Losa bas pijem elebaby. 🤔 Do sad to nisam primjecivala. A elebaby sam uzela jer mi je najbolje pao na zeludac u pocetku i gledala sam da ima kalcija puno bas kao zbog kosti, zubi i tako to. Morat cu probat nesto drugo ocito. Nisam sad ni par dana Mg pa prvo cu to uzet veceras.
Meni su na elebaby bili bas grozni nokti... nisam dokucila zbog cega no kad sam promjenila prenatale opet su mi se oporavili, cak postali i jaci nego prije trudnoce. Ili imaju neceg premalo ili previse... ne znam.
Ja pijem Elebaby, a nokti su mi cvrsci neg ikad. Mozda su se oporavili jer ih ne lakiram sad.
Mi imamo ogroman umivaonik u kupaonici... kao korito. Mozda mi uopce ne treba kadica
Moja ima 1,600kg i 33 cm ,28 plus 4 dana i na zadak,11.10 idemo na pregled nadam se okretu :) nego cure da skrenemo temu malo,ima koja noa mobitel ili vivax kak ste zadovoljne??? Majki mi je okrugli rodendan i voljela bi joj mobitel pokloniti,jer ima uzasnog koji ne fukcionira
Mikio ja sam ocekivala 900 grama jer je to neka uobicajena tezina bebe u ovom periodu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
To su sve brojevi od 56 do 68. Sve od A do Ž. Ništa od odjeće više ne treba. Niti od krupnih stvari koje su sve u najlonima i kutijama zapakirane. Svekići obećali kupiti kimbač, madrac, podlogu za prematanje i stalak za kadicu kad se vrate. Kupili kimbač, a dok je trebalo ići po sve drugo, rekli smo točno koji dan idemo su šutili ko pi... tako da smo sami kupili, a oni ni novce nisu poslije dali. Neka, bar nam poslije ne budu cvilili kako su švorc s novcima.
Svaka čast, baš je lijepo ovo vidjeti 😊 Jesu li te dude nešto skuplje jer svijetle i pune li se nekako? Jer neko napisa da se pune na sunčevu svjetlost, ali valjda da su takve bile prije par godina
Sortiraj odgovore
Najstariji