ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    25. Rujan 2019. 21:08

Moja ima 1,600kg i 33 cm ,28 plus 4 dana i na zadak,11.10 idemo na pregled nadam se okretu :) nego cure da skrenemo temu malo,ima koja noa mobitel ili vivax kak ste zadovoljne??? Majki mi je okrugli rodendan i voljela bi joj mobitel pokloniti,jer ima uzasnog koji ne fukcionira

mala.le.90.
    25. Rujan 2019. 21:11

Mikio ja sam ocekivala 900 grama jer je to neka uobicajena tezina bebe u ovom periodu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Juno
    25. Rujan 2019. 21:14

https://postimg.cc/gallery/27k1eq4je/

Juno
    25. Rujan 2019. 21:15

Ove dude svjetle u mraku, a ladice s robicom složene po mojem

• leptiric00
    25. Rujan 2019. 21:15

Juno,to si sve pripremila????

Juno
    25. Rujan 2019. 21:38

To su sve brojevi od 56 do 68. Sve od A do Ž. Ništa od odjeće više ne treba. Niti od krupnih stvari koje su sve u najlonima i kutijama  zapakirane. Svekići obećali kupiti kimbač, madrac, podlogu za prematanje i stalak za kadicu kad se vrate. Kupili kimbač, a dok je trebalo ići po sve drugo, rekli smo točno koji dan idemo su šutili ko pi... tako da smo sami kupili, a oni ni novce nisu poslije dali. Neka, bar nam poslije ne budu cvilili kako su švorc s novcima. 

• Lala27
    25. Rujan 2019. 21:49

Svaka čast, baš je lijepo ovo vidjeti 😊 Jesu li te dude nešto skuplje jer svijetle i pune li se nekako? Jer neko napisa da se pune na sunčevu svjetlost, ali valjda da su takve bile prije par godina

• Lala27
    25. Rujan 2019. 21:50

Juno Zaboravih te označiti 😁

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 22:06

Juno ja nikad ljepse slozeno nisam vidila 👌👌👌 svaka cast 
    Mikio nasla ja na minnie bijelu i na mucu bijelu i na sovu malo to gledala kaze muz to je za curicu reko znam al smijem valjda gledat....i tocno kraj toga stoji velika tuta 36 38 broj na jednoroga rekoo e ta je za mene isto plisana 😂😂😂 tad me odvuko ca kaze dosta ti je za danas 😂😂

• leptiric00
    25. Rujan 2019. 22:07

Bravo,prekrasno je sve 👌🏼💪🏻 Svaka cast ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI