ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    26. Rujan 2019. 15:21

Goga, sada sam vidla tvoj komentar. Naadam se da ćeš izdržati do sigurnih tjedana, dobro je što si u većem centru i što je neonatolog uključen. Molim za tebe i tvoju srećicu da sve prođe uredno.

samojed
    26. Rujan 2019. 15:38

Goga rasplakala sam se zbog vas dvoje ali samo odmaraj što kažeš samo trepci i to je to izdržat će bebac bitno je da imaš adekvatnu njegu i nemoj se puno stresirat jer to može samo biti loše budi pozitivna koliko god možeš,vidis koliko cura ima pozitivnih iskustava 
    puno 😘😘😘😘 za vas dvoje 

MaRe
    26. Rujan 2019. 15:41

Evo moj lot :D 

MaRe
    26. Rujan 2019. 15:44

Goga samo se opusti i sjeti što su sve Ivi govorili a na kraju je ipak sve dobro prošlo...tako će i kod tebe...oni radije daju crne prognoze nego da kažu bit će sve ok..više da se ograde ako se šta dogodi...tako da samo vjeruj da će sve biti u redu 

Frajla
    26. Rujan 2019. 15:49

Gogaa_V

Evo taman sa pregleda sa glavnim doktorom, imamo još sutra (muž i ja) ili ponedeljak termin sa jos 2 glavna specijalista i neonatologom.. uglavnom od danas uključena mi je terapija tokolize da se smire bilo kakve kontrakcije, antibiotici intravenski (nisam upamtila zbog koje bakterije na koju sumljaju kao krivca skracenja ck), inekcije protiv tromboze jer samo odem na wc i tusiram se svako 2 dana doslovno 5 min uz pomoc sestre. Od 24 tjedna uključuju inekcije za razvoj bebinih pluća i dr naglasava da on vjeruje da bi od tad kroz tjedan dva svakako doslo do prijevremenog poroda… umjesto za 3 mjeseca ocekujem za 4 eventualno 5 sedmica… baš stresno! Sad naglasava da mu je važno naredna 2 tjedna da izguram, jer su sad jako male sanse (da ne pisem za sta 😥)
    Naredna 2 tjedna pogotovo, ću samo samo pomjerati ocima da sve ostane stabilno do 24 punog tjedna bar… Sad kad citam vaša iskustva i price ne zanmmdali da budem sretna jer je me paze i misle na svaki detalj, ili da se bojim jer sam stvarno toliko kritična pa ke sve ovo…
    Cure hvala na podrsci, i cestitam mamama na urednim pregledima i naprednim bebicama. ⚘

Držim fige da izdržite što dulje u komadu 

samojed
    26. Rujan 2019. 16:06

Mare pa i ti imaš svee svaka čast presladak skafandercic

ena10
    26. Rujan 2019. 16:09

Goga nekako danima mislim na tebe, uvijek se pitam gdje si i sto se ne javljaš...
    Ovo mi je bilo za pročitati užasno, želudac me zabolio, i palo mi je raspoloženje za 300%.
    Ali ovako, ti sama najbolje znaš kako se treba izboriti sa ovim osjećajem koji imaš sada u sebi. Mentalno, samo pozitivno.
    Vjerujem da ti mi svi šaljemo puno zagrljaja, poljubaca, i more pozitivnih misli! 
    I da ti svi želimo da i ti, i mala princeza izdržite sve nedaće koje su vas snašle.. 😥❤

Angie I tvojoj princezi želim da izdrži sve ovo!  Kakva hrabrica mala, ona se priprema za "tunel"...😥❤

Meni je nećak jučer operirao srce u Linzu,  četvrta operacija, a još nema dvije godine.. Ali hvala Bogu, sve je super prošlo, žila je zamijenjena, i sada čekamo da ga krenu buditi iz inducirane kome...🙏

Svima zagrljaji  i pozitivne misli, ovo nam je samo loš period u životu, proći će!! 🤞🏻🙈❤

• valentina
    26. Rujan 2019. 16:13

Goga samo hrabro i probaj ostati pozitivna kolko god mozes. Bude sve u redu, jake smo mi zene, a vas ste dvije
    Saljem puno zagrljaja i
    Ena bravo i za tvojeg necaka, brz oporavak mu zelim

• valentina
    26. Rujan 2019. 16:16

MaRe

Preslatke stvarcice

MaRe
    26. Rujan 2019. 16:54

valentina

MaRe

Preslatke stvarcice

Još mi fali kadica na slici :) 
    I plus madrac i stalak za baldahin...sve za malo manje od 200eura :) Mislim da nam se i više nego isplatilo,ja sam prezadovoljna.
    Btw. Ova zelena majica i hlace su za valjda 6 mjeseci 😂😂😂 To je dragi vidio i nemos ga odgovoriti haahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.