švedske pelene, dvije zamjenske dude za bočicu, kadicu (valjda najveću što imaju ), skafander (premekan i topal)..ne mogu se više sjetiti..budem vam sve poslikala kad namjestimo krevetić :D 
    Prezadovoljna sam i više nego se isplati otići tamo, još ćemo oko 400 kn dobit nazad kroz tjedan dana za povrat poreza  Koje ću naravno opet tam potrošiti hahahha 
    Sad mi fali još robice al to ću pričekati da vidim šta ću dobiti od bratića pa dokupiti, posteljina i tetre...ovdje u trgovini su bile lijepe ali su mi bile nekako pretanke pa nisam htjela uzeti. 

Grizli
    25. Rujan 2019. 22:12

Losa ti onda mozes kupiti za umivaonik samo onaj dodatak za lezanje bebe.
    Juno ajme predobro si to slozila sve. Ovako kad gledam tvoje tjedne posramim se. Naspram onog sta ja imam, al neka budem valjda sad pomalo. Ovo tvoje izgleda sve ko pp spagici slozeno. Jesam dobro vidila da robica je slozena okomito u linije, a ne na hrpice? 
    Moja sveki pitala kao sto ce moja mama kupiti da kao ne kupe isto. Imm reko da joj kako je moja odlucila dat 6000 kn za bebu pa nek sami uzmemo sto zelimo, i danas nam i njegovi dali toliko. Tako da na nama je samo da kupujemo sto nam treba zapravo i uzivamo u toj kupovini. Bas smo sretnici moram priznat jer inace bi velik dio kupovali na rate i vise razmisljali sto kad uzet, ovako mozemo sad samo pratiti akcije i narucivat kad sto se isplati, a taj iznos nam je vise nego dovoljan bas za sve velike stvari za bebu, mozda cak i dio malih. 

Dalindas
    25. Rujan 2019. 22:15

Juno ,predivno 😍

Grizli
    25. Rujan 2019. 22:17

Mare di si ti to ave nasla za 3700??? To se bas isplatio shopping! Jedva cekam slikice! 

MaRe
    25. Rujan 2019. 22:18

Btw. napokon da i ja imam termin za kontrolu... 2.10. pa me dodaj Lorija..dugo me sad nema na listi 
    Juno ajd dođi i meni poslagati  Ja sam za to totalni antitalent   Ja kad nešto i poslažem to izgleda kaotično.
    Grizli pa tako je i najbolje...nama su moji uzeli krevetić a njegovi kolica i tako smo se riješili dva najveća troška...iako da se sveki pita ona bi to sve sama kupila  Dns kad smo usput stali kod nje i pokazali što smo kupili bila je malo razočarana što smo skoro sve uzeli pa šta sad da ona kupi al je vidjela da nemamo toplomjer hahah pa eto to je rezervirala  i onaj češljić,škarice i to za njegu. 

Juno
    25. Rujan 2019. 22:20

Da, složeno je sve okomito. Tak sam gledala ideje na pinterestu i youtubu. Sve se lijepo vidi što imam, a kad je jedno na drugom, zaboraviš što je sve ispod. Tako imam i sav donji veš od svih nas složen. Od naprijed se uzima, a oprano stavljam otraga i onda se sve po redu troši. 

MaRe
    25. Rujan 2019. 22:20

Grizli Sombor...blizu nam Osijeka i jbg isplati se a marke ko i kod nas i odjeće i opreme :) Npr. dali smo 2400 za Medo krevetić 3u1 s madracem a kod nas je oko 3500 bez madraca xD Znači već smo tu uštedili 1000 kn 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.