Trebate hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-maila za informacije o našoj usluzi zajma. email: expressscreditt@outlook.com
Sretno na pregledima. Danas vas bome ima dosta!
Curke ne znam dal ste vidili od 3.10. U Lidlu će biti opet za bebe. Sta sam vidila slike preslatko i to dosta toga bež-smedja boja sta ja preferiram! Rekle ste da su njihove tetre dobre?
Joj ima divne robice baš u Lidlu! Grizli ja sam imala iz one neke Tweety kolekcije u lidlu tetre i bile su jako grube. E sad ne znam kakva je Lupilu kolekcija.
Inače, išla sam po slikama kad mi se mala rodila i poludila sam, shvatila sam da mi dosta stvari koje sam već i zaboravila uopće nema medju robicom a mogla bi mi sad posluziti!! Posudila sam tri frendice i sad ko šerif šaljem poruke,jel ovo kod tebe,jel ovo kod tebe možda?😡😡
Dobro jutro, i sretno svima na pregledima danas 🤗🤗🤗
U Lidlu uvijek ima super robice, kvalitetna, a nije velika cijena, baš idem škicnuti kaj će sve biti!
Lavica to je tooootalno neodgovorno od frendica!
Ja to ne volim kod ljudi, sada se ti moraš osjećati 'loše jer samo tražiš nešto svoje..
Iva bas mi je zao da te love te nuspojave🙄 ja valjda imam srecu pa mi je kao da vodu popijem haha😊
Sve sto znam od zena ovak koje su uzimale i sve sto sam citala, sve su uzimale do kraja trudnoce, dok nisu rodile, mozda i ima slucaj gdje im je ukinut ranije, ali ili ja to nisam procitala ili nisu pisale🤔
Dobro jutro. Sretno ekipi na danasnjim pregledima!
Mene od jucer popodne drzi zubobolja/glavobolja 😔
Jedan lekadol popila u 17 i drugi oko 22 i nist, od bolova i muke sam povratila dva puta. Onda sam poludila i popila normabel, smirila se i zaspala. Jutros pak otkako sam oci otvorila me pere neka depresija, samo placem i placem da me opet glava pocinje boljet...ne znam koji mi je vrag al msm da je sve povezano sa danasnjom pretragom na koju L ide. U 17 smo u Klaicevoj na MR mozga i vrata i ja ne mogu s njom vec ide mm i to me valjda sad panika i strah ulovile. Ide prvi put bez anestetije i neznam kak ce ona to sve dozivjet tamo 😢
Opet vam se jadam al imam osjecaj da me nitko drugi ne kuzi.
Jos sinoc mi mm digao tlak, dosli majstori pogledat klimu i nekaj oko peci za centralno i na kraju sjedili 2 sata na terasi a ja s lavorom ispred sebe, tresem se od zime i zivaca, isla bi pod tus...ma poludila sam nacisto.
Evo i mene cure. Necu ja još skoro kuci, za sada ostajem dok ne udjem u 25 sedmica, a postoje indicije i do kraja. Zavisi sve od nalaza jer je po njima ova duzina vrlo zabrinjavajuća. Evo čekam da pricam sa glavnim doktorom i neontologom da me pripreme vjerovatno ako beba dodje ranije, a po svemu sudeci hoće mada je njima u cilju da me što duže održe ovako... pitala sam jel beba za sad ok posto cim su spomenuli neontologa nije mi bilo dobro. predpostavljam da je nesto da bi mi morali reci ovako se nadam da je to zbog toga sto prijevremeni porod nosi odredjene komplikacije i boravak u inkubatoru pa zbog toga... sve u svemu vrlo loš dan za mene ali opet sam sretna jer je bar za sad sve ok sa njom
Jutro curke,
Ni meni danas bas nije neki zavidan dan. Sva sam si nekakva nikakva...Valjda to tako dođe s vremenom.
Angie bude sve u redu, znam da nemozes biti mirna ali probaj se opustiti i odmaraj danas ako stignes malo vise, dok smo iscrpljene onda nam se sve cini jos stoput gore
Juno preekrasno si slozila svu robicu
Sretno curkama koje imju danas pregledeJa idem sutra u 10h na 4D i jedva cekam.
Zelim vam ugodan i miran dan svima.
Cure, sretno svima danas, ova naredna dva dana ima puno pregleda 😀
Gogaa, vjerujem da bi ti morali reci ako se nesto dogadja, tako da su to vjv mjere opreza i za tebe i za bebu.. Kada vidim koliko ozbiljno shvaćaju svoju situaciju ne mogu se ne zabrinuti jer sam i ja na strogom mirovanju zbog cerviksa koji se od 26 tjedna smeksava i skracuje sve vise. Iducu kontrolu imam s 32 tjedna pa je rekao da cu vjerovatno u bolnicu. Svaki pregled sam sve vise uloziva sto pregledavaju samo vaginalnim pregledom, ne i uzv.. Tako da sad imam takav strah od otvaranja, da za svaki grc ili bilo kakvu bol me hvata panika od prijevremenog poroda. Mozda bi smirenija bila da sam u bolnici pod nadzorom 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji