Moja ima 1,600kg i 33 cm ,28 plus 4 dana i na zadak,11.10 idemo na pregled nadam se okretu :) nego cure da skrenemo temu malo,ima koja noa mobitel ili vivax kak ste zadovoljne??? Majki mi je okrugli rodendan i voljela bi joj mobitel pokloniti,jer ima uzasnog koji ne fukcionira
Mikio ja sam ocekivala 900 grama jer je to neka uobicajena tezina bebe u ovom periodu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
To su sve brojevi od 56 do 68. Sve od A do Ž. Ništa od odjeće više ne treba. Niti od krupnih stvari koje su sve u najlonima i kutijama zapakirane. Svekići obećali kupiti kimbač, madrac, podlogu za prematanje i stalak za kadicu kad se vrate. Kupili kimbač, a dok je trebalo ići po sve drugo, rekli smo točno koji dan idemo su šutili ko pi... tako da smo sami kupili, a oni ni novce nisu poslije dali. Neka, bar nam poslije ne budu cvilili kako su švorc s novcima.

Svaka čast, baš je lijepo ovo vidjeti 😊 Jesu li te dude nešto skuplje jer svijetle i pune li se nekako? Jer neko napisa da se pune na sunčevu svjetlost, ali valjda da su takve bile prije par godina
Juno ja nikad ljepse slozeno nisam vidila 👌👌👌 svaka cast
Mikio nasla ja na minnie bijelu i na mucu bijelu i na sovu malo to gledala kaze muz to je za curicu reko znam al smijem valjda gledat....i tocno kraj toga stoji velika tuta 36 38 broj na jednoroga rekoo e ta je za mene isto plisana 😂😂😂 tad me odvuko ca kaze dosta ti je za danas 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji